Rođendanski dernek i pir je počeo da se odvija na pravi način
Samo da još napomenem, to skoro pročitah, Bayern prati situaciju sa Babelom u Liverpoolu i haman bi ga mogli kupiti u januaru, a koliko vidim zagrijanu su pravo i za Handanovića...
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Neka se i ti usudi nešto napisati na ovoj temi.bistrikboy je napisao/la:Znal' neko sta Kroos tacno igra,jer ni sam Kroos ne zna sta mu je raditi!?
Sreca pa ce Robben uskoro biti zdrav pa ce talentovani ponovo na klupu.
Ali ne vjerujem da ćemo je nastaviti protiv Schalkea.effe_sa je napisao/la:nama ljudi treba serija
totem je napisao/la: - duboko sam uvjeren da je Gal konačno uvidio da tim odbrambeno a i napadački daleko bolje funkcioniše bez Bujtena. U jednom trenutku je čak i kamera ufatila izraz lica Gala negdje serdinom drugog poluvremena kada su gosti vršili pritisak na Bajernov gol, naravno bezuspješno, i s izraza njegovog lica se dalo pročitati nešto tipa '' pa stvarno je bolje bez Bujtena ''
[youtube][/youtube]- konačno smo dobili štoperskog 'talenta' u liku brazilca Brena i ja bih savjetovao prošlogodišnjem štoperskom dvojcu da uzmu snimak današnje utakmice i vide kako se igra štoper. Momak je još neiskusan u nekim situacijama, ali njegov stav, stamenost, pokretljivost i nadasve agresivnost, što prema suparničkim igračima, što prema svojim saigračima je ono što me najviše dojmilo. Jednostavno momak je psihički zreo za ovako zahtjevnu ulogu, ali se ne treba zavaravati, biti će tu grešaka ali se nadam mnogo manje nego kod one dvojice,
No problem.@Klare, ne se puno nadmećati, jer će ti se to obiti o glavu.
Kako to @Moustapha, pa lik je najveći atleta u Bayernovoj svlačionici, sigurno. Pogledaj tu masu, ramena, prsa.Ja se slazem da Breno igra smireno i djeluje kao iskusan stoper. Pored toga je dosta fizicki jak, iako to mozda i ne izgleda tako
Ovo mi se sviđaaaaatoooooooooooooooooooooooooooooo bajern braćo bavarci idemo seriju ****
u ovoj sezoni, rece gal, u ovoj sezonigeronimo je napisao/la: @seceru, ne pretjeruj. Eto te isto Lui, koji kaže da je ovo najbolja utakmica pod njegtovim vodstvom (što se BuLija tiče).
secer je napisao/la: pa sam gal prvo svrati na ovaj forum, procita moje postove(ako ih ima) i onda izlazi u javnost(ko ne vjeruje moze upitati samog galonju).
apsolutnoNisi mi odgovorio na pitanje (nekad davno upućeno)...hoće li Krosonja uspjeti u Bayernu?
kao sto rekoh, ti si posmatrac(moram ti poslati iskaznicu) i kao takav nemas pravo da ocjenjujes nekoga ili nesto ako su to vec uradili strucnjaca ala gaal ili, pak, mr. fudbal licno tj. ja.I da, utakmica protiv Frankoforta je bila čisti prosjek, prvo poluvrijeme užas!
Ne znam je li ovo preveliko za potpisa, ali bi vrijedilo staviti.secer je napisao/la:prije pocetnog slova, prije nego sto bi pomislio da napise post, prije paljenja kompjutera... svak treba da zna gdje mu je mjesto![]()
geronimo, ti si posmatrac! najbolje bi bilo da me pratis-tajno i javno, biljezis moje postove i sve to sakupis u jednu knjigu koju bi nazvao ´fudbalska citanka´. ove kapi mr. fuce tj. mene, koje prosipam po forumu su dovoljne da se obogatis ako ih pravilno prepises i objavis. pocetnici gladni znanja bi se takmicili da dodju do zeljenog stiva ili ti ´fudbalske biblije´.
Hahahahahahahahahahahahahahahahaha koji je kralj ovaj secer, pa to ovaj forum vise nece vidjeti. Jedan jedini neponovljivi.Trasimaco je napisao/la:Ne znam je li ovo preveliko za potpisa, ali bi vrijedilo staviti.secer je napisao/la:prije pocetnog slova, prije nego sto bi pomislio da napise post, prije paljenja kompjutera... svak treba da zna gdje mu je mjesto![]()
geronimo, ti si posmatrac! najbolje bi bilo da me pratis-tajno i javno, biljezis moje postove i sve to sakupis u jednu knjigu koju bi nazvao ´fudbalska citanka´. ove kapi mr. fuce tj. mene, koje prosipam po forumu su dovoljne da se obogatis ako ih pravilno prepises i objavis. pocetnici gladni znanja bi se takmicili da dodju do zeljenog stiva ili ti ´fudbalske biblije´.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.