Ako ces originalni parfem u plazu svrati bbi prizemlje, ja tu kupujem i pravo su dobri, imas toaletne vode i ciste parfeme npr : tom fordWorm je napisao/la:Šta je sa PIK-om, vidim dosta njih prodaju navodno originalne parfeme?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ako ces originalni parfem u plazu svrati bbi prizemlje, ja tu kupujem i pravo su dobri, imas toaletne vode i ciste parfeme npr : tom fordWorm je napisao/la:Šta je sa PIK-om, vidim dosta njih prodaju navodno originalne parfeme?
pravi ljetniCiva je napisao/la:Davidoff Cool Water nedavno 125ml bio na snizenju u DMu meni isto prejak parfem.
Tom Ford je skup dramascudetto89 je napisao/la:Ako ces originalni parfem u plazu svrati bbi prizemlje, ja tu kupujem i pravo su dobri, imas toaletne vode i ciste parfeme npr : tom fordWorm je napisao/la:Šta je sa PIK-om, vidim dosta njih prodaju navodno originalne parfeme?
SvakakoWorm je napisao/la:Al tobacco vanille grmi, što jest jest
Po pravilu bi trebala EDP verzija nekog mirisa biti nesto dublja i postojanija od EDT verzije istog mirisa. Ali vecina proizvodjaca, ne uspije to uradit, pa dodje do nemalih razlika u mirisu. Evo npr. ja bio zaljubljen u EDT The One od DGa, i ne probajuci kupim 150ml EDP, i nekako mi manje lezi, iako se drugima vise svidja od EDT verzije. Ali taj The One bazni dio ce meni bit zauvijek nesto najjace. Ako proizvedu samo za stepenicu postojaniju i jacu verziju od trenutne. Isplati se uzet litar.rio_Ferdy88 je napisao/la:Na ekupi ima parfema, al sve EDT, sad ne znam ima li razlike u odnosu na EDP, jel se osjeti to ili u čemu je fora
Creed Aventus miljuNitro je napisao/la:Jel vrijedi izvaliti lovu za Tom Ford edp T. Vanille? Koliko košta kod nas?
Valja li šta ovaj drugi?Denchi je napisao/la:pravi ljetniCiva je napisao/la:Davidoff Cool Water nedavno 125ml bio na snizenju u DMu meni isto prejak parfem.![]()
kurvanjski kaže mi jaranica
ovi su ti klasika isto, dobri za ozbilja situacija a nisu izvikani i ne prepoznaju ih na prvu![]()
Loewe - Solo Loewe
Hermes - Terre 'd' Hermes
nisu ni žara toliko, baš do 150km
meni je extra a kažem ti pogotovo jer ne može ženskadija skontat koji je odmaMortemHz je napisao/la: Valja li šta ovaj drugi?