Stvarno mi je žao Pata. Nadao sam se da će moći ove sezone doći do punog izražaja.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Hilarious quote from Serse Cosmi: "Being the vice-Pato guarantees you will play at least 30 games per season."
Stvarno mi je žao Pata. Nadao sam se da će moći ove sezone doći do punog izražaja.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
- harunsmajic
- Kontakt:
Ima u nas jedan hodza u Visokom, pa on ovo zapisuje svasta nesta mozda je ko bacio sihire na Pata pa da to otkloni, da mu sta prouci!

galliani ide u madrid da završi posao oko kake. za nianga još ništa konkretno nema.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Kaka nije medju pozvanim igračima za sutrašnju utakmicu protiv Getafea. Transfer u Milan ? 
ja se nadam. fali jedan top igrač da se malo podigne atmosfera i podigne moral timu. kaka zdrav je sigurno taj igrač koji fali. ajmo sad kakvog lijevog beka ćelo barem i defanzivnog veznog i eto dobrog tima. usput didac villa ostaje u milanu. red je da dobije šansu koju mu allegri nije dao već forsirao antonija. momak je igrao standardno u espanyolu i u mladoj repki španije pa je sve samo ne loš.
sutra je tekma protiv povratnika u seriju a sampdorije u 15h ako se ne varam? ko da gledam maxi lopez će ga zabiberiti milanu
sutra je tekma protiv povratnika u seriju a sampdorije u 15h ako se ne varam? ko da gledam maxi lopez će ga zabiberiti milanu
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
@baresi , sutra je utakmica u 18h.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
bem ti sreću i retardiran termin neću moći gledati tekmu 
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
"Allegri is one of the worst coaches in the history of Milan" - Gambaro (Ex-Milan '91-'93)
"If Galliani and Berlusconi cannot manage the club properly then they must go" - Gambaro
"Allegri can't handle different situations.It does not take much to train a team like Milan.Serie D Coaches are better" - Gambaro
"All the players who were technical enough to play football were sold, Take Pirlo for example" - Gambaro
"Merkel could have played for ten years at Milan but they sold him to Genoa" - Gambaro
"Pazzini will make some goals.He's ok..20 years ago they wouldn't even have let him enter Milanello,no disrespect" - Gambaro
"Milan will at nest reach the 2nd round of CL..and the same goes for Juve" - Gambaro
Brutalno iskren.
"If Galliani and Berlusconi cannot manage the club properly then they must go" - Gambaro
"Allegri can't handle different situations.It does not take much to train a team like Milan.Serie D Coaches are better" - Gambaro
"All the players who were technical enough to play football were sold, Take Pirlo for example" - Gambaro
"Merkel could have played for ten years at Milan but they sold him to Genoa" - Gambaro
"Pazzini will make some goals.He's ok..20 years ago they wouldn't even have let him enter Milanello,no disrespect" - Gambaro
"Milan will at nest reach the 2nd round of CL..and the same goes for Juve" - Gambaro
Brutalno iskren.
taj gambero i njegove izjave su blago rečeno netačne i rekao bih subjektivne. kao prvo imao je milan 'bisera' od trenera kroz historiju. allegri najgori trener serije a? pogledaj samo šta je uradio u svojoj karijeri.
kao prvo sa sassuolom iz prve izborio seriju b po prvi puta u historiji kluba. kasnije preuzima cagliari sa kojim je igrao napadački lijep fudbal i izborio odlično 9. mjesto sa tada limitiranim timom. malo mu je tada falilo za kup uefa... tada osvaja panchina d'oro kao najbolji trener serie a. kasnije preuzima milan i iz prve uzima scudetto i prekida niz od 7 sušnih godina za milan i osvaja oscara za najboljeg trenera u seriji a. toliko o najlošijem treneru calcia
što se tiče berlusconija i gallianija totalna nebuloza. berlusconi je od milana napravio to što jeste danas. preuzima klub koji je u ponoru i pretvara ga u jednog od najuspješnijih klubova na svijetu. izdvojit ću samo 8 scudetta i čak 5 liga prvaka pod njegovim mandatom. a ćelo sve se zna najjači guru na svijetu. radi fantastičan posao sa veoma malim budžetom. smiješno je porediti milanov ovogodišnji budžet sa juventusovim ili interovim a kamoli sa čelzijem, unitedom, psg-om citijem realom itd.
slažem se za jedino za merkela, velika greška. ali milan daje pola merkelovog ugovora i gubi ga totalno za pola el shaarawya koji tada postaje 100% vlasništvo milana. svako će se složiti faraon je bolji igrač od merkela u ovom momentu. ali mislim da je to neki tal sa preciozijem ne bi se milan tek tako odrekao takvog talenta.
edit: mediji navode da je caen odbio ponudu za nianga. navodno žele da francuzi žele da ga prodaju a ne da ga daju na posudbu koju milan traži.
