mene samo zanima sta se ti mijesas maleni bordo djecaceDirk je napisao/la:Frajer im dao podatak da je Zeljo pucao duplo vise penala od Borca i oni kazu da mu je smjesan argumenat ...
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Ne duplo vise. Bez ovog danas 7 puta vise.Dirk je napisao/la:Frajer im dao podatak da je Zeljo pucao duplo vise penala od Borca i oni kazu da mu je smjesan argumenat ...
Sad ne mogu grijesit dusu jer ne znam koliko je koji tim promasio penala.
Sto se tice dal su odlucujuci, svaki prelomni penal je odlucujuci.
Ocel nas iko pobjediti,a da to nije iz penala..Drazi mi je ovakav poraz nego remi ,. 
 aj Borac.............daj nekom 3 gola ako mozes 

nijedan od tih penala nije bio odlucujuci, kao ni ovaj vas veceras.Hellas je napisao/la:Naravno da nije isto:tm-ovac iz mase je napisao/la:Ali nije isto penal kod 1:0, 2:0,3:0 i kod 0:0 !Hellas je napisao/la:Skontaj ovog penaldzije maloprije.
Postignuti golovi iz penala u ovoj sezoni.
Zeljeznicar
1. kolo olimpic - zeljo penal
3. kolo travnik - zeljo penal
5. kolo zeljo - leotar - penal
6. kolo siroki - zeljo - penal
8. kolo velez - zeljo - penal
15. kolo zeljo - rudar - penal
16. kolo zeljo - olimpic - penal
Zeba 6 golova iz penala Rovcanin 1
Borac
15. kolo leotar - borac - penal - sreco
Zeljo - Olimpic penal za 1:0
Zeljo - Leotar 18 minuta penal za 1:0
Travnik - Zeljo prikljucak za 2:1
Zeljo - Rudar penal za vodjstvo 2:1
Velez - Zeljo penal za 1:1
Mislim ne napadam ja Zelju niti impliciram nego nemoj biti licemjer... Jednostavno kad jaci tim napada logicno je da bude mnogo penala, brane se ljudi grcevito...
Imali su 85 min da izjednace, ali kad neko ne zna onda jednostavno ne zna
Steta nadao sam se da ce te im barem 3 uvalit
					Zadnja izmjena: Buddy, dana/u 19 mar 2011, 20:06, ukupno mijenjano 1 put.

Napravili ste pičvajz od teme

sviraj jos 7 komada stigose zebu na listi strijelacaPirke_TM87 je napisao/la:Sviraj PENAL najlakse je tako ode vam tema u helacDejan, BL je napisao/la:Napravili ste pičvajz od teme![]()
![]()
![]()
![]()
demagogija. daj cinjenice.Pirke_TM87 je napisao/la: Kod tebe je izgleda neki opasan problem sa glavom. Zeba je maistor kako god ti to prokomentarisao! I svaki penal koji je dosudjen, dosudjen je iz jednog razloga a to je zato sto je PENAL postojao. Ne govorim da je ovaj penal u Banjaluci poklonjen ali kazem da je smjesno da na svakoj, ali bas svakoju takmici sudijska ruka pokaze na bijelu tacku u korist Borca. Zdravo
evo mojih: 7 golova iz penala zeljo, 2 borac.
- 
				Grad je nas DS
 - Kontakt:

Krajisnici peglaju.LJUTA KRAJINA 

Samo hrabro, braco, drzimo vam ledja 

Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
Ja se ne sjecam kad je Borac imao penal(izuzev prosle utakmice kada je promasen) a prisustvovao sam na svim utakmicama kuci i par u gostima...
Prica da Borac da je borac dobio nepostojeci penal stvarno pada u vodu a sudjenje je danas vise naklonjeno Celiku bilo...

Prica da Borac da je borac dobio nepostojeci penal stvarno pada u vodu a sudjenje je danas vise naklonjeno Celiku bilo...
- Megamon
 - Kontakt:

Zamijenili se novosadjaneGrad je nas DS je napisao/la:Krajisnici peglaju.LJUTA KRAJINA![]()
![]()
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
na kojoj si ti tekmi bio danas Boga pitajSrdjan_BL je napisao/la:Ja se ne sjecam kad je Borac imao penal(izuzev prosle utakmice kada je promasen) a prisustvovao sam na svim utakmicama kuci i par u gostima...
SAMO ČELIK!!!
Nema potrebe za vrijedjanjem eto ajd prebroj golove iz penala. Mozda ima tu jos jedan max dva koji su promaseni.Pirke_TM87 je napisao/la:Koja ba dva, jesi ti retardiran ? Koja dva penala ?Hellas je napisao/la:demagogija. daj cinjenice.Pirke_TM87 je napisao/la: Kod tebe je izgleda neki opasan problem sa glavom. Zeba je maistor kako god ti to prokomentarisao! I svaki penal koji je dosudjen, dosudjen je iz jednog razloga a to je zato sto je PENAL postojao. Ne govorim da je ovaj penal u Banjaluci poklonjen ali kazem da je smjesno da na svakoj, ali bas svakoju takmici sudijska ruka pokaze na bijelu tacku u korist Borca. Zdravo
Opet duplo manje. Budi realan
Zeba je ko onaj iz Modrice sto ga je neko spominjao 30 i 10 iz penala.
Barcelona - ArsenalRugby je napisao/la:na kojoj si ti tekmi bio danas Boga pitajSrdjan_BL je napisao/la:Ja se ne sjecam kad je Borac imao penal(izuzev prosle utakmice kada je promasen) a prisustvovao sam na svim utakmicama kuci i par u gostima...

