FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

111
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la 111 » 31 avg 2013, 21:47

dobro je ba @BeSha1992 , stipu sad tu pricu i mani se tih provokacija ;)

adis_macak
Kontakt:

Post Postao/la adis_macak » 31 avg 2013, 21:48

adi11 je napisao/la:Kako lijepo igramo bez Adilovica ubrzala se igra pravo. :roll:
upravo to majstore,sad ce se vidjeti kakav je Adil igrac

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 31 avg 2013, 21:50

DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Rok za transfere traje jos jedan dan pitanje hocemo li mi pokusati ikoga dovesti ... sljedeca tekma nece biti ni 2000 na Grbavici ... ovo definitivno sa Amarom je preslo svaku granicu ... lako je bilo "igrati" kada je bilo para
Da si ti živ i zdrav, prelazni rok je završio 2. augusta, sad se mogu dovoditi jedino slobodni igrači ;)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 31 avg 2013, 21:59

111 je napisao/la:dobro je ba @BeSha1992 , stipu sad tu pricu i mani se tih provokacija ;)
NEka drug nek provocira, evo ima godina kako nisu bili bolji od nas pa se sad nasladjuju, ali on zna duboko u sebi zna da ce ipak zavrsit iza nas, a tad mu jadna majka.... :D
Razumijes ti mene burazere moj :)

Devotion
Kontakt:

Post Postao/la Devotion » 31 avg 2013, 22:00

Do 70 minute igra Želje bila je prilično loša, međutim od trenutka kada smo imali igrača više ne da nismo uspjeli stvoriti šansu, nego ni polu, polu šansu. U tom periodu Zrinjski ima dvije-tri šanse i zabija nam gol koji je poništen ne znam zbog čega. Pričati sada da li je gora odbrana, vezni red ili napad nema svrhe. Ipak moram se osvrnuti na vezni red (Jamak, Tomić, Svraka). Ako bi nekog od njih trojice proglasili najgorim u ovoj utakmici, vjerovatno bih uvrijedili onu drugu dvojicu. U prošloj sezoni smo se i pored nekih dosta loših igara uspjeli provući i doći do titule. Bojim se da je to došlo na naplatu. Ako se kvalitet igre ne ne popravi, nego drastično ne popravi, nisam siguran da ćemo se opet moći prošvercovati kroz ligu.
Što se tiče Dine Đurbuzovića njemu se ne treba fakturisati trenutno stanje u klubu. Ova selekcija igrača je Amarova i nije fer drugoga kriviti za to. Zato Amare dosta ovog „kurvanja“ i živ bio preuzmi odgovornost. Međutim ne mogu, a da se ne osvrnem na komentare utakmica protiv Borca i Zrinjskog od strane Dine Đurbuzovića. Oni komentari vrijeđaju inteligenciju. Možda on nije kriv za loše igre kluba, ali definitivno nije kapacitet trenera kojeg mi navijači želimo svome Želji. Ako Amare želiš, preuzmi tim, a ako ne ne nameći nam Dinu ili Memića jer ih mi navijači ne želimo za prvo ime.
I za kraj. Ovakve posljednje rezultate mi navijači i zaslužujemo kada se većina raduje odlasku Adilovića u smislu da ćemo njegovim odlaskom biti jači. Neki su nočas pohvalili Igru Are, pa bi ih molio da mi kažu na kojem su kanalu gledali tu utakmicu i protiv koga je u njoj igrao Željo. Trebaće Ari (i ne samo njemu) mnogo truda da nam donese radosti koje je donio Adilović. Ipak ne treba očajavati, treba se usesrediti na svaku narednu utakmicu i izvuči najbolje u ovom trenutku. Bez obzira na sve treba dati podršku ovim igračima i nadati se da će neko u strukturama kluba izvršiti analizu selekcije igrača po svim pozicijama i malo ozbiljnije pristupiti dovođenju pojačanja (u pravom smislu te riječi), naravno ako ima novaca.

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 31 avg 2013, 22:02

Kad smo mi Zrinjskog pobjedili u Mostaru ? RELAX GAJS :)
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 31 avg 2013, 22:02

pintol_TM87 je napisao/la:Kad smo mi Zrinjskog pobjedili u Mostaru ? RELAX GAJS :)
Nije tu problem samo utakmica protiv Zrinjskog
NO PYRO NO PARTY

BosniaHerzegovina
Kontakt:

Post Postao/la BosniaHerzegovina » 31 avg 2013, 22:03

Šta vam je ljudi? Izgubili, pa šta, idemo dalje. Po meni smo igrali odlično, dominirali, ali realizacija nije bila. Hodžić neprimjetan.

