Lik je totalno ne zainteresovan, ne znam koje njega uopce doveo u Zelju!gio10 je napisao/la:Nemoj Loncarica ziv bio. Bolje onog mladića staviti nego ovog čuponjuBosniaHerzegovina je napisao/la:--------------Loncaric----------
-Stanic--Kerla-Skaljic-Urdinov
----------Tomic-Svraka--------
----------------------------------
-Selimovic--Jamak---Bucan
------------Adilovic-----------
Najbolje sto imamo.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nikola Tesla!
Viktorija u ligi prvaka reklo bi se rutinski,mozda smo im mi najvise otpora pruzili kad se samo sjetim igrac vise skoro 60 min
.

Jaki su nema sta, veceras im Maribor nije nista mogao, igraju jednostavno al ucinkovitoterabajt je napisao/la:Viktorija u ligi prvaka reklo bi se rutinski,mozda smo im mi najvise otpora pruzili kad se samo sjetim igrac vise skoro 60 min.

- BosniaHerzegovina
- Kontakt:
Hadzic pokazao svoj "talenat" u Zrinjskog..
Kod nas, kiks protiv Viktorije, kiks protiv Borca...
Da vidimo tog Loncarica
Da vidimo tog Loncarica
Za sve ti hvala Amare!
Kiks protiv Viktorije poslije prve utakmice kada nas je spasio u 1. poluvremenu jedno 5-6 puta.BosniaHerzegovina je napisao/la:Hadzic pokazao svoj "talenat" u Zrinjskog..
Da vidimo tog Loncarica
Kiks protiv Borca kada mu je Kerla vratio nenormalnu loptu...
Loncaric se pokazao vec dovoljno trudom i voljom
Boljeg golmana, a da nije posudjen tesko mozemo imati sada
Zadnja izmjena: asunsao, dana/u 28 avg 2013, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Adilović još uvijek igrač Željezničara
http://fkzeljeznicar.ba/adilovic-jos-uv ... cara/6422/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/adilovic-jos-uv ... cara/6422/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
-
- Kontakt:
sretno adile
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
ipetm je napisao/la:Adilović još uvijek igrač Željezničara

Nikola Tesla!
- SarajlijaTM
Jarane,loncaric,refleksi ko mrtav konj,nidje veze.BosniaHerzegovina je napisao/la:--------------Loncaric----------
-Stanic--Kerla-Skaljic-Urdinov
----------Tomic-Svraka--------
----------------------------------
-Selimovic--Jamak---Bucan
------------Adilovic-----------
Najbolje sto imamo.
Stanic na desnom beku,kad se vrati skaljic,pored zeljkovica,koji je petrzelu u dzep stavio,ma daaaaj
A na selimovicevom mjestu imaju 3 igraca koji ga mogu zamjeniti,gledajuci na to da je u zadnje vrijeme ko iz voza ispao

Ja stvarno ne znam sta neki prate ovdje i sa koje pozicije gledaju zelju
btw.ide adil 120%,radujte se jos malo,bit ce vremena da spominjemo kako je tu bio napadac koji je dao 50+ golova
p.s.- sto se tika taka ne prodade,a adil karijeru da zavrsi ovdje

- Ništa još nije završeno, ali moguće je da se vrlo brzo dogovorimo. Ukoliko budem trebao preći u Samsunspor, neću putovati s ekipom u Mostar na meč s Zrinjskim već idem u Tursku. Ne želim previše pričati dok sve ne bude gotovo, jer već nekoliko puta su se transferi izjalovili u samom finišu – govori Adilović.newBot je napisao/la:ipetm je napisao/la:Adilović još uvijek igrač Željezničara
Ima na njihovoj oficijalnoj FB stranici postavili su nesto vezano za Adila..
Ako Bog da samo da se ovo hairli zavrsi
Evo bas gledam,90% komentara na vijest da bi im Adilovic trebao doci je "inshAllah"nime_tm87 je napisao/la:Ima na njihovoj oficijalnoj FB stranici postavili su nesto vezano za Adila..

