FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
drakulastream.com uvjek tu udjem pa sve utakmice mogu na mobitelu .... ja tu gledam u zadnje vrijeme , prije nije moglo sad moze...
azizmpj je napisao/la:Cisti cirkus cuj 800 000 mu odredili cijenu! ispod 4 miliona neb trebalo pricati, Partizan za losijeg igraca glat odbija 8 miliona! ... ti nasu filozofiju! Hitno Dinu poslati na instrukcije kod Maminja!!!
Sto cirkus

Klub ima svoju računicu ispod kojeg nece prodati Cimija ,zato i jest Paok odbijen.Problem je to sto su sa strane klubovi,naucili voditi najabolje igraca (nekog kluba) za 115k eura što je njihov problem.Ako pogledamo da su kone prodali dva najbolja igraca za 500 k eura,onda je za Cimija 1 km eura je realna vrijednost,i mislim da to nije mala lova.Ako ne bude nista od te cifre,uslijedice pregovori o produzenju ugovora,i tu je kraj price.
Ima li danas kakve forumaske kahve
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Pio bi ja kafu al imam teske teme sinoc sam cuo nek stvari o nasem klubu koje necu iznositi dok nedodje pravo vrijeme, i ovo je javno pa puno dusmana cita pa da se ne raduju nasim problemima. Samo cu reci da nije sve bajno kako mislimo, i da ce ja se nadam kusto i dino cim rijese dugove ozbiljno poceti rijesavati sportsku strukturu krenuvsi od ibraka, dzene i pojedinih igraca
Ko je pametan skontat ce izmedju redova zadnji dio posta.....
Idemo danas zitizgu Listicu

Idemo danas zitizgu Listicu

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
- Kontakt:
Hajd na privatnu...esprit24 je napisao/la:Pio bi ja kafu al imam teske teme sinoc sam cuo nek stvari o nasem klubu koje necu iznositi dok nedodje pravo vrijeme, i ovo je javno pa puno dusmana cita pa da se ne raduju nasim problemima. Samo cu reci da nije sve bajno kako mislimo, i da ce ja se nadam kusto i dino cim rijese dugove ozbiljno poceti rijesavati sportsku strukturu krenuvsi od ibraka, dzene i pojedinih igracaKo je pametan skontat ce izmedju redova zadnji dio posta.....
Idemo danas zitizgu Listicu![]()
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Dzeno je rekao da je spreman i da je u kombinaciji za sastav danas.Clutch je napisao/la:Ima li Cimirota danas u sastavu? Kakva je uopšte njegova situacija trenutno?
Ja nesto vjerujem da ce on biti danas u startnih 11, mozda kao oprostajna tekma.zagorski je napisao/la:Dzeno je rekao da je spreman i da je u kombinaciji za sastav danas.Clutch je napisao/la:Ima li Cimirota danas u sastavu? Kakva je uopšte njegova situacija trenutno?
Nikad se necemo mahale rijesiti. Sto znaci da nam nema naprijed.
Mi nikada odustati necemo...
Nadam se da će zaigrat, gol i pobjeda za oprostajzagorski je napisao/la:Dzeno je rekao da je spreman i da je u kombinaciji za sastav danas.Clutch je napisao/la:Ima li Cimirota danas u sastavu? Kakva je uopšte njegova situacija trenutno?

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Nećemo se riješiti dušmana koji namjerno plasiraju priče, sve to iz svojih toplih domova daleko od Sarajeva.
Povrijeđene sujete su najsmiješnija stvar na svijetu. Pojedini jedva dočekaju da izgubimo da mogu plasirati svoja sranja.
Povrijeđene sujete su najsmiješnija stvar na svijetu. Pojedini jedva dočekaju da izgubimo da mogu plasirati svoja sranja.
- ElCartel11
- Kontakt:
Mortem opet u Banovicima, izdrzi Morto!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Steph je napisao/la: Povrijeđene sujete su najsmiješnija stvar na svijetu. Pojedini jedva dočekaju da izgubimo da mogu plasirati svoja sranja.

