RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Mont0
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Mont0 » 06 mar 2012, 15:17

Pozdrav za Gradacac! :D

" onclick="window.open(this.href);return false; 8-)

Ako ne prodjemo Siroki, nemamo se sta nadati u finalu :lol:
Support Velez, It's logical! ★

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 06 mar 2012, 15:29

Mont0 je napisao/la:Pozdrav za Gradacac! :D

Jao izjave drug evo padoh sa stolice :lol: :lol:

stampy

Post Postao/la stampy » 06 mar 2012, 16:42

.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 12:18, ukupno mijenjano 1 put.

stampy

Post Postao/la stampy » 06 mar 2012, 17:05

.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 12:18, ukupno mijenjano 1 put.

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 06 mar 2012, 17:08

slika

02.03.2012. Svi potrebni uslovi su tu, jedino kiša... Dobrodošli stari rivali.
Čelik Zenica 1945

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 06 mar 2012, 17:22

U polufinalu igrat cemo protiv Sirokog Brijega. Po meni je ovo ipak bolja solucija od Zelje i Borca. Siroki jeste kvalitetnija ekipa, ali u dvije utakmice mislim da imamo sanse. Sada se treba okrenuti suboti i mecu sa Celikom, gdje moramo pokusati da iznenadimo Zenicane i dodjemo barem do boda.

FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Bata_Barata
Kontakt:

Post Postao/la Bata_Barata » 06 mar 2012, 17:43

Sretno !
Slavit cemo tvoje ime
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim !

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 06 mar 2012, 18:00

el-fighter je napisao/la:U polufinalu igrat cemo protiv Sirokog Brijega. Po meni je ovo ipak bolja solucija od Zelje i Borca. Siroki jeste kvalitetnija ekipa, ali u dvije utakmice mislim da imamo sanse. Sada se treba okrenuti suboti i mecu sa Celikom, gdje moramo pokusati da iznenadimo Zenicane i dodjemo barem do boda.

FORZA VELEZ
Prođite Široki i obezbjedili ste Evropu. Nikad bliže.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 06 mar 2012, 18:20

avlami97 je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:U polufinalu igrat cemo protiv Sirokog Brijega. Po meni je ovo ipak bolja solucija od Zelje i Borca. Siroki jeste kvalitetnija ekipa, ali u dvije utakmice mislim da imamo sanse. Sada se treba okrenuti suboti i mecu sa Celikom, gdje moramo pokusati da iznenadimo Zenicane i dodjemo barem do boda.

FORZA VELEZ
hahahah..bas sam na proslim stranicama postavio pitanje da li bi mi kao porazeni u finalu Kupa isli u Evropu (s obzirom da su preostale 3 ekipe obezbjedile ucesce u Evropi), ali izgleda da bi u slucaju naseg poraza u finalu Kupa protiv ekipe koja je vec obezbjedila ucesce u EL, to bila zeleno svjetlo za 4. tim iz lige da ide u Evropi. Koje komplikacije.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 06 mar 2012, 18:26

Mislim da je Široki puno lakše proći nego Željezničar i Borac. Ne da mi se pojašnjavati, ali nisu oni neki bauk dok ovamo imaš klub iza kojeg stoji RS i klub kojeg guraju Osimi ( ne mislim na lopovluke, već ono normala). Zasad, prvo da Čelik skinemo s dnevnog reda pa ćemo onda preći na ove pacijente.
Who dares, wins !

Filantrop
Kontakt:

Post Postao/la Filantrop » 06 mar 2012, 19:04

slika
http://www.bhclubbing.com/galerija,2790 ... romana-inn" onclick="window.open(this.href);return false;
solo forte solo a destra

mostarski zrinjski

Rodjeni_BRato
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni_BRato » 06 mar 2012, 19:08

bolje da smo izvukli borac ili selju... ovako, cjela herceg-bosna je protiv nas :D

nonda_83

Post Postao/la nonda_83 » 06 mar 2012, 19:17

Enver Marić : Najvažnije je da se klub materijalno stabilizovao

Današnja ceremonija dodjele priznanja za životno djelo legendi Mostara i Veleža bila je dobra prilika za razgovor sa njim. Odmah na početku veliko iznenađenje predstavljala je činjenica da je i Enver Marić redovni čitalac oficijelne stranice svoga kluba.

A legenda kakav i jeste, čovjek pred kojim će svaki istinski Veležovac sigurno zadrhtati i iskazati veliko poštovanje da može da bude u njegovom prisustvu, bio je sretan što je dobio priznaje.

- U svakom gradu ili klubu gdje živite ili radite možete dobiti nagradu i to je uspjeh, ali kada u svom rodnom gradu dobijete ovakvo priznanje onda se osjetite ponosnim. Sretan sam što sam danas vidio i moje brojne prijatelje, a to je najveće bogastvo.

Nije pretjerano pričljiv, ustvari danas je više želio slušati prijatelje, a njih je bilo mnogo. Svi su željeli u nekoliko rečenica izraziti zahvalnost što su imali priliku ljudski i sportski odrastati uz njega.

Hvala Bogu uspijeli ste nadvladati i zdravstvene tegobe. Koliko danas pratite naš fudbal, odnosno koliko danas pratite Velež ?

- Redovno pratim Velež. Ustvari kako ne bih pratio nešto svoje. Dok sam zbog zdravstvenih razloga više vremena provodio u Njemačkoj bio sam na stalnoj konekciji telefonom sa svojom porodicom, sa rajom iz grada. Sa direktorom Tanovićem veže me višedecenijsko prijateljstvo tako da se redovno čujemo telefonom. Evo stižem i da pratim internet. Mislim da je najvažnije da se klub u materijalnom smislu stabilizovao. To je preduslov. Puno lošeg je ostalo za nama. Imali smo da tako kažem svakakvih sezona. Sada je što mogu da primjetim klub se stabilizovao i to je preduslov svega. Sljedeće je kontinuitet. Mi bi sve odmah da nam se desi. Ne ide to tako u fudbalu. Treba vremena. Nama je najvažnije da smo stabilni, a to je jako teško postići u ovim vremenima i svaka čast ljudima u Veležu pa to uspijevaju, ali isto tako važan je kontinuitet. Ne može se za jednu sezonu sve postići.

