newBot je napisao/la:Prijatelju, to sto ti trazis od mene ja da znam sigurno sad ne bi bio na forumu sportsport.ba, nego bi vodio Zelju. Nisam upucen u takve stvari ali kad logicki razmislim kad vidim da su druge ekipe mogle dovesti igraca, to znaci da smo mogli i mi.
Da se pametno vodio klub od pocetka do kraja mi sad ne bi bili u situaciji da razglabamo da li ima igraca, da li bi ti igraci bili pojacanja i slicne stvari.
Samo da nismo otjerali Zebu, Bekrica prije svih, da nismo se lahko rijesili nekih igraca tipa Smajic sad bi imali ekipu s kojom bi harali, a ovi ostali sto se pojacavaju bi nam samo mogli gledati u .......
Meni nije logicno da poslije 3 titule ekipa bude sve slabija, valjda bi po logicnom slijedu dogadaja mi sad trebali biti prejaki, ali nismo...
Ok, poremetile nas povrede, ali ovako nece ici...
e vidis, mogli smo i mi tako dovoditi igrace, pa onda kumiti i moliti da potpisu reprogame dugova (ima i kod nas tih situacija, naslijedjenih od ranijih uprava), kako bi mogli dobiti licencu za evropu. Amar je pokusao raditi na drugi nacin, ali nije upalilo, jer priliv novca nije pokrivao rashode. i za adilovica (samo prepisujem ovdje napisano, jer nemam provjerenih informacija) se prica da je kroz transfer otpisan dug prema njemu.
svi mi ovdje naglabamo bez veze, a u sustini znamo 0,5% stvarne situacije u klubu. situacija sa Amarom je dovoljan dokaz ovoj tvrdnji. a od stare slave se ne zivi. fk notingem forest je dva puta bio prvak evrope, a mene taj grad daleko vise asocira na robin huda, nego na taj fk.
mozemo mi sad pricati kako je moglo bolje, ali to je suplja. kako vec napisah, ja sam se nervirao prije dvije godine, kad smo imali znalce u ekipi, a utakmice dobijali na snagu. danas se ne nerviram. veceras pred sebe bokal rakije, meza i laganini. kako da se nerviram zbog onakvih greski kerle, nezalaganja pojedinaca, gluposti koje izvaljuje dino, itd, kad znam da je to nasa realnost u ovom trenutku? a Zelju volim i bodrim isto kao i ranije.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija