Mario Vrančić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

forgempp
Kontakt:

Re: Mario Vrančić

Post Postao/la forgempp » 25 okt 2020, 12:47

Vucevich je napisao/la:
25 okt 2020, 11:52
forgempp je napisao/la:
25 okt 2020, 11:48
Dobijes jednom crveni i spominju svi to 100 godina.
🤣🤣🤣.

Ko god objektivno gleda fudbal i redovno prati nasu ligu prije bi njega gledao u repki nego neke anemicne igrace iz SuperLige i slicnih.

Al jbg ne moze jer je iz BHLige 😉
Kad bi mogao dogurati do te iste Super Lige to bi bio ogroman uspjeh. Njemu je i Celje bio prevelik zalogaj.
Kakvi su sve panjevi igrali i igraju u njihovoj ligi, sto ne bi mogao Rahmanovic? Mislis da ga nisu mogli prodat tamo? Prodali su Stanojevica za 400 000km i to u padu forma i poslije povrede oka kad nije tupavo znao primit lopte.

Ne vjerujem ja da je bas mjerilo to u kojoj igras ligi.

Jer da je mjerilo, Vrancic bi odavno trebao biti starter ispred Cimirota/Hadziahmeta.

Nije Rahman za prvih 11, ali sigurno treba dobit poziv.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 25 okt 2020, 12:58

Harise je napisao/la:
25 okt 2020, 12:26
:bih:
slika
:bih: :bih: :bih: :bih:

i begović vrlo dobar.
Samo Sloboda | COYG

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 25 okt 2020, 13:22

Slavite sto je najgore ocijenjeni igrac u svojoj ekipi? :mrgreen:

NeumjesanTip
Kontakt:

Post Postao/la NeumjesanTip » 25 okt 2020, 19:12

Mole se pitari da ne spominju Rahmanovića na svakoj temi jer su dosadni. Hvala unaprijed.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

R.I.P. Mamba

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 28 nov 2020, 19:15

Odlican :bih:

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 28 nov 2020, 21:53

Vucevich je napisao/la:
28 nov 2020, 19:15
Odlican :bih:
:bih:
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 28 nov 2020, 23:42

On bi imao mijesto u svaku reprezentaciju iz naše regije samo u našu nema pored smiješnog Loncara i Zeljkovica...

NeumjesanTip
Kontakt:

Post Postao/la NeumjesanTip » 28 nov 2020, 23:43

Harise je napisao/la:
28 nov 2020, 23:42
On bi imao mijesto u svaku reprezentaciju iz naše regije samo u našu nema pored smiješnog Loncara i Zeljkovica...
Kako idu padeži, poteško, ha?!
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

R.I.P. Mamba

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 29 nov 2020, 00:47

Harise je napisao/la:
.

Harise haj procitaj ovu recenicu, ali na glas jedno dva tri puta i javi nam kako to tebi zvuci, ako je moguce?

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 29 nov 2020, 00:50

Ispred•

Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la Hantraga » 29 nov 2020, 01:11

Harise je napisao/la:
Ne bi imao mjesto ni u jednoj reprezentaciji iz regije. Umjesto koga pobogu dijasporac? Kovačića, Modrića, Pašalića ili Vlašića? :urnebes: Ili pored Gudelja, Gaćinovića, Radonjića, Milinković-Savića, Milivojevića? Uostalom, pored koga u našoj reprezentaciji? Pored Cimirota, Pjanića, Gojaka, Krunića? Imaš komplekse dijasporac za sve igrače koji su počeli iz BiH i svaki dijasporac, valjda jer suosjećaš, za tebe je vrhunski igrač.

Uostalom, Vrančić ima skoro 32 godine. U vrijeme SP 2024. godine imat će 35. Taman da je svjetska klasa, vidiš li da i u tome postoji neki problem? Ah da, nije počeo u Premijer ligi BiH, pa je za tebe odmah vrhunski igrač.

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 29 nov 2020, 01:31

Hantraga je napisao/la:
29 nov 2020, 01:11
Harise je napisao/la:
Ne bi imao mjesto ni u jednoj reprezentaciji iz regije. Umjesto koga pobogu dijasporac? Kovačića, Modrića, Pašalića ili Vlašića? :urnebes: Ili pored Gudelja, Gaćinovića, Radonjića, Milinković-Savića, Milivojevića? Uostalom, pored koga u našoj reprezentaciji? Pored Cimirota, Pjanića, Gojaka, Krunića? Imaš komplekse dijasporac za sve igrače koji su počeli iz BiH i svaki dijasporac, valjda jer suosjećaš, za tebe je vrhunski igrač.