Ja sam rekao, bit ćemo dosta oslabljeni bez Adilovića.

Najlošiji danas: Hodžić i Tomić

Najbolji: Bučan i Svraka
Za sve ti hvala Amare!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 31 avg 2013, 22:04

bogami u kupu zadnji put i 2011. kad smo uzeli "samo" kup. nismo tamo tako loši kao u širokom brijegu.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 31 avg 2013, 22:04

pintol_TM87 je napisao/la:Kad smo mi Zrinjskog pobjedili u Mostaru ? RELAX GAJS :)
2010./2011., Savić zabio gol :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 31 avg 2013, 22:04

Buu je napisao/la:
Da nije protiv Borca u Banjaluci problem ?
kad ti veznjak mora stopera igrat, krilo stopera...kad nemas na klupi da uvedes trecu izmjenu, a na domacu ti utakmicu nakon 3 pobjede dodje 2.3 hiljade...e pa nece mociiii..sta vi hocete...
Zadnja izmjena: pintol_TM87, dana/u 31 avg 2013, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 31 avg 2013, 22:06

BosniaHerzegovina je napisao/la:Šta vam je ljudi? Izgubili, pa šta, idemo dalje. Po meni smo igrali odlično, dominirali, ali realizacija nije bila. Hodžić neprimjetan.

Ja sam rekao, bit ćemo dosta oslabljeni bez Adilovića.

Najlošiji danas: Hodžić i Tomić

Najbolji: Bučan i Svraka
dobro veče g. đurbuzoviću, kako ste? jeste li gledali istu utakmicu kao i mi ili ste pod nekim dobrim sedativima?

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 31 avg 2013, 22:06

Prosle godine u kupu 0:2 i 2010/11 ligaska 0:1.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 31 avg 2013, 22:07

Ko vam sad dolazi nisam doso da provociram nisam ja ko vasi neki sto pune temu glupostima.? Hvala.
04.10.2009 !!

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 31 avg 2013, 22:08

Euforija - depresija...Amar kralj- Amar tu samo kad ima para....opet šampioni- dobro je ako budemo šesti...dobar je Dino- Dino će nas uništiti....nemamo para - ima se para al Amar neće da kupi igrače....nakon šest kola samo što nismo proglasili opštu uzbunu.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 31 avg 2013, 22:08

sarajlija je napisao/la:Ko vam sad dolazi nisam doso da provociram nisam ja ko vasi neki sto pune temu glupostima.? Hvala.
Slavija kuci pa Siroki u gostima.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 31 avg 2013, 22:08

sarajlija je napisao/la:Ko vam sad dolazi nisam doso da provociram nisam ja ko vasi neki sto pune temu glupostima.? Hvala.
vi slavite titulu pa nemate kad da provocirate...a da vas vidi babo ;)

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 31 avg 2013, 22:08

pintol_TM87 je napisao/la:
Buu je napisao/la:
Da nije protiv Borca u Banjaluci problem ?
kad ti veznjak mora stopera igrat, krilo stopera...kad nemas na klupi da uvedes trecu izmjenu..sta vi hocete...
Nije ni to. Neozibljnost ljudi koji vode klub
NO PYRO NO PARTY

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 31 avg 2013, 22:09

Djurbuzvic je tanak ko lizalo do sad bi uspio voditi bilo kakav klub s bilo kakvim uspjehom.
Previse prica

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 31 avg 2013, 22:10

Plavetnilo je napisao/la:Euforija - depresija...Amar kralj- Amar tu samo kad ima para....opet šampioni- dobro je ako budemo šesti...dobar je Dino- Dino će nas uništiti....nemamo para - ima se para al Amar neće da kupi igrače....nakon šest kola samo što nismo proglasili opštu uzbunu.
baca nas vala k'o da smo pitari :mrgreen: istina je negdje u sredini, treba razmisliti hladne glave. ja sam siguran da ne bi izgubili da su igrali samo kvesić i adilović jer je bilo odličnih centaršuteva, jedan bi on nekako ugurao glavom. i ako ne dođe zamjena biće to bolje kad se uigraju, jer ovaj sastav od danas bukvalno nikad nije igrao.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bvsic i 13 gostiju.