Kazu da s njim napadaju superligu

SLOBODA NAVIJAČIMA
evo pitanje zasto je Loncaric los i ko mrtav konj kada je lik branio 15 min imao 1 odbranu i na natrcanu loptu smo primili gol ne vidim razlog da se napada a jos nije ni cestito na gol stao?
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
čekaj, zar nije posao golmana da brani što bolje može za svoju ekipu, pa i u pojedinim utakmicama da brani nemoguće ? ako će za nas braniti neki kiks golman, koji brani nemoguće a prima glupe golove, takav nam ne treba. a i u ostalom, šta fali dati filipu šansu da pokaže šta zna. ako adnan nastavi ovim tempom, od 6 utakmica, u 2 biti direktan krivac za gol, 1 braniti fenomenalno, a 3 solidno, mi ćemo više puta u sezoni gubiti bodove radi njega.asunsao je napisao/la:Kiks protiv Viktorije poslije prve utakmice kada nas je spasio u 1. poluvremenu jedno 5-6 puta.BosniaHerzegovina je napisao/la:Hadzic pokazao svoj "talenat" u Zrinjskog..
Da vidimo tog Loncarica
Kiks protiv Borca kada mu je Kerla vratio nenormalnu loptu...
Loncaric se pokazao vec dovoljno trudom i voljom
Boljeg golmana, a da nije posudjen tesko mozemo imati sada
Odlazi Safete.
Jel otišao? Pet tura sam zvao, toliko sam slavio. Rekao mi lik da je otišao.... Zna li neko konkretno?
P. S. Pozdrav mojoj gradskoj raji!
P. S. Pozdrav mojoj gradskoj raji!
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
- storm_raider
- Kontakt:
- SarajlijaTM
Kod onog gola mu je reakcija bila ko usporeni film,trebao je istrcati na onu loptu ranijeQWERTZ je napisao/la:evo pitanje zasto je Loncaric los i ko mrtav konj kada je lik branio 15 min imao 1 odbranu i na natrcanu loptu smo primili gol ne vidim razlog da se napada a jos nije ni cestito na gol stao?
generalno,taj lik mi nit smrdi nit mirise.
a ti reci gdje si vidio da ima bolje reflekse,ja cu se sloziti s tobom
jos to,da maximalno nezainteresovano pristupa svemu oko kluba,btw.danas nisam bio,al ga juce ne upratih na treningu. branili hadzic,kjosjevski i neko djete
Prelazni rok traje jos 2 dana do 3.81 cini mi se i do tad ce se znati ??
ma brate nisam rekao ni da je super ni los nego jednostavno liku dat sansu pa nek proba ali mi smijesno zasto ga raja ovdje napada i mislim da kod gola nije nesto bolje ni mogao reagovati sta odbranio na bombu loptu odbila se i tamo sam frajer je poslao u mrezu kazem ne znam ali mozda je i dobar jer znam da je dobar bio dok je branio u Dinamo ali da je u glavi malo poremecen van terena to stojiSarajlijaTM je napisao/la:Kod onog gola mu je reakcija bila ko usporeni film,trebao je istrcati na onu loptu ranijeQWERTZ je napisao/la:evo pitanje zasto je Loncaric los i ko mrtav konj kada je lik branio 15 min imao 1 odbranu i na natrcanu loptu smo primili gol ne vidim razlog da se napada a jos nije ni cestito na gol stao?
generalno,taj lik mi nit smrdi nit mirise.
a ti reci gdje si vidio da ima bolje reflekse,ja cu se sloziti s tobom
jos to,da maximalno nezainteresovano pristupa svemu oko kluba,btw.danas nisam bio,al ga juce ne upratih na treningu. branili hadzic,kjosjevski i neko djete
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
Hvala!storm_raider je napisao/la:Znace se za 2 dana vise, nije jos nigdje otisao.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 61 gost.