Uostalom, Vrančić ima skoro 32 godine. U vrijeme SP 2024. godine imat će 35. Taman da je svjetska klasa, vidiš li da i u tome postoji neki problem? Ah da, nije počeo u Premijer ligi BiH, pa je za tebe odmah vrhunski igrač.
Ko kaze da imam ja komplekse protiv svakog igraca iz BiH :damn: ja samo kazem da nema mijesta ispred Loncara i Zeljkovica koji su obadvoje smiješni igraci ako to ne vidiš onda neznam dalje, nemoj dzaba nešto izmišljavati što nije. Obadvojca nebi ni imali u Crnu Goru da ne kazem u Kosovu mijesto. Ako su u Srbiji znali Saša Zdjelar, Nenad Krsticic, Radosav Petrovic i Aleksandar Ignjovski i još neki smiješni igraci biti na spisku sto nebi Vrancic bio na spisku koji je bio standardan u Bundesligi i ima neki nastupe u Premier League? Ja sam 100% siguran da bi imao mijesto u Hrvatsku! Ja ne kazem da ima mijesto na startnu postavu nego na spisku! Vrancic je bolji igrac od Badelja i Bradarica koji bi sigurno ispred ovi dvojca dobio poziv!

Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la Hantraga » 29 nov 2020, 01:52

Ti ako misliš da bi Vrančić imao mjesta u Hrvatskoj, trebaš ozbiljno razmisliti da odeš kod doktora, ali psihijatra u najmanju ruku. Hajde da ti ne odgovaram na to da Vrančić ima previše godina i da ga se zato više ne zove, ali pošto ti voliš analizirati karijere, čisto da malo uporediš:

Vrančić je 1989. godište. Do 2014. godine (dakle do svoje 25. godine) igrao je isključivo 2. Bundesligu i regionalnu ligu. Do svoje 23. godine, gotovo isključivo regionalnu ligu. Nakon toga, nastupa 3 sezone u najslabijim ekipama Bundeslige. Eh sad, ja znam da je to teško tebi prihvatiti i da ti ne možeš to poredati u glavi, ali NK Rijeka je sigurno jača od tih klubova. No, dobro, nema veze. U tom periodu, Vrančića se zove u reprezentaciju, ali ne opravdava poziv. Nakon toga prelazi u engleski Championship, gdje je na relaciji igra-klupa, sa jednom sezonom u PL, ali tu već više na klupi.

Eh sad, da vidimo te Hrvate. Milan Badelj je isto godište kao Vrančić. Dok se ovaj smucao po regionalnoj ligi, Badelj je za Dinamo upisao skoro 200 nastupa. Nakon toga je igrao 2 godine u Bundesligi, pa nakon toga 6 u Seriji A, u vrlo solidnim ekipama. I dalje igra u Seriji A. Je li ti fakat ne vidiš razliku u karijerama ova dva igrača i stvarno misliš da je **** Vrančić bolji igrač? Ako da, bojim se da ti ni psihijatar ne može pomoći.

Eh da, kad već spomenu Bradarića, on je, vidi čuda, 10 godina mlađi od ove dvojice iznad. No, vidi čuda, drugu sezonu uzastopce igra u Ligue 1, u jednoj od najjačih tamošnjih ekipa, koja je za sve ove Vrančićeve sila. Znači, da povučemo paralelu, Vrančić je u to vrijeme igrao u nekoj 4. njemačkoj ligi i NIKAD u karijeri nije, niti će zaigrati za klub u kojem Bradarić igra sa 21 godinom.

I ne, nisu oni prve opcije. Hrvatska ima Modrića, čovjeka koji vuče najveći klub na svijetu, Kovačića, koji je igrao u bezveznim Interu, Realu i Chelsea, pa se valjda može porediti s Vrančićem, Vlašića koji se nije nametnuo Bog zna u Evertonu, pa je ponajbolji igrač ruske lige u nekom CSKA, Pašalića koji u nekakvoj bezveznoj Atalanti rastura, Brozovića koji je sedmu sezonu zaredom nosilac igre Intera (a nije onaj iz Zaprešića), a tu su i Rog sa 67 nastupa za Napolii još 53 za Sevillu i Cagliari, te recimo ovaj Bašić koji je standardan u Bordeauxu, isto 7 godina mlađi od Vrančića.

