Mario Vrančić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
IgmanskiVukovi
- Kontakt:
Re: Mario Vrančić
Eh eto nek ti si bitan da odlučuješ ko je gdje zaluto.
Balavac
Balavac
- Pensioner26
- Kontakt:
Realno, Vrančić je u nas trebao biti na svakom spisku.Nemamo mi toliko kvalitete u sredini mimo Pjanića.Krunić, Cimirot i današnji Bešić nisu ništa iznad ako nisu i ispod njega.Da se ne pominju razni Lončari, Miloševići itd..
Zna li neko gdje je nestao onaj Prcić ??
Zna li neko gdje je nestao onaj Prcić ??
Naravno da je trebao biti medju 23 pogotovo zadnjih 4,5 godina kako padamo...i zbog iskustva i zbog nivoa na kojem igra.
Nije ovdje niko bitan a ti nemoj biti tolka seljacina, ozbili se napokon! Ako hoces hoces jednu raspravu onda napiši meni privatno i tu cemo nastaviti a nemoj mene i druge ovdje vaditi zivce kakav i sta sam. U ovoj temi se ide o Vrancicu, a ne od mene da ti bude to jasno za sve vremena i zato si se zaluto na ovoj temi. Ako nemozeš ko svako ovdje jedan ozbiljan razgovor voditi na kulturan nacin onda nemoj ništa napisati!IgmanskiVukovi je napisao/la: ↑29 nov 2020, 19:44Eh eto nek ti si bitan da odlučuješ ko je gdje zaluto.
Balavac
Pozvan je Zeljković, jer na tom spisku NISU pozivani igrači stariji od 28 godina, a da nemaju preko 30 nastupa za reprezentaciju (izuzmemo li golmane). Pozvan je on i drugi, jer je Bajević kreten koji je napravio menadžersku reprezentaciju.
No, možeš li ti shvatiti da taj isti Vrančić ne bi trebao biti u reprezentaciji sada, taman da je vodi i Jose Mourinho i da je sve idealno? Čovjek ima 32 godine, a nama treba smjena generacija. Možeš li shvatiti da je tom Vrančiću maksimum druga liga, pa kakva god da je? Ti bolan porediš njega s igračima koji u solidnim evropskim ekipama igraju godinama, jer je za tebe Norwich vau, jer je za tebe Darmstat vau. Recimo, ja ti opet ponavljam, Stipe Lončar igra u ekipi koja je iznad tog nivoa, koliko god se tebi to ne sviđalo. I najzad, ni njega ne treba zvati, jer je prestar za inkluziju, kada to već do sada nije urađeno.
I tek sad uđoh da mu vidim statistiku i šta on to igra. Pa, frajer nije standardan u Norwichu. Počeo je **** dvije utakmice ove sezone, DVIJE. U ostatku ulazi ko izmjena za čuvanje vremena. Prošle godine u PL uglavnom slična namjena, nabio malo preko 600 minuta. Ohladi Harise majke ti.
Realno Vrancic ne moze u istu recenicu sa Loncarom, Rahmanom , Tatarem. Treba prvo da se dokaze u nasoj ligi pa tek moze u repku. Rahman bi bio standardan u svakoj ekipi u Chanpionshipu ali bolje pare moze zaraditi u Sarajevu...
Da budem iskren tvoj komentar je smiješan jel znaš zašto? Ti uporediš Loncara koji je dosta prilike dobio u reprezentaciju i za sad se samo sramotio, a lik igra u Rijeki dok Vrancic igra duplo jacu ekipu od Loncara. Prija bi Danilovica pozvao nego njega pa kamo Vrancica. Norwich iduce godine zajedno sa Bournemouth ide u EPL. Sad cu doc do Samir Zeljkovica, po meni ne igra loše u Velez, ide na loptu cesto, borben je igrač. Ali on nije ni bio dovolnjo kvalitetan za U21 u tadašnjoj generacije od 96-97 godište. Igrao je tada u Igman Konjic. Hajd da je velk napredak napravio prema jacu ekipi u ligi ili negdje vani otišao u solidnu ligu gdje igra redovno, ali nije ni to napravio, igra u Velezu koja je ekipa za sredinu u M:Tel ligi. Jajalo je redovno bio pozivan, Saric samo jedan godina mladji dobio više puta poziv i minutazu a ništa nije napravio ozbilnjo u svojoj karieri, Cimirota sa 28 godina igrao u solidni ekipe nego u Top 5 klub, Darmstadt i Paderborn su mozda smješne ekipe za tebe ali oni su igrali protiv naj jace ekipe u Evropu. Ti uporediš Moutinho sa Vrancica i onda mene vredjaš da sam za pshiatriju? Ja tebi ne kazem to jer nisam nekulturan kao koji mora odma vredjati ako nemam sta kazem ako sam ljut. Sve hocu tebi sve na kulturan nacin objasniti. Ti kazeš da mora biti smjena generacije, slazem se na neki nacin, ali nemoze biti smjena kada nemaš iskusni igraci od koga mozeš nešto nauciti. Za kvalifikaciju od SP 2022 moramo najbolji igraci pozvati koji imamo na rošteru i koji igraju jaku ligu. Naravno da bi bilo ljepo kada igraju redovno, ali ti neceš meni kazati da bi drazji jednog igraca pozvao iz naše i Hrvatske lige prija jednog igraca koji igra puno jacu ligu samo što igra više? Cinjenica je da je Vrancic dosta izolovan bio...Hantraga je napisao/la: ↑30 nov 2020, 00:10I tek sad uđoh da mu vidim statistiku i šta on to igra. Pa, frajer nije standardan u Norwichu. Počeo je **** dvije utakmice ove sezone, DVIJE. U ostatku ulazi ko izmjena za čuvanje vremena. Prošle godine u PL uglavnom slična namjena, nabio malo preko 600 minuta. Ohladi Harise majke ti.
Tolko glulosti u jednom postu!
Ja bi nominovao ovog gospodina za najdebilniji post godine!
"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
- Chapman1886
- Kontakt:
vrančić mora biti pozivan kod nas to nema sumnje ali reći da bi glat upadao na spisak hrvatske i srbije malo je reći nema veze sa realnošću,sramota me čitati te nebulzoe
Samo Sloboda | COYG
Pa realno championship je dosta oslabio što se kvalitete tice zadnjih godina.
Normalno da bi Rahmanović bio starter za većinu ekipa u toj ligi.
Dok je taj Vrančić rezerva Norwicha.
Normalno da bi Rahmanović bio starter za većinu ekipa u toj ligi.
Dok je taj Vrančić rezerva Norwicha.
ovaj spaha je nadyebo i rokoka, koji komedijas.
Ma zašto tu stati? Mogao bi igrati i u svakoj ekipi EPLa, eto Chelsea poslao ponudu za Rahmanovića 
Jest to sada Rahmanovic nesto kriv sto Vrancic nije dobio poziv?
Kriv je Rahmanovic zato sto je bolji igrac i sto igra u boljoj ekipi od Vrancica.
Ti rijesio malo da troolas po temama...get a life
- Chapman1886
- Kontakt:
Buranija hvala lp
Ja se nadam da vi vidite da je momak sarkastičan...
Trenutno korisnika/ca: AnelMid, darker10, General505, GG3, izdzezveubrazil, jasmin10, s4mke, tuzlanskinacin i 63 gosta.