pisao sam prije par dana i opet ponavljam, samo realno gledajte situaciju i bit ce nam svima lakse i manje cemo pljuvati pojedince. prije dvije godine sam pisao da ne igramo lijepo, da je sve nekako na misice, da su rjetke (i vise nego rjetke) tekme gdje smo pregazili protivnika i rahat docekali kraj utakmica... kad sam to pisao, ovdje su mi **** majku (bukvalno) i ispadao sam pljuvac. u medjuvremenu, previse lahko smo se odrekli igraca koji znaju igrati fudbal i donijeti prevagu na terenu (zeba, bekric, smajic...). odose bogi i vasilic "nako". o povrjedjenim prvotimcima da i ne pricam. i sad smo tu gdje jesmo.
situacija u upravi nemam pojma kakva je (niti sam insajder, niti imam koga od takvih), kakvi smo sa lovom znam iz mahalskih prica (u stvari nista ne znam, jer svaki mahalac ima svoju pricu).
ali jedno znam, ja se sada uopste ne nerviram. zasto? zato sto sam svjestan da u ovom trenutku imamo limitiranu ekipu, sa vrlo nejasnom situacijom u samom klubu (bar za mene, a ako mi neko moze nasigurno otvoriti oci, bit cu zahvalan). znam da nemam potrebe **** majku kerli, svraki ili nekom trecem, jer igraju zato sto nemamo boljih na njihovim mjestima. znam da dugo (do adilovica, a nemam pojma o kojo lovi se i tu radi) nismo prodali igraca za ozbiljnu cifru, a sam Amar je rekao da nas budzet, uveliko, zavisi od para dobijenih prodajom igraca.
da ne duzim i ne davim vas. Zelju volim i pratim ga iz ljubavi i ogromne (moze se reci bolesne) navike. bio prvi ili 14. (ne d'o Bog gore od toga:)) ja sam tu. samo sto sada nemam iluzije da ove sezone mozemo dominirati, jer u ovom trenutku nemamo ekipu za tako nesto. idem na utakmice, dam svoju podrsku i u dobru i u zlu, ali nemam namjeru pljuvati po bilo kome, jer znam da bi to bilo preseravanje. kraj sezone ce pokazati sta cemo uspjeti napraviti, do tada i ubuduce VOLIM TE ZELJO. svi smo prolazni, navijaci, igraci, treneri, uprave... klub je vjecan
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija