FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Bivši vlasnik Kristal Palasa kaže da mu je Levi rekao da očekuje barem 145 miliona eura za Kejna
Ovo nema veze sa razumom.
Ovo nema veze sa razumom.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Brate ovo je više ludost. Bolje da su kupili Muani-a za max $80 mil i imali napadača za slijedećih 5+ godina.
-
- Kontakt:
A šta sam ja rekao? Jesam li vam rekao da će samo pomjerati "granice" prema gore i da ne želi prodati.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
To nije devetka nivoa Bayerna, upitno je jel lik uopce devetka il krilo. Takvi transferi, Vlahovic za 60, Muani itd bi nas izasli skuplje od Kanea.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Neće ga ljudi prodati a ni on neće iz Engleske, jasno ko dan.
- Centre forward
- Kontakt:
Levy je težak, a ovo sa nama je prevršilo svaku mjeru. No dobro, nije od njeg ni očekivat' da bude svila prema Nijemcima, razloga je mnogo.
Mislim da naši, koliko god da su do sad griješili u ovoj raboti, treba da stanu sa ovim poslom i pošalju kompletan Otok u 3pm.
Ja ne bih nikog ni dovodio, halalit sezonu, pa i dvije, al' Tela odmah gurnut' u vatru. Nije garant' da će izrast' u novog Drogbu, al itekako ima materijala.
Ganjajući CF-a, zijanili smo veznjaka.
Nojer je vjerovatno najveći svih vremena. Nije "dug'o trajo" al' njegov prajm je nenadyebiv. Sve to mu ne daje za pravo da se ovako sprda sa klubom. Da je im'o mozga da uzme desetine miliona na Bliskom Istoku.
Mislim da naši, koliko god da su do sad griješili u ovoj raboti, treba da stanu sa ovim poslom i pošalju kompletan Otok u 3pm.
Ja ne bih nikog ni dovodio, halalit sezonu, pa i dvije, al' Tela odmah gurnut' u vatru. Nije garant' da će izrast' u novog Drogbu, al itekako ima materijala.
Ganjajući CF-a, zijanili smo veznjaka.
Nojer je vjerovatno najveći svih vremena. Nije "dug'o trajo" al' njegov prajm je nenadyebiv. Sve to mu ne daje za pravo da se ovako sprda sa klubom. Da je im'o mozga da uzme desetine miliona na Bliskom Istoku.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Muani je klasična 9-ka. Nemoj da te vara njegova brzina i trčanje. Po sposobnostima on me najviše podsjeća na Lewu (kad je bio u Dortmundu i prvih par sezona kod nas).
Potpuno tačno informacije i dalje cure iz kluba.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Zato što su amateri i bave se nečime o čemu očigledno nemaju pojma. Još jedan genijalan potez im je bio da im sportski direktor krene raditi od 1 septembra
. Znači odradi čitav prelazni rok pa onda dovedi sportskog direktora čiji posao i jesu transferi, genijalno nema šta 

- muhamedhulk
- Kontakt:
Ovo je bila moja neka procjena od pocetka; 110m€ ukupno, 90+20 ili kako levy kaze
Pase i 100+10.
Ovo oko gk je cudno, razumijem i da Sven brani dok se ne vrati goat ali ja bih za svaki slucaj doveo jos nekog - mada cijenim da nece niko doci.

Ovo oko gk je cudno, razumijem i da Sven brani dok se ne vrati goat ali ja bih za svaki slucaj doveo jos nekog - mada cijenim da nece niko doci.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
17 juli :
Amaterski potezi zbog kojih sad nemamo riješno pitanje napadača,golmana,beka,veznjaka.Jer su samo fokusirani na Kanea.
Bayern’s Uli Hoeness: “Harry Kane has very clearly signaled that his decision was made”.
O pojačanjima se ne priča preko medija.Bayern CEO Dreesen on Harry Kane: “It's no secret that we're very interested in Kane. Everything Uli Hoeness said is correct”
Amaterski potezi zbog kojih sad nemamo riješno pitanje napadača,golmana,beka,veznjaka.Jer su samo fokusirani na Kanea.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Neppe je Daviesa i Musialu, najviše zaslužan za njih kroz skauting. Poenta je da on ne donosi odluke i ne vodi glavnu riječ kao što je Brazzo vodio kao sportski direktor u nekim segmentima, odgovornost i opis posla jednog i drugog nisu isti.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Nekad sjajna uprava kluba postade cirkus Kolorado. Sramota sta se radi.
Jedino smo doveli Kima, Laimara ne treba smatrati pojacanjem u ovom roku jer je od zime potpisao za nas, a Guerrero nije dugorocno rjesenje.
Nigdje napadaca, nigdje sestice

Chelsea dovodi nekakvu djecu u napadu za 20-25 mil, mi se patimo oko jednog igraca kojeg ce preplatiti iako je vrh vrhova igrac ipak ima 30 godina (zadnja godina ugovora).
Ocekujem da nesto izvedu na kraju ovog katastrofalnog transfer roka.
Doveden sportski direktor u pravi cas
Jedino smo doveli Kima, Laimara ne treba smatrati pojacanjem u ovom roku jer je od zime potpisao za nas, a Guerrero nije dugorocno rjesenje.
Nigdje napadaca, nigdje sestice
Chelsea dovodi nekakvu djecu u napadu za 20-25 mil, mi se patimo oko jednog igraca kojeg ce preplatiti iako je vrh vrhova igrac ipak ima 30 godina (zadnja godina ugovora).
Ocekujem da nesto izvedu na kraju ovog katastrofalnog transfer roka.
Doveden sportski direktor u pravi cas

Kane je kljuc svega. Da se njemu ide i da zeli zavaliti Totenhem, Bajern bi ga lahko doveo i bez ovih Levijevih qrcenja.
Normalno je da se Kane ovako ponasa, normalno je da se Lvey ovako ponasa, nije normalno da se Bajern ovako ponasa. Ici ce par mjeseci u neke pregovore da ne istresu gutu, a na kraju ce je istresti ili ce proci rok, a nista neces uraditi ili ces uraditi nesto na foru, gdje ces se vjerovatno zahebati. Ekipa jos ima pozicija za popuniti a to se nista ne spominje.
Normalno je da se Kane ovako ponasa, normalno je da se Lvey ovako ponasa, nije normalno da se Bajern ovako ponasa. Ici ce par mjeseci u neke pregovore da ne istresu gutu, a na kraju ce je istresti ili ce proci rok, a nista neces uraditi ili ces uraditi nesto na foru, gdje ces se vjerovatno zahebati. Ekipa jos ima pozicija za popuniti a to se nista ne spominje.
Walker nas iskoristio kao mamac za veću platu kod građana. Brat.
Ne treba im, sve ce sami rijesitBundesliga je napisao/la: ↑08 avg 2023, 18:28Zato što su amateri i bave se nečime o čemu očigledno nemaju pojma. Još jedan genijalan potez im je bio da im sportski direktor krene raditi od 1 septembra. Znači odradi čitav prelazni rok pa onda dovedi sportskog direktora čiji posao i jesu transferi, genijalno nema šta
![]()

Evo Kane nije u opticaju protiv Barcelone. Nešto se kuha..
-
- Kontakt:
Nije im pola igrača u opticaju, nema veze sa transferom.
Jedini osvježavajuću post u moru ponavljanja

Taman pođoh da i drugog kolegu đulzulejhu pohvalim i ispravim, ti me preduhitri.Bundesliga je napisao/la: ↑08 avg 2023, 19:37Nije im pola igrača u opticaju, nema veze sa transferom.

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
3 godine bez dostojne zamjene u veznom redu Thiagu Alcantari, bice izgleda i 3 godine bez prave devetke.. A kako tek naci zamjenu Neueru?