Zar niste najbolja uprava na svijetu a Mane najveća otimačina modernog nogometa ?

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Pa i prosle godine nismo trebali uzeti Bundesku, uzeli je samo zahvaljujuci sto su Zutalji nesposobni. Treba kritikovati, sta treba da imamo 3 lose sezone pa onda kao moze se kritikovati...armando je napisao/la: ↑08 avg 2023, 20:25Pa da, Bayo nije osvojio LP od '20e, kao i prvenstvo 10,11 puta zaredom![]()
Sve naki neuspjesi, razmazila se raja.
Misle da čitajući tvitere bolje poznaju situaciju od uprave Bayerna koja hara i kara decenijama.![]()
Urazumite se mladići, nije sve bajno ni sjajno ali ni toliko loše.
U koju ste vi mješalicu upali pa ste toliko kritički nastrojeni.
Bio onaj jedan, šljivo čini mi se, on se javljao samo kada nije dobro. Ovo sada je zaraza.
Pa za prošlu godinu se kumilo i molilo ( ne samo sa moje strane) da ne osvoje. Desilo se slučajno etoo, mi nismo šćeliharden je napisao/la: ↑08 avg 2023, 20:34Pa i prosle godine nismo trebali uzeti Bundesku, uzeli je samo zahvaljujuci sto su Zutalji nesposobni. Treba kritikovati, sta treba da imamo 3 lose sezone pa onda kao moze se kritikovati...armando je napisao/la: ↑08 avg 2023, 20:25Pa da, Bayo nije osvojio LP od '20e, kao i prvenstvo 10,11 puta zaredom![]()
Sve naki neuspjesi, razmazila se raja.
Misle da čitajući tvitere bolje poznaju situaciju od uprave Bayerna koja hara i kara decenijama.![]()
Urazumite se mladići, nije sve bajno ni sjajno ali ni toliko loše.
U koju ste vi mješalicu upali pa ste toliko kritički nastrojeni.
Bio onaj jedan, šljivo čini mi se, on se javljao samo kada nije dobro. Ovo sada je zaraza.
Ja se stvarno nadam da nemaš više od 20 godina.
Nemojte, naljutit ce se debilNobody at Bayern wants to sign a goalkeeper who would be a serious competition for Manuel Neuer's #1 spot while the captain is going through a difficult recovery process [@SPORTBILD]
Kazem ja, cirkusanti. Treba vratiti i Topalka da ih sve u paksu ukljucujuci Neuera.
SPOMINJE SE KEPABundesliga je napisao/la: ↑09 avg 2023, 01:10Kazem ja, cirkusanti. Treba vratiti i Topalka da ih sve u paksu ukljucujuci Neuera.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.