Harise dragi, jesi li ti stvarno normalan kad kažeš da bi Vrančić imao mjesta u ovoj reprezentaciji? Da ti ja nešto kažem, mada je to tvom mozgu nepojmljivo - od Vrančića ima 2-3 veznjaka bolja u GNK Dinamo Zagreb i još 2-3 u hrvatskoj ligi, tako da bi on u njihovoj reprezentaciji imao šanse koliko i ja, nikakve.

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 29 nov 2020, 02:35

Hantraga je napisao/la:
29 nov 2020, 01:52
Ti ako misliš da bi Vrančić imao mjesta u Hrvatskoj, trebaš ozbiljno razmisliti da odeš kod doktora, ali psihijatra u najmanju ruku. Hajde da ti ne odgovaram na to da Vrančić ima previše godina i da ga se zato više ne zove, ali pošto ti voliš analizirati karijere, čisto da malo uporediš:

Vrančić je 1989. godište. Do 2014. godine (dakle do svoje 25. godine) igrao je isključivo 2. Bundesligu i regionalnu ligu. Do svoje 23. godine, gotovo isključivo regionalnu ligu. Nakon toga, nastupa 3 sezone u najslabijim ekipama Bundeslige. Eh sad, ja znam da je to teško tebi prihvatiti i da ti ne možeš to poredati u glavi, ali NK Rijeka je sigurno jača od tih klubova. No, dobro, nema veze. U tom periodu, Vrančića se zove u reprezentaciju, ali ne opravdava poziv. Nakon toga prelazi u engleski Championship, gdje je na relaciji igra-klupa, sa jednom sezonom u PL, ali tu već više na klupi.

Eh sad, da vidimo te Hrvate. Milan Badelj je isto godište kao Vrančić. Dok se ovaj smucao po regionalnoj ligi, Badelj je za Dinamo upisao skoro 200 nastupa. Nakon toga je igrao 2 godine u Bundesligi, pa nakon toga 6 u Seriji A, u vrlo solidnim ekipama. I dalje igra u Seriji A. Je li ti fakat ne vidiš razliku u karijerama ova dva igrača i stvarno misliš da je **** Vrančić bolji igrač? Ako da, bojim se da ti ni psihijatar ne može pomoći.

Eh da, kad već spomenu Bradarića, on je, vidi čuda, 10 godina mlađi od ove dvojice iznad. No, vidi čuda, drugu sezonu uzastopce igra u Ligue 1, u jednoj od najjačih tamošnjih ekipa, koja je za sve ove Vrančićeve sila. Znači, da povučemo paralelu, Vrančić je u to vrijeme igrao u nekoj 4. njemačkoj ligi i NIKAD u karijeri nije, niti će zaigrati za klub u kojem Bradarić igra sa 21 godinom.

I ne, nisu oni prve opcije. Hrvatska ima Modrića, čovjeka koji vuče najveći klub na svijetu, Kovačića, koji je igrao u bezveznim Interu, Realu i Chelsea, pa se valjda može porediti s Vrančićem, Vlašića koji se nije nametnuo Bog zna u Evertonu, pa je ponajbolji igrač ruske lige u nekom CSKA, Pašalića koji u nekakvoj bezveznoj Atalanti rastura, Brozovića koji je sedmu sezonu zaredom nosilac igre Intera (a nije onaj iz Zaprešića), a tu su i Rog sa 67 nastupa za Napolii još 53 za Sevillu i Cagliari, te recimo ovaj Bašić koji je standardan u Bordeauxu, isto 7 godina mlađi od Vrančića.

