FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
86
50%
Prolazak u Play off
36
21%
Grupnu fazu
49
29%

Ukupno glasova: 171

AVNOJ
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AVNOJ » 21 feb 2024, 20:53

Mene više nervira ona preprodaja odma ispred raju to baš nervira pogotova za karte za itočnu tribinu kupuju za 8 prodaju za 10, bezbeze može ispasti problem. Na zapadnoj tribini ih nisam viđao ali je sad baš bila gužvara, do sad su uvijek bila dva šaltera na onom kontejneru i puno je brže išlo 5-10 min. sad jedan i baš je sporo išlo kasnili su ljudi 10-15 min. na utakmicu.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 21 feb 2024, 20:54

Kako se pojavi par nickova kad je nešto loše, kad je dobro ne postoje. Treba takve likove udaljiti sa pdf-a
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 21 feb 2024, 21:18

DaVinci je napisao/la:
21 feb 2024, 15:48
Vi o Rozmanu k'o da je frajer iz Ibricicevog sela a ne dezele ... on je operisan od naseg uhljeb mentaliteta i zna fudbal ... to sto ne pobjedjuje svaku nije samo do njega, ima frtalj i do drugih ... :zviz:
Istovarim mu se na Dezelu. Gadno nemjesto,gadnih ljudi.
Savjetovao bih mu da se obrati Profesoru :
slika
Da mu da nekoliko casova iz ; mentaliteta,zivota i fudbala. Ne mora tim redom ali naglasak na fudbalu,ne bi li Skijas nekako poslije nekog vremena naucio bar osnove fudbala. :mrgreen:

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 21 feb 2024, 21:26

Moze ga jedino naucit kako da sastavi tiket.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 21 feb 2024, 21:32

Nešto sumnjam da je ovaj Aref lošiji od Aničića.. Al’ haj
Ja poštujem plan da na ljeto dodamo na ovu ekipu 2-3 jaka igrača, ali ako ovako nastavimo stručni štab zajedno sa SD neće ni dočekati juna mjeseca.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 21 feb 2024, 22:10

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
21 feb 2024, 21:32
Ja poštujem plan da na ljeto dodamo na ovu ekipu 2-3 jaka igrača, ali ako ovako nastavimo stručni štab zajedno sa SD neće ni dočekati juna mjeseca.
Dočekat će. Neće se mijenjati stručni stab i SD bez obzira na rezultate ove godine. Osim ako se ne izbori Europa sto mislim da nije moguće ne zbog nas nego nam je slijedeci konkurent Sloga iz Doboja. Prve 4 će u Europu.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 21 feb 2024, 22:13

Najbolje bi bilo naći stopera koji je brz, nije kikser, jak u skoku, duelima, nije sa loptom na vi, pozicioniranju cita igru…etc i da hoće u WWin ligu
Neki su smješni u vezi Anicica, nije sprinter i one kontre većina nebi stigla jer to trebaju pratiti bekovi ili vezni

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 21 feb 2024, 22:16

Ja bih istrpio trenera makar 6ti završio ove godine. Jednom bih tu pokazao karakter. Mora se jednom presjeći da se tjeraju treneri.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 21 feb 2024, 22:19

Nemojte puno planirati unaprijed i govoriti "DOCEKAT CE"
Docekat ce ako zasluzi i popravi ovo ruglo od igre.Nikome nije garantovano mjesto pa nije Hase licno.Niko nije nedodirljiv i ne treba sebi u glavi stvarati taj luksuz i komfort.Nek zijani kup i derbi pitat cu vas hoce li docekati.

Nikad ne znas sta vec sljedeca utakmica donosi a kamoli sta ce bit za 4 mjeseca.Ko je ocekivao da cemo zijaniti onako od Sirokog?A mozda nam to bas bude prekratnica i proigramo.Eh sad je na testu da vidimo kako ce razdrmati i podici ekipu i ima li muda kod sastava.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 21 feb 2024, 22:23

jurisicduska je napisao/la:
21 feb 2024, 22:10
Dočekat će. Neće se mijenjati stručni stab i SD bez obzira na rezultate ove godine. Osim ako se ne izbori Europa sto mislim da nije moguće ne zbog nas nego nam je slijedeci konkurent Sloga iz Doboja. Prve 4 će u Europu.
Sa igrom sa Tušnja i sad protiv ŠB, sigurno neće dočekati.
Ali, realno gledajući, moramo kad tad proigrati, sa Prandellijem smo pročepili nakon nekog vremena, morat će i sa Simonom, nadam se.
Nisam za tjeranje, ali nadam se da ćemo imati neke koristi ako sad trenera istrpimo.
Na ljeto pojačati ekipu gdje treba( stoper, veznjak, krilo i špic ako Renan ode ), i onda ne vidim kakvi izgovori se smiju naći. Zimske i ljetne pripreme, imao si dovoljno vremena da ekipu upoznaš, i onda da u januaru iduće godine samo neke male korekcije napravimo pri napadanju titule. Ne budemo li ušli u taj prelazni rok kao konkurenti za prvo mjesto, mislim da se trebaju alarmi upaliti.
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 21 feb 2024, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 21 feb 2024, 22:23

Ma docekace jer ne mozes samo njega otjerat vec bi morao i autobus ljudi uz njega, a to se jednostavno ne moze sad uraditi i kad bi neko htio. I neka ga, da vidimo kako izgleda kad se istrpi. Bar cemo moci reci da smo i to probali jednom, u najgorem slucaju.

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 21 feb 2024, 22:28

Istrpili smo jednom i uzeli duplu krunu. Jedinu od postojanja kluba do sada.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 21 feb 2024, 22:33

Stoper brz klasni!
Vezni sa mudhima, duplo bolji od Rahmana!

