Ovaj novi doping radi svoje

Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
Pogodila si bonus par, to se ne računaBaDa12 je napisao/la:Upišite mi gol u utakmici sama protiv svih. Borimo se do zadnjeg.
Dovraga, još mi zemljak takve informacije daje.Padovan je napisao/la:Pogodila si bonus par, to se ne računaBaDa12 je napisao/la:Upišite mi gol u utakmici sama protiv svih. Borimo se do zadnjeg.
Mi smo Vutraši najjaci smo najjaciForster je napisao/la:4 and Travari are still counting![]()
![]()
Ovaj novi doping radi svoje
Po meni ne bi trebao, ne znam da li je bila slična situacija, neka se sekretar izjasnigojzerica je napisao/la:gol u debiju, nije loše. onaj pogotak iz Delfina mi se neće prebacivati?
123456 je napisao/la:
Onaj gol iz Delfina ostaje u 3.ligi.Naravno na kraju u All tabeli ce ti se to sve objediniti.Znaci problem je sto si promjenio ligu pa bi nama moglo to praviti problem u toku sezone(naprimjer kada provjeravamo tacnost dati i primljeni golove za Delfine ).gojzerica je napisao/la:gol u debiju, nije loše. onaj pogotak iz Delfina mi se neće prebacivati?
A ništa, svake sedmice mu javim da tipuje i nikad ne tipuje, kad ga sretneš uši mu istegli, šupčinaKawhi je napisao/la:Pa nismo puno zaostali s obzirom da prva 3 kola bacismo u vodu.
@legendo šta je s Ljiljanom?
Možeš odigrati 1:0 npr. 6/5 utakmica i bonus par staviti neki drugi i ok je. Znači mora bar jedna utakmica biti drugim rezultatom. Ili jednostavnije ne smiju samo sve utakmice biti isti rezultat.Otelo je napisao/la:Da ne čeprkam po pravila, jedan igrač na dvije utakmice može staviti isti rezultat?
Npr: A:B 0:2, C:D 0:2.
Čini mi se da može, ali nisam siguran
Ma hajd vidi prognozu, tekma Pjetlova. Nešto kontam da će biti nevažećaPadovan je napisao/la:Možeš odigrati 1:0 npr. 6/5 utakmica i bonus par staviti neki drugi i ok je. Znači mora bar jedna utakmica biti drugim rezultatom. Ili jednostavnije ne smiju samo sve utakmice biti isti rezultat.Otelo je napisao/la:Da ne čeprkam po pravila, jedan igrač na dvije utakmice može staviti isti rezultat?
Npr: A:B 0:2, C:D 0:2.
Čini mi se da može, ali nisam siguran
Pa ok je, imaju dvojica isti rezultat na bonus par: Juventus-Chievo , prekršaj bi bio da ste 3 trojica odigrali 2:0Otelo je napisao/la:Ma hajd vidi prognozu, tekma Pjetlova. Nešto kontam da će biti nevažeća
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.