Premijer liga BiH - aktuelno
-
Direktorcic
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ima li ko od ovih zapadnjaka kartu za derbi 
Nema bez te tehnologije ništa, čist go Širokom nije priznat...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Ma ja, logicno, ako je jak sut nema golaTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑12 apr 2024, 16:12Cist gol, od precke se odbila iza linije , ali vjerujem da ovo nije mogao ni pomocni ni glavni jasno vidjeti, jer stvarno jak sut.
-
TuzlaCityfighter
- Kontakt:
Ja sam rekao da je gol , nema tu logicno ili ne.brig je napisao/la: ↑12 apr 2024, 16:14Ma ja, logicno, ako je jak sut nema golaTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑12 apr 2024, 16:12Cist gol, od precke se odbila iza linije , ali vjerujem da ovo nije mogao ni pomocni ni glavni jasno vidjeti, jer stvarno jak sut.![]()
Elvir Baljic
Zbog vlasništva nad imovinom (zmljištem) ova Država bi mogla ući u najveću krizu nakon 1992 godine. Zašto dodik toliko pjeni i zahtjeva da entitet bude vlasnik jer mu niko neče ni marke da uloži u nešto gdje.se nemože upisati kao vlasnik pa ni neki investicioni fondovi koji imaju tu neku širunu u vezi ulaganja ne žele da se upuštaju u takve avanture. Najjednostavniji primjer je hidrocentrala ili aerodrom u Trebinju ma koliko godina ima davala koncesije jednostavno niko naročito privatnici neče da ulažu svoj novac bez 100% vlasništva samo ovde na forumu imaš nekoliko "stručnjaka" koji tvrde da je to jedna zanemariva sitnica i da se ljudi otimaju ko če prije da uloži u neko zemljište kao da je ispod nalazište nafte i nepresušan izvor novca.
Ovu powerpoint prezentaciju pokušavaju da.predstave kao riješenje svih problema u klubu a u suštini je plan evo vam pa pokrenite neki biznis a mi čemo vam za uzvrat udarati reket na mjesečnom nivou a ako uložite i u sportski segment tu čemo vam jjebavati mamu na sedmičnom nivou.
Ovu powerpoint prezentaciju pokušavaju da.predstave kao riješenje svih problema u klubu a u suštini je plan evo vam pa pokrenite neki biznis a mi čemo vam za uzvrat udarati reket na mjesečnom nivou a ako uložite i u sportski segment tu čemo vam jjebavati mamu na sedmičnom nivou.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Beljo je AR1, ono je bilo baš blizu ali mislim da je pogriješio. To se njemu baš rijetko desi.
R.I.P. Edin Avdić (1979. - ∞)
Imam jedno jako bitno pitanje pred derbitutankamon1905 je napisao/la: ↑12 apr 2024, 14:37Gledaj uvrijedjenih mladi nece ni uprava na utakmicu. Pa ovo ide u vasu korist i korist normalnih ljudi, bilo bi razbijenih glava sto s jedne sto s druge strane, ako bi uopce uspjeli uci na stadion.
Ogadit im loptu na terenu, a onda u miru ostalo.
Hint: dzaba vam krecit![]()
Gdje si trenutno? Jesi li ovdje ili u Njemackoj?
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Pošto ne gledam utakmicu je li ta sumnjiva situacija bila kod 1:0 ili kod 1:1?
-
TuzlaCityfighter
- Kontakt:
Na 1-0 lopta se od precke odbila, sudija nije priznao.
Elvir Baljic
Kakvo suđenje Petrovića, maestralno majstore 
Sta se ovaj ugaseni javlja, sjedi doleeeee.tutankamon1905 je napisao/la: ↑12 apr 2024, 14:37Gledaj uvrijedjenih mladi nece ni uprava na utakmicu. Pa ovo ide u vasu korist i korist normalnih ljudi, bilo bi razbijenih glava sto s jedne sto s druge strane, ako bi uopce uspjeli uci na stadion.
Ogadit im loptu na terenu, a onda u miru ostalo.
Hint: dzaba vam krecit![]()
- feniksptica
- Kontakt:
A mi imamo sliku i govorimo mislim da je bio...a covjek dole ni blizu linije treba u stotinki da procjeni.
Opet govorim poluautomatski ofsajd i gol line tehnologija i nista ti vise ne treba
Opet govorim poluautomatski ofsajd i gol line tehnologija i nista ti vise ne treba
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ma smijesno, nema nista od toga. Jeste atraktivna lokacija, ali za nase uslove, a mi nismo neko specijalno interesantno trziste. Koja je logika da se neko pegla sa svim tim stvarima koje ti navodis. Svako ce radije uloziti u nesto 1/1 njegovo i gdje se on pita. Oni bi da se J***, a da im ne udje.AVNOJ je napisao/la: ↑12 apr 2024, 16:15Zbog vlasništva nad imovinom (zmljištem) ova Država bi mogla ući u najveću krizu nakon 1992 godine. Zašto dodik toliko pjeni i zahtjeva da entitet bude vlasnik jer mu niko neče ni marke da uloži u nešto gdje.se nemože upisati kao vlasnik pa ni neki investicioni fondovi koji imaju tu neku širunu u vezi ulaganja ne žele da se upuštaju u takve avanture. Najjednostavniji primjer je hidrocentrala ili aerodrom u Trebinju ma koliko godina ima davala koncesije jednostavno niko naročito privatnici neče da ulažu svoj novac bez 100% vlasništva samo ovde na forumu imaš nekoliko "stručnjaka" koji tvrde da je to jedna zanemariva sitnica i da se ljudi otimaju ko če prije da uloži u neko zemljište kao da je ispod nalazište nafte i nepresušan izvor novca.
- siroki1991
- Kontakt:
Kad mu se desi , to je uglavnom protiv Sirokog.. kako nas frajer kolje, cijelu karijeru “greske” protiv nas…
Vico daj taj VAR, kradi na faulima na centru ko i do sad, al bar nece biti ofsajda od metar i ovakvih stvari
- svrakino1921
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Dajdza11, rishovski, svrakino1921 i 21 gost.