drenthe će u bešiktaš.
kao prvo sa sassuolom iz prve izborio seriju b po prvi puta u historiji kluba. kasnije preuzima cagliari sa kojim je igrao napadački lijep fudbal i izborio odlično 9. mjesto sa tada limitiranim timom. malo mu je tada falilo za kup uefa... tada osvaja panchina d'oro kao najbolji trener serie a. kasnije preuzima milan i iz prve uzima scudetto i prekida niz od 7 sušnih godina za milan i osvaja oscara za najboljeg trenera u seriji a. toliko o najlošijem treneru calcia
što se tiče berlusconija i gallianija totalna nebuloza. berlusconi je od milana napravio to što jeste danas. preuzima klub koji je u ponoru i pretvara ga u jednog od najuspješnijih klubova na svijetu. izdvojit ću samo 8 scudetta i čak 5 liga prvaka pod njegovim mandatom. a ćelo sve se zna najjači guru na svijetu. radi fantastičan posao sa veoma malim budžetom. smiješno je porediti milanov ovogodišnji budžet sa juventusovim ili interovim a kamoli sa čelzijem, unitedom, psg-om citijem realom itd.
slažem se za jedino za merkela, velika greška. ali milan daje pola merkelovog ugovora i gubi ga totalno za pola el shaarawya koji tada postaje 100% vlasništvo milana. svako će se složiti faraon je bolji igrač od merkela u ovom momentu. ali mislim da je to neki tal sa preciozijem ne bi se milan tek tako odrekao takvog talenta.
edit: mediji navode da je caen odbio ponudu za nianga. navodno žele da francuzi žele da ga prodaju a ne da ga daju na posudbu koju milan traži.
drenthe će u bešiktaš.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Abbiati, Amelia, Gabriel (br. 59), Acerbi, Antonini, Bonera, De Sciglio, Yepes, Zapata, Boateng, Carmona (55), Constant, Emanuelson, Flamini, Montolivo, Nocerino, Traore, Valoti, El Shaarawy, Pazzini, Robinho.
Na Mexesa i Mesbaha se haman ne računa ..
Ambrosini, Muntari, Pato povrijeđeni
Na Mexesa i Mesbaha se haman ne računa ..
Ambrosini, Muntari, Pato povrijeđeni
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
IlPrincipe je napisao/la: Na Mexesa se haman ne računa
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- IlPrincipe
- Kontakt:
pa vidim nije pozvan a kolko znam nije povrijeđen, evo tek sad vidim nema ni Abateabaresi#6 je napisao/la:IlPrincipe je napisao/la: Na Mexesa se haman ne računa
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
pa povrijeđen je mexes bio koliko znam i počeo je sa treningom. neki sam dan čitao da je imao poseban trening. abate još vuče onu povredu od berlusconi kupa.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- Neutralan88
- Kontakt:
Evo nadje negdje, pise da je Milan Boss u Madridu, vjerovatno pregovori oko Kake pocinju 
Mislim da je situacija jednostavna.
Odlazak(dolazak xD) Kake je uslovljen dolaskom Modrica,a posto je to maltene gotova stvar , vjerujem da ce Kaka zavrsiti u Milanu..
a sad posudba il nesto drugo ostaje da se vidi.
Odlazak(dolazak xD) Kake je uslovljen dolaskom Modrica,a posto je to maltene gotova stvar , vjerujem da ce Kaka zavrsiti u Milanu..
a sad posudba il nesto drugo ostaje da se vidi.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- francobaresi
- Kontakt:
SVAKA MU JE NA MJESTU !! Navijač sam Milana već 14 godina !!Vidal je napisao/la:"Allegri is one of the worst coaches in the history of Milan" - Gambaro (Ex-Milan '91-'93)
Brutalno iskren.
Ali realno nikad goru ekipu nismo imali , 70 % igrača koji danas igraju za Milan prije 6-7 godina ne bi imali mjesta ni među rezervama .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- senad_flamin
- Kontakt:
Milan (4-3-1-2): Abbiati; De Sciglio, Zapata, Bonera, Antonini; Montolivo, Flamini, Nocerino; Boateng; Pazzini, Robinho.
-RIVALDO-
SKY kaže da ako ne uspijete dovesti Kaku da će se probati dovesti Bojan. 
- senad_flamin
- Kontakt:
Pa dobro ja ne mislim da je Bojan loš,možda bi mu godila promjena sredine,ko bi rekao da će onakav Barzagli iz Wolfsburga postati najbolji štoper u Italiji,jednostavno nekad igraču godi promjena kluba.Vidal je napisao/la:SKY kaže da ako ne uspijete dovesti Kaku da će se probati dovesti Bojan.
Mada ja se nadam da ćemo uspjeti Kaku dovesti.
-RIVALDO-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.