Nema potrebe citat izmedju redova, samo se treba vratit unazad sta se pisalo ovdje i to je to .esprit24 je napisao/la:Pio bi ja kafu al imam teske teme sinoc sam cuo nek stvari o nasem klubu koje necu iznositi dok nedodje pravo vrijeme, i ovo je javno pa puno dusmana cita pa da se ne raduju nasim problemima. Samo cu reci da nije sve bajno kako mislimo, i da ce ja se nadam kusto i dino cim rijese dugove ozbiljno poceti rijesavati sportsku strukturu krenuvsi od ibraka, dzene i pojedinih igracaKo je pametan skontat ce izmedju redova zadnji dio posta.....
#puzigacaOUT
#stojcevOUT
#berberovicOUT
#okicOUT
#uscuplicOUT !!!!!!!!
#stojcevOUT
#berberovicOUT
#okicOUT
#uscuplicOUT !!!!!!!!
Ma nabijem ja takve na racku sto plasiraju raznorazne price. I naravno isto one koji se primaju na to.esprit24 je napisao/la:Pio bi ja kafu al imam teske teme sinoc sam cuo nek stvari o nasem klubu koje necu iznositi dok nedodje pravo vrijeme, i ovo je javno pa puno dusmana cita pa da se ne raduju nasim problemima. Samo cu reci da nije sve bajno kako mislimo, i da ce ja se nadam kusto i dino cim rijese dugove ozbiljno poceti rijesavati sportsku strukturu krenuvsi od ibraka, dzene i pojedinih igracaKo je pametan skontat ce izmedju redova zadnji dio posta.....
Dusmani nek sipu karu.

1946
Zar se na dan utakmice i to utakmice protiv fašista iz selendre, moraju pricati neke mahalske i depresivne priče. **** vas poraz od travnika, hajmo malo pozitive, da ga Benko il Krste zabiju pa da opet pravimo špicu na Sjeveru

@ xbuox Slusaj derle , koja ti je prica da ima ili nema klubova ? Da li ce se cimi prodati uzivaj opusteno i cekaj kraj prelaznog roka .? Ti glumis ali ne znas sta mlatis praznu slamu po ovom forumu . Ne nisi me isprovocirao ali sam ti se morao tako obratit . Ne znas da citas . Kod tebe je na bukvi pisalo p.... Pa ode k.... U penziju
. Cimi kralju samo opusteno

Danas ostavimo sve probleme i negative,nemojmo nista tako spominjati!
Danas samo podrska i navijanje,ne stedimo grla i dlanove!
I ne nasjedajmo na provokacije pa da napravimo bespotrebnu stetu klubu,jer cilj eventualnog dolaska škutora i jeste to!
***** TE LIŠTICOOOOO...
Danas samo podrska i navijanje,ne stedimo grla i dlanove!
I ne nasjedajmo na provokacije pa da napravimo bespotrebnu stetu klubu,jer cilj eventualnog dolaska škutora i jeste to!
***** TE LIŠTICOOOOO...
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
To su imena mojih bivsih supruga. Obzirom da neke od njih nisu zive, zamolio bih te da se sa postovanjem odnosis prema njima, da im se ne bi pridruziosocrates je napisao/la:Džernise mi sutra bi moglo biti svega,imam šuhvu,Hafize mi moje![]()
Ima li kod tebe muske glave u kuci,Abida mi mog...![]()
![]()

E jest i tremin danasnje utakmice dobar u pichku materinu. Imam godisnju za istok, al odoh na zapad jer nece niko od raje sa mnom na istok danas.
Ima da bude toplotnih udara danas na istoku, jos jedan dobar potez uprave prema navijacima. Da je utakmica u 20h, bila bi dzennetska atmosfera.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Ja spavo 

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], Proximic i 33 gosta.