Ništa više ne tražimo.
Podrška Rozmanu!
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 21 feb 2024, 22:41

Nakon svega ti jedini put si do neba :opaopa: :opaopa:
NEMA NAZAD

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 21 feb 2024, 23:01

Jedina zastava moja

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 21 feb 2024, 23:41

hz033 je napisao/la:
21 feb 2024, 20:13
GalileoGalilei je napisao/la:
21 feb 2024, 19:58
Tatamata1946 je napisao/la:
21 feb 2024, 19:31
Nisam sve citao nakon debakla u nedjelju pa ne znam je li neko pisao. Ono je katastrofa prije utakmice kakva je guzva kod kupovine ulaznica iza istoka. Ja kad sam prolazio bilo je ispred kontejnera 500 ljudi u redu. Ali to se i ne moze nazvati redom, ono je krkljanac
Da je loša organizacija, to stoji. Da je narod zadrt i zaostao u pečinskom dobu i to stoji. Ljudi uveli opciju da uzmeš online kartu za par minuta, oni dođu i kao klocevi čekaju pola sata u redu. Lik na zapadu ulazi u 20 minuti i psuje, a garant je sjedio negdje na pivi i čekao 5 do 12 da uđe.
Hajde ne mudruj majketi, evo ja sam òko sat vremena bio u redu za karte, usao u 15. minutu utakmice. Ono je blamaza da jedan levat sjedi, ko Gustav iz crtanog jbt, jos mu samo fali casa sa vinom da umace prst, spor zivotom, vamo hiljadu ljudi ceka kartu. Obicno svratim u klub po karte u petak al sam bio los i nisam radio. Jedva se dovukao na utakmicu, ni na kraj pameti da pogledam online i ko levat sat vremena u redu. Ako nismo u stanju poslati u onaj kontejner bar dva covjeka da rade, jbg onda!!!!
Ja sam brate pred stadion dosao oko 12:20, kupio kartu u kucici iznad zapada za 2 minute. Usao na istok u pola 1. Ne znam, dole ona kucica ispred istoka je uvijek 6 puta natrpanija, valjda zato sto 70% navijaca dolazi iz pravca grada. Savjet za naredni put, obidji krug oko stadiona i ispred zapada kupi kartu, uvijek tu uzimam (prije je bila kucica ispod juga i tu sam uzimao), brze 5 puta.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 21 feb 2024, 23:52

napoleon72 je napisao/la:
21 feb 2024, 23:41
hz033 je napisao/la:
21 feb 2024, 20:13
GalileoGalilei je napisao/la:
21 feb 2024, 19:58

Da je loša organizacija, to stoji. Da je narod zadrt i zaostao u pečinskom dobu i to stoji. Ljudi uveli opciju da uzmeš online kartu za par minuta, oni dođu i kao klocevi čekaju pola sata u redu. Lik na zapadu ulazi u 20 minuti i psuje, a garant je sjedio negdje na pivi i čekao 5 do 12 da uđe.
Hajde ne mudruj majketi, evo ja sam òko sat vremena bio u redu za karte, usao u 15. minutu utakmice. Ono je blamaza da jedan levat sjedi, ko Gustav iz crtanog jbt, jos mu samo fali casa sa vinom da umace prst, spor zivotom, vamo hiljadu ljudi ceka kartu. Obicno svratim u klub po karte u petak al sam bio los i nisam radio. Jedva se dovukao na utakmicu, ni na kraj pameti da pogledam online i ko levat sat vremena u redu. Ako nismo u stanju poslati u onaj kontejner bar dva covjeka da rade, jbg onda!!!!
Ja sam brate pred stadion dosao oko 12:20, kupio kartu u kucici iznad zapada za 2 minute. Usao na istok u pola 1. Ne znam, dole ona kucica ispred istoka je uvijek 6 puta natrpanija, valjda zato sto 70% navijaca dolazi iz pravca grada. Savjet za naredni put, obidji krug oko stadiona i ispred zapada kupi kartu, uvijek tu uzimam (prije je bila kucica ispod juga i tu sam uzimao), brze 5 puta.
Stigao si na vrijeme, ja sam u 12:35h bio na ulazu na zapad i bilo je krcato na onoj kućici.

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 21 feb 2024, 23:58

Simon mora klupirati Peñu, on je otrov za zadnjih 20minuta, to je prva korekcija druga je naci rješenje u sredini mi uopste nismo okomiti.

Za ovog Iranca nama bi bio 4.ti stranac uz Gulia kad se vrati na ljeto a lik nije izasao iz Iranske lige, vidjet cemo.

Ma mora se stat iza Rozmana vjerujem da ce Mirvic to uraditi ali se moraju ovi kiksevi svest na minimum ako izgubis derbi i ispadnes iz kupa nemoguca misija.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 22 feb 2024, 00:57

jurisicduska je napisao/la:
21 feb 2024, 22:10
I sta nam znaci to jedno pretkolo Konferencijske lige,eventualno dva?
Ja imam osjecaj i mnogi su o tome govorili i ranije da je kljucni problem ta preopustenost i strucnog staba i igraca. Primanja dobra i redovna, nisu pod obavezom da bilo sta osvoje i boli ih tuki.
Raja ce podrzati i kada se desi poraz, los rezultat itd. pod uslovom da se vidi trud i zalaganje, ali nece podrzati ocit nedostatak zelje,truda i pogotovo ono sto je izgleda izrazeno kod rozmana, arogancija i nedostatak samokriticnosti.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 22 feb 2024, 01:03

Jel mi ako osvojimo kup, postajemo najtrofejniji bh klub ?

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, ErosViverosViv, fks74, Napapijri, NazorUso, Pena, Proximic i 96 gostiju.