ma vidim ja sumljivo miSrdjan_BL je napisao/la:Barcelona - ArsenalRugby je napisao/la:na kojoj si ti tekmi bio danas Boga pitajSrdjan_BL je napisao/la:Ja se ne sjecam kad je Borac imao penal(izuzev prosle utakmice kada je promasen) a prisustvovao sam na svim utakmicama kuci i par u gostima...
SAMO ČELIK!!!
Hellas je napisao/la:demagogija. daj cinjenice.Pirke_TM87 je napisao/la: Kod tebe je izgleda neki opasan problem sa glavom. Zeba je maistor kako god ti to prokomentarisao! I svaki penal koji je dosudjen, dosudjen je iz jednog razloga a to je zato sto je PENAL postojao. Ne govorim da je ovaj penal u Banjaluci poklonjen ali kazem da je smjesno da na svakoj, ali bas svakoju takmici sudijska ruka pokaze na bijelu tacku u korist Borca. Zdravo
od tih 7 penala, željo je pucao dva penala u utakmicama koje je izgubio.
Dalje, ostalih 5 penala željo je realizovao u utakmicama u kojima je pobijedio, zabivši uz tih 5 golova još 13 golova. Dakle u utakmicama u kojima je Željo zabio golove iz penala to su dakle 5 utakmica, Željo je zabio ukupno 17 golova. U svakoj od tih 5 utakmica, nije bilo manje od dva gola razlike za Želju i ni jedan penal nije bio odlučujući momenat.
Borac, dvije utakmice. Prva je završena 2:1 za Borac, a Borac je zabio pobjedonosni gol iz penala u završnoj fazi utakmice. I ovaj penal protiv čelika također, odlučujući.
Statistika je čudo.
					Zadnja izmjena: AYAN, dana/u 19 mar 2011, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu... 
Željo i samo Željo...
						Željo i samo Željo...
Sto se mjesas kad nemas pojma. Sve si izgrijesio.
Eto ih 7.
Lako je dobiti kad promjenis tok utakmice penalom.
Protiv Celika drugi penal.
.
U principu penali nisu ni bitni kao sto rekoh, za ocekivat je da na jakom timu ljudi prave penale. Ono sto je poenta rasprave je da ste prozvali Borac penaldzijama a ljudi dva gola dali iz penala u dosadasnjem prvenstvu.

1. kolo olimpic - zeljo penalAYAN je napisao/la: Prvo lažeš da je željo pucao 7 penala, Željo je pucao 6 penala.
Eto ih 7.
5 penala su bila u egal rezultatima...Dalje, od tih 6 penala, željo je pucao dva penala u utakmicama koje je izgubio.
Dalje, ostala 4 penala željo je realizovao u utakmicama u kojima je pobijedio, zabivši uz ta 4 gola još 14 golova. Dakle u utakmicama u kojima je Željo zabio golove iz penala to su dakle 4 utakmice, Željo je zabio ukupno 18 golova.
Lako je dobiti kad promjenis tok utakmice penalom.
Protiv Leotara je Borac pucao penal i nije zavrseno 2:1 za Borac nego za Leotar.Borac, dvije utakmice. Prva je završena 2:1 za Borac, a Borac je zabio pobjedonosni gol iz penala u završnoj fazi utakmice. I ovaj penal protiv čelika također, odlučujući.
Protiv Celika drugi penal.
U rukama Manijaka jesteStatistika je čudo.
U principu penali nisu ni bitni kao sto rekoh, za ocekivat je da na jakom timu ljudi prave penale. Ono sto je poenta rasprave je da ste prozvali Borac penaldzijama a ljudi dva gola dali iz penala u dosadasnjem prvenstvu.
- 
				Grad je nas DS
 - Kontakt:

Jok druze. Vjerovatno bi i ja to isto napisao da sam na tvom mjestu ali ovo kod nas je vise..neka druga prica.. ;)KrajiskaMegamon je napisao/la:Zamijenili se novosadjaneGrad je nas DS je napisao/la:Krajisnici peglaju.LJUTA KRAJINA![]()
![]()
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
Ispravio sam post...ako nisi primjetio...Hellas je napisao/la:Eto ih 7.
I da, Travnik je također imao penal na Piroti, u istoj utakmici u kojoj je i Željo dobio penal.
Eto ga, dosta... neću više.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu... 
Željo i samo Željo...
						Željo i samo Željo...
" Prica je pocela idejom, a nasa ideja sad sija kao baklja "Srdjan_BL je napisao/la:
Transaprent nije los, ali nije mi jasna ova poruka.
					Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 19 mar 2011, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Nisi ispravio sve greske na koje sam ti ukazao, ali zahvaljujem na obrisanom dijelu gdje me vrijedjas bez razloga.AYAN je napisao/la:Ispravio sam post...ako nisi primjetio...Hellas je napisao/la:Eto ih 7.
I da, Travnik je također imao penal na Piroti, u istoj utakmici u kojoj je i Željo dobio penal.
Eto ga, dosta... neću više.
Mogu zakljuciti znaci da se oba slazemo da su Borac i Zeljo u ovom trenutku dva najsnaznija tima u ovoj ligi i da su svi penali posljedice istog, a ne kojekakvih namjestaljki.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.