Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
E svaka mu čast na tim jezicima, malo malo pa neki igrač po godine čeka papire.
Pa ti poče da generalizuješ navijače i da govoriš da su svi ovakvi ili onakvi. I na kraju šta fali 
DRUG NEBI TI PUNCA
Ima tema Zeljeznicar vs Sarajevo pa se tamo prepirite. Bravo za Ivana Crnova, kakva golcina 
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
gol Crnova nije gol kola ?

ja generalizovao? koga?bagrcavi je napisao/la:E svaka mu čast na tim jezicima, malo malo pa neki igrač po godine čeka papire.![]()
Pa ti poče da generalizuješ navijače i da govoriš da su svi ovakvi ili onakvi. I na kraju šta fali
to sto sam nabrojao ove tvoje je samo odgovor na tvoju provokaciju i na laznu konstataciju da se mi furamo nesto na FGR i te fazone
usput, da, čekamo papire i nista nije do nas... ali imamo sasvim dovoljan broj igraca u napadu da mozemo i do marta čekati Benku... To je onaj sto je bio najbolji strijelac HNL i sto je ubio štutgart .. e taj
Gol Crnova je gol kola. Očigledno si nešto pogrešno razumio.johnnyyK je napisao/la:gol Crnova nije gol kola ?![]()
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
onda nisam dobro vidioMaestro^^ je napisao/la:Gol Crnova je gol kola. Očigledno si nešto pogrešno razumio.johnnyyK je napisao/la:gol Crnova nije gol kola ?![]()
Gol Memije je potez kola.johnnyyK je napisao/la:onda nisam dobro vidioMaestro^^ je napisao/la:Gol Crnova je gol kola. Očigledno si nešto pogrešno razumio.johnnyyK je napisao/la:gol Crnova nije gol kola ?![]()
. Ja koliko sam razumio da je prvi gol Želje
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Pises da bi nesto kontrirao i trolovao,i tako citav dan.Benko je napisao/la:pa taj ibrakovic zna vise jezika nego vas uprava u kompletubagrcavi je napisao/la:Pa ko se fura da je FGR? Mi ili vi? A seljačko rumenilo im u opisu tribine![]()
ne mi se ne furamo na to, zao mi je ali nasi navijaci dolaze iz svih krajeva BIH i svi oni jednako vole ovaj klub kao i mi koji smo iz sarajeva... sta fali rumenom licu? jel to nesto lose?
Btw.malo se raspitaj koliko jezika zna Amar prije svega a i Gredic,nameces taktiku "napad je najbolja odbrana"
SLOBODA NAVIJAČIMA
Vi umjesto o fudbalu poceli o etnickoj strukturi grada Sarajeva...
1946
Moj Pape dodji u Mostar nekada pogledati genijalca Crnova ,jucer eurogol sa 30 m i asistencija,svaka utakmica druga gol i asistencija,Pape Pape ,evo Tinki Susic se ozlijedi pa podari ovome momku sansu!
Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!
Prvi u gradu,logicno!
- invincible1921
- Kontakt:
uz duzno postovanje crnovu za kojeg mislim da je najbolji igrac ove lige, zasto bi pape dolazio da gleda nekoga ko bi hladno odje.bo prvih 11 bodne za klupu hrvatske ?crnov je napisao/la:Moj Pape dodji u Mostar nekada pogledati genijalca Crnova ,jucer eurogol sa 30 m i asistencija,svaka utakmica druga gol i asistencija,Pape Pape ,evo Tinki Susic se ozlijedi pa podari ovome momku sansu!
=\_1921_/=
- undefined007
- Kontakt:
Ima li gdje snimka Bgt ?crnov je napisao/la:Moj Pape dodji u Mostar nekada pogledati genijalca Crnova ,jucer eurogol sa 30 m i asistencija,svaka utakmica druga gol i asistencija,Pape Pape ,evo Tinki Susic se ozlijedi pa podari ovome momku sansu!
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
Pape kao selektor je kriminalac koji gura igrače iz bratove agencije, nepismen čovjek koji je jedva završio 4 razreda, zatucan do bola, ne zna dvije rečenice sastaviti da sam sebe ne demantuje u necemu, čovjek koji ne skautira igrače(jedino mu nije problem otići do Splita da pogleda svoje zlato Tinkija) i ne prica sa svojim igračima dok igraju za svoje klubove. Čovjek koji uništava reprezentaciju svojim potezima kako na terenu tako i izvan njega, sad npr. fali napadač umjesto Ibiševića koji se povrijedio a mogao je na vrijeme srediti Tankovića, Hrgotu itd, i sad se ne bi brinuli. I ti sad hoćeš da takva osoba zovne najboljeg igrača lige u reprezentaciju..crnov je napisao/la:Moj Pape dodji u Mostar nekada pogledati genijalca Crnova ,jucer eurogol sa 30 m i asistencija,svaka utakmica druga gol i asistencija,Pape Pape ,evo Tinki Susic se ozlijedi pa podari ovome momku sansu!
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Momak je izjavio da bi igrao za BiH posto je porijeklom iz Bosne a rodjen je u ZG!invincible1921 je napisao/la:uz duzno postovanje crnovu za kojeg mislim da je najbolji igrac ove lige, zasto bi pape dolazio da gleda nekoga ko bi hladno odje.bo prvih 11 bodne za klupu hrvatske ?crnov je napisao/la:Moj Pape dodji u Mostar nekada pogledati genijalca Crnova ,jucer eurogol sa 30 m i asistencija,svaka utakmica druga gol i asistencija,Pape Pape ,evo Tinki Susic se ozlijedi pa podari ovome momku sansu!
Njegovo stajaliste je to da bi se sutra odazvao da ga netko kontaktira ali od toga nema nista jer Pape kaze u nasoj ligi nema igraca za repku i iz ovog kada bi potjerao osmoricu al mu nebi imao tko igrati!
Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!
Prvi u gradu,logicno!
- invincible1921
- Kontakt:
Ma dobro pape je dokazani neznalica i idiot ...al realno brate svaki igrac koji ima veze sa bosnom a da je "hrvat" ili "srbin" igrace za BiH iskljucivo ako nema bas nikakve opcije da igra za svoje "domovine"
=\_1921_/=
- samo_lijevo
- Kontakt:
Crnov je rodjen u G.Vakufu,pitanje je da li ima drzavljanstvo BIH.Istina moze ga dobiti za par dana zbog mjesta rodjenja.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- bordoakapitar
Posto ste vi manijaci veliki statisticari, prije nego jos koji out pljunete na Papeta, podsjeticu vas da je Pape selektor koji je nasu reprezentaciju PRVI odveo na bilo kakvo prvenstvo. Znam da ga mrzite i znam zasto ga mrzite, ali kako vi volite reci STATISTIKA je neumoljiva!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.