Sarmelino je napisao/la:Meni se sviđa jakna

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Sarmelino je napisao/la:Meni se sviđa jakna
Ljubomorni su što nemaju tako dobru jaknu.Aerials je napisao/la:Sarmelino je napisao/la:Meni se sviđa jakna
Jesi kupio? Ako da, gdje?Gefufna je napisao/la:Ima li gdje u prodaji original Adidas jakni i/ili dukseva BiH repke?
Bit ce vjerovatno hladno u Becu sredinom novembra.
Ima tacno nekih koji su dobri, ako ima Rich Warm Addictive parfem uzmi ga. Za period jesen-zima, vrijedi kupovine.Federer17 je napisao/la:Kakvi su Zarini parfemi? Nikad nisam koristio, a danas vidjeh skroz povoljne cijene. 100ml se moze kupiti za 30ak KM. Djeluje mi prejeftino za nesto kvalitetnije.
Bershka, Waikiki, Pull&Bear, bar je bilo kad sam ja kupovaoKanye je napisao/la:Gdje kupiti polo majice da nisu preko 100 maraka? Ili 50.![]()
Nasao sam u Waikikiju jedino, al samo duge rukave. Mozda pazljiviji trebam biti.enobarca je napisao/la:Bershka, Waikiki, Pull&Bear, bar je bilo kad sam ja kupovaoKanye je napisao/la:Gdje kupiti polo majice da nisu preko 100 maraka? Ili 50.![]()
Ma mozes biti pazljiv koliko hoces ali kraj je ljetne sezoneKanye je napisao/la:Nasao sam u Waikikiju jedino, al samo duge rukave. Mozda pazljiviji trebam biti.enobarca je napisao/la:Bershka, Waikiki, Pull&Bear, bar je bilo kad sam ja kupovaoKanye je napisao/la:Gdje kupiti polo majice da nisu preko 100 maraka? Ili 50.![]()
ebayharden je napisao/la:Jesi kupio? Ako da, gdje?Gefufna je napisao/la:Ima li gdje u prodaji original Adidas jakni i/ili dukseva BiH repke?
Kakav je kvalitet, al iskreno?Gefufna je napisao/la: ebay
100 ojra los.harden je napisao/la:Kakav je kvalitet, al iskreno?Gefufna je napisao/la: ebay
Može proć ako si iz bjelimića.Gefufna je napisao/la:ebayharden je napisao/la:Jesi kupio? Ako da, gdje?Gefufna je napisao/la:Ima li gdje u prodaji original Adidas jakni i/ili dukseva BiH repke?
Moze i ovo proc'.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.