I prije nego što je uslijedilo pitanje da prokomentariše rezultate „Rođenih“ u dosadašnjem periodu i žrijeb kupa, već je bio spreman odgovor.

- Mislim da je dobro što smo dobili Širokog. Nema sumnje dobra ekipa, vrh našeg fudbala. Međutim to nam i treba, da igramo protiv jačeg, jer takav protivnik onda i tebe tjera da igraš jače. Tu možeš viditi i gdje si trenutno i šta trebaš popraviti i ako ne uspiješ. Opet kažem dobro je što igramo protiv Širokog, istakao je Marić.

U narednom periodu namjerava živjeti na relaciji Njemačka – Mostar. Zdravstveni razlozi ga primoravaju da određen period mora provesti u Njemačkoj, iako...

- Ma ja sam najsretniji u Mostaru, ali šta ću moraš biti disciplinovan i voditi brigu o provođenju nekih tretmana. Naravno, kad sam tu dolazim na utakmicu. Bio sam i jesenas dolazio kratko par dana, ali kako nije bilo utakmice bio sam na jednom treningu i otpratio ga skoro čitavog.

izvor: fkvelez.ba

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 06 mar 2012, 20:57

nonda_83 je napisao/la:Enver Marić ...
"Redovno pratim Velež....
Sa direktorom Tanovićem veže me višedecenijsko prijateljstvo tako da se redovno čujemo telefonom. Evo stižem i da pratim internet. Mislim da je najvažnije da se klub u materijalnom smislu stabilizovao.

...
Sada je što mogu da primjetim klub se stabilizovao i to je preduslov svega.

Sljedeće je kontinuitet. "
Mislim da ovo "potvrdjuje" cesto spomenute recenice Fejicevskih strucnjaka na ovom forumu kako Velezove legende zaobilaze klub, kako bjeze od njega, i kako nece da imaju nikakve veze s ljudima koji su trenutno u Velezu, itd itd itd...

Zar Velezu trebaju dusmani pored takvih "navijaca"?
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 06 mar 2012, 22:22

Filantrop je napisao/la:slika
http://www.bhclubbing.com/galerija,2790 ... romana-inn" onclick="window.open(this.href);return false;
Tko je ovaj u sredini.Jel ovo onaj čelnik mnk. Brotnjo???

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 06 mar 2012, 22:57

Mont0 je napisao/la:Pozdrav za Gradacac! :D

heheh dobar si svaka cast... pa ako bogda gledamo velez u finalu,naravno sve do pobijede.zivio ;)
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 07 mar 2012, 16:36

sa fkvelez stranice

Balalić i Kalajdžić u Lokomotivi

Amar Balalić (21) i Anis Kalajdžić (20) proljetni dio sezone nastupat će kao posuđeni igrači za mlađeg mostarskog ligaša Lokomotivu. Saradnja klubova tako je i na ovaj način nastavljena, jer će ova dva fudbalera, koji su ugovorom vezani za „Rođene“, u proljetnom dijelu sezone imati mnogo više prilike da izbore minutažu u Lokomotivi.

U redovima „Lokosa“ još od početka sezone nalaze se golman Arman Šuta (21) i Dženan Kovačević (20) koji su standardni članovi Lokomotive. Podsjetimo, od ove polusezone Lokomotivu sa klupe predvodi Adis Obad.

-----------------------------------------------

Izgleda da su ozbiljni da spase Lokomotivu od ispadanja iz 2 Lige Jug.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 07 mar 2012, 18:56

el-fighter je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:

FORZA VELEZ
hahahah..bas sam na proslim stranicama postavio pitanje da li bi mi kao porazeni u finalu Kupa isli u Evropu (s obzirom da su preostale 3 ekipe obezbjedile ucesce u Evropi), ali izgleda da bi u slucaju naseg poraza u finalu Kupa protiv ekipe koja je vec obezbjedila ucesce u EL, to bila zeleno svjetlo za 4. tim iz lige da ide u Evropi. Koje komplikacije.
Samo Vi prođite. Željo će igrati u finalu KUPa, a biti će i prvak. Zato kažem idete u Evropu 100%, a ostali dio će da odradi Željo.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

MrHc
Kontakt:

Post Postao/la MrHc » 08 mar 2012, 11:40

Avlami .... u tom slucaju ide 4rti sa tabele u Evropu a ne finalista kupa ;)

Imas ocit primjer Celika kada je igrao finale sa Zeljom i nije otisao u evropu kao porazenik u finalu ;)

Pozz
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

Robijas007
Kontakt:

Post Postao/la Robijas007 » 08 mar 2012, 11:43

MrHc je napisao/la:Avlami .... u tom slucaju ide 4rti sa tabele u Evropu a ne finalista kupa ;)

Imas ocit primjer Celika kada je igrao finale sa Zeljom i nije otisao u evropu kao porazenik u finalu ;)

Pozz
ma ne možemo svi znat pravila,šta ćeš ;) ;)
NAJBOLJE SVOJE GODINE,DAO SAM ZA TEBE,I NIMALO JA NEĆU ŽALITI,LJUBAVI JEDINA,JER TI SE ZOVEŠ ČELIK ZENICA,ČELIK ZENICA!!

KANTU NAM DAJ!!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []