vjerovatno je do kabla, bar ja tako mislim, mada se ne razumijem u te monitore najbolje, ali i kod mene je bilo slicnis slucajeva, nerijetko su mi monitori crkavali, Bog sami zna sto

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Audacity.Boateng_27 je napisao/la:Zna li neko neki program s kojim mogu 'isjeći' neki dio pjesme ???

MP3 Cutter - vrlo jednostavan.Boateng_27 je napisao/la:Zna li neko neki program s kojim mogu 'isjeći' neki dio pjesme ???

Ne znam sta mu je, zna li iko sta bi moglo biti?
  Ne znam sta mu je, zna li iko sta bi moglo biti?emir987 je napisao/la:Od prije nekoliko dana mi u centralnoj jedinici kad palim PC neki djavo bruji jedno 2-3 minute i prestane. To bruji ono bas jako, ko da si stavio mobitel na vibraciju i stavio ga na centralnuNe znam sta mu je, zna li iko sta bi moglo biti?
Naravno....udji na 7 i formatiraj jednu od xp ili....corotm87 je napisao/la:Imam instalirana 2 windows-a xp i 7.Svaki je na razlicitoj particiji dali je moguce sad formatirat jednu od tih particija.
Upravo pokuso pise. Windows was unable to complete the format.RKO je napisao/la:Naravno....udji na 7 i formatiraj jednu od xp ili....corotm87 je napisao/la:Imam instalirana 2 windows-a xp i 7.Svaki je na razlicitoj particiji dali je moguce sad formatirat jednu od tih particija.

Da li ti DVD podrzava format prevoda koji zelis nabaciti. .srt? .sub?alacious je napisao/la:Jel neko zna kako mogu film sa prevodom sprzit na cd da mogu gledat na DVD-u...pokusav'o sam vec da mi budu potpuno istog imena...al' nece
ne znam tacno, al moj ti je savjet da ne ides u radnje koje imaju ime...mislim kao IT comp. ako vise i postoji...alan_kardec je napisao/la:pošto sam za neki naredni period planirao da kupim novi komp, može li mi neko reći gdje su na prostoru sarajeva najpristupačnije cijene, mogućnost kupovine na rate i sl pogodnosti.

IMTECalan_kardec je napisao/la:pošto sam za neki naredni period planirao da kupim novi komp, može li mi neko reći gdje su na prostoru sarajeva najpristupačnije cijene, mogućnost kupovine na rate i sl pogodnosti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.