Harise dragi, jesi li ti stvarno normalan kad kažeš da bi Vrančić imao mjesta u ovoj reprezentaciji? Da ti ja nešto kažem, mada je to tvom mozgu nepojmljivo - od Vrančića ima 2-3 veznjaka bolja u GNK Dinamo Zagreb i još 2-3 u hrvatskoj ligi, tako da bi on u njihovoj reprezentaciji imao šanse koliko i ja, nikakve.
Zar ti je tako tesko komentarisati bez da moraš mene uvredit, kakve ja veze imam sa pshiatrijom ili da imam nepojmljivo mozag? Samo što se ti u nekim stvarima bolje razumješ od meni? Zar nemoraš kao normalna civilna osoba na kulturan nacin da komentarišeš. Nemoj biti seljacina i napiši na kulturan nacin. Ja nisam tebe uvredio bez ikakav nacin nemoj ni ti mene vredjati! Prvo kazeš da imam ja komplekse protiv svi igraci koji su došli iz BiH, da samo znaš ja navijam za Zelju i ja svakog igraca isto cijenim iz bilo koji kluba. Drugo kazeš da nebi imao mijesto u Srbiji, eto dao sam ti dokaz da su dosta smiješni igraci u Srbiji bili na spisku koji danas nemaju nigdje. Da se trenutno dobro razumjemo ja ne mislim na Domagoj nego na Filip Bradaric koji je dobivao jedno vrijeme redovno pozive i na kraju završio u Al Ahli. Domagoj Bradaric je ljevi bek a ne vezni! Milan Badelja igra trenutno u Genoa u isti godine kao Vrancic samo što je Norwich dosta stabilni klub od Genove bez obzir dali igraju u Championship. Ako vec uporediš koji igraci gdje igrao u svoje godine. Uporedi onda Halilovica, lik je bio u razno razni velke klubove i na kraju je završio na trenizama u NK Inter Zaprešic! Uporedi Dzeko gdje igrao u svojim godinama sa Mandzukica i da vidimo rezultat gdje ko na kraju završio. Bitno je za tebe da samo pogledaš prošlost gdje je ko igrao nego napredak sta je ucinio iz Regionalne lige (4 liga) od Njemacke do Premier League i danas clan Championshipa lige koji ce garant opet uc u Premier League! Jamie Vardy je igrao prija 6-7 godina u 7 Englesku ligu bitno da je amater sto je igrao u Stocksbridge i Halifax Town nego da je danas jedan od najbolji igraca iz Premier League. Mario Vrancic je daleko stigao stigao kada pogledaš da je sa 23 godine igrao 4 ligi. Katic je igrao u druge federalne lige (3 liga) Bosne i Hercegovine prija 6 godine i završio danas u Glasgow Rangers! Ako nebi Mario Vrancic završio u spisak Hrvatske reprezentacije medju 23 igraca onda medju 30! Kod nas nebi ni na širem spiska do 33 igraca završio i to smo svi vidjeli! Bitno da ima mijesto u reprezentaciju za neki igraci koji imaju preko 23 godine iz Veleza i Borca nego igraci iz Engleske Premier League. Pjanic je samo godinu starji od Vrancica, godinu starji od Visce, godinu mladji od Sehica i tri godine mladji od Dzeke. Nemoj ovdje lupat bez veze da je star za našu reprezentaciju, a Spahic, Barbarez i Rahimic su bili preko 36 još aktivni za našu reprezentaciju!

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 29 nov 2020, 11:51

Hantraga je napisao/la:
29 nov 2020, 01:52

Naravno da bi Vrana imao mjesta kod susjeda i komsija. Njima bas fali neko poput Maria. Tanki su u veznom redu.

slika

slika

TheClown
Kontakt:

Post Postao/la TheClown » 29 nov 2020, 13:10

Mah, Vrana bi bio easy standardan u HR, SR cak i u Makedonskoj repci. Reci im Hare!

:kafa:
"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."

"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 29 nov 2020, 13:54

Ako nebi Mario Vrancic završio u spisak Hrvatske reprezentacije medju 23 igraca onda medju 30
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 29 nov 2020, 14:12

TheClown je napisao/la:
29 nov 2020, 13:10
Mah, Vrana bi bio easy standardan u HR, SR cak i u Makedonskoj repci. Reci im Hare!

:kafa:
U glavnom hocu kazati da nema kod nas mijesta u reprezentaciju bitno je da su Zeljkovic i Loncar pozvani!

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 29 nov 2020, 14:59

Sta god si htio reci, lose si se izrazio, tj. provalio i nekad treba priznati gresku.
Da je Vrancic morao biti na nekom od prosla 3 spiska medju 40-50 pozivanih, naravno.
Da nema sanse za A selekcije istocnih i zapadnih seronja, ni u bajci.

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 29 nov 2020, 18:17

IgmanskiVukovi je napisao/la:
29 nov 2020, 18:06
Ma već sam par puta rekao ovaj balavac samo se.re na svakoj temi. Poznaje svakog potencijalnog mladiča iz dijaspore ili lično ili preko prijatelja. I čim neko zaigra jednu j.ebenu utakmicu on ga odmah uveličava, uporedi s nekim domaćim igračem i trubi koliko je taj dobar. Čudi me da mu iko normalan ovdje odgovara i rasoravlja se snjim.
Meni samo cudi kako si se zaluto ovdje...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], General505, Goalgetter, hurem, Proximic, Zglavkar i 44 gosta.