FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mislio sam da će izaći kao protiv Zrinjskog zatvoriti se i čekati naše greške i igrati na kontre. Međutim zbog današnje pobjede Igmana za sutrašnju utakmicu očekivam da će biti kao protiv Slobode. Ono što me raduje jeste da oni igraju 343/352 nemaju wing bekove.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Ni ja, daj Evropu, njih ko yebeIstinasamo123 je napisao/la: ↑02 mar 2024, 17:10Naprimjer da je ovo sljedeca sa Igmanom odlucujuca, da imamo birati ici u evropu ili poslati fekaliju u drugu ligu, ja se ne bi puno dvoumio....
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
**** evropu ispadas u 1 ili 2 pretkolu kako god, jednom se sahranjuje gospodinmnon46 je napisao/la: ↑02 mar 2024, 17:45Ni ja, daj Evropu, njih ko yebeIstinasamo123 je napisao/la: ↑02 mar 2024, 17:10Naprimjer da je ovo sljedeca sa Igmanom odlucujuca, da imamo birati ici u evropu ili poslati fekaliju u drugu ligu, ja se ne bi puno dvoumio....
- luckystrike
- Kontakt:
Mislim da su nam svi današnji rezultati na ruku.
-
- Kontakt:
Svi ste vi znalci veliki i niko vama ne valja... Feđa prevara pa o njemu pise Srbija sad.Antikloc je napisao/la: ↑02 mar 2024, 13:13ajdohordas je napisao/la: ↑02 mar 2024, 10:46Jednog od naša dva igrača od kojih nam sve zavisi vi bi ostavljali na klupi ? Stvarno me nekad iznenadite. Hasić je igrač koji u svakom napadu i sa svakim potezom na terenu donosi prevagu.
Kakvo taktiziranje i kakvo njegovo uvođenje poslije... treba da započne odmah i kraj priče.![]()
![]()
![]()
Ovo bi bilo tesko reci i za Susica ili Mesija a kamoli za osrednjeg igraca kakav je Hasic. Bio je najgori protiv Zvijezde a ni protiv Slobode se osim sretnog gola nije istakao. Protiv Borca je bio na klupi,usao 20-akminuta pred kraj i izvukli smo bod na teskom gostovanju. Odigrali ponajbolju proljetnu partiju.
Po meni ,trebali bi tako i sutra. Penito nema snage za vise od 60-ak minuta.
Bilbija je mentalni patuljak ali zabija 20+ golova pet godina unazad.
Dal je mladunče pa ispade najbolje pojačanje Rizespora u zadnjih 5 godina...
itd itd masa je primjera da se ne vraćam unazad sada.
Ako je igrač van forme što Hasic jeste to i dalje ne znaci da je los igrac, i dalje potezom moze okrenuti utakmicu i donijet prevagu.
- BordoBBoja
- Kontakt:
Ferguson je nas ubjedljivo najgori trener nakon rataajdohordas je napisao/la: ↑02 mar 2024, 17:53Svi ste vi znalci veliki i niko vama ne valja... Feđa prevara pa o njemu pise Srbija sad.Antikloc je napisao/la: ↑02 mar 2024, 13:13ajdohordas je napisao/la: ↑02 mar 2024, 10:46Jednog od naša dva igrača od kojih nam sve zavisi vi bi ostavljali na klupi ? Stvarno me nekad iznenadite. Hasić je igrač koji u svakom napadu i sa svakim potezom na terenu donosi prevagu.
Kakvo taktiziranje i kakvo njegovo uvođenje poslije... treba da započne odmah i kraj priče.![]()
![]()
![]()
Ovo bi bilo tesko reci i za Susica ili Mesija a kamoli za osrednjeg igraca kakav je Hasic. Bio je najgori protiv Zvijezde a ni protiv Slobode se osim sretnog gola nije istakao. Protiv Borca je bio na klupi,usao 20-akminuta pred kraj i izvukli smo bod na teskom gostovanju. Odigrali ponajbolju proljetnu partiju.
Ako je igrač van forme što Hasic jeste to i dalje ne znaci da je los igrac, i dalje potezom moze okrenuti utakmicu i donijet prevagu.
Prestanite dizati u nebesa lika. **** sisa city nas je raznijela 5-0
To je najveca sramota u historiji kluba
Sablja je danas u izjavi rekao veliku mudrost ( plavi filozof je to
) Kaze : ' Allah nas je nagradio,zato sto nismo mahnitali'.
To je poenta naseg bosanskog fudbala. Cvrsto u odbrani,strpljivo,bez mahnitanja,cekati priliku-kroz prekid uglavnom. Stoperi,bekovi,dodatni napadaci sve u napad se ukljucuje na vrijeme u 90-oj minuti . Ni u ludilu ranije. Kao i Sloga danas.
To Skijas treba sebi tetovirati na ruku,da uvijek ima pred sobom - Allah nagradjuje,ko ne mahnita
Da se drzao toga,protiv Listice i Zvijezde bi osvojili najmanje 2 boda a mozda i svih 6.
Skijasu se desilo ono sto i vecini stranih trenera u teskoj BHPL,jednostavno je podcijene. Skijas glup i arogantan je mislio da on ima u igracima neki kvalitet ,sa kojim ce moci nametnuti neku svoju igru, 'svoj sistem' Ee koja jadna budala.
Tako i sutra,trebamo igrati klasicni bosanski fudbal. Cvrsto i odgovorno nazad. Odbrana,odbrana,odbrana i cekati svoju sansu.
A Skijasa ,ne treba tjerati koji god rezultat ostvari sutra i u kompletnom prvenstvu. Treba ga pustiti do kraja sezone. A naravno vec sada traziti zamjenu. Nije on za ovoga,preglup je.

To je poenta naseg bosanskog fudbala. Cvrsto u odbrani,strpljivo,bez mahnitanja,cekati priliku-kroz prekid uglavnom. Stoperi,bekovi,dodatni napadaci sve u napad se ukljucuje na vrijeme u 90-oj minuti . Ni u ludilu ranije. Kao i Sloga danas.
To Skijas treba sebi tetovirati na ruku,da uvijek ima pred sobom - Allah nagradjuje,ko ne mahnita

Da se drzao toga,protiv Listice i Zvijezde bi osvojili najmanje 2 boda a mozda i svih 6.
Skijasu se desilo ono sto i vecini stranih trenera u teskoj BHPL,jednostavno je podcijene. Skijas glup i arogantan je mislio da on ima u igracima neki kvalitet ,sa kojim ce moci nametnuti neku svoju igru, 'svoj sistem' Ee koja jadna budala.
Tako i sutra,trebamo igrati klasicni bosanski fudbal. Cvrsto i odgovorno nazad. Odbrana,odbrana,odbrana i cekati svoju sansu.
A Skijasa ,ne treba tjerati koji god rezultat ostvari sutra i u kompletnom prvenstvu. Treba ga pustiti do kraja sezone. A naravno vec sada traziti zamjenu. Nije on za ovoga,preglup je.
Svaku utakmicu skoro smo imali preko 15 udaraca. Precke, stative, sve zivo smo pogadjali. Protiv Zelje smo poveli sa crvenim na sred Grbavice itd itd. Mozda ga ne treba dizati u nebesa, ali isto tako ne treba pricati o njemu sve najgore.BordoBBoja je napisao/la: ↑02 mar 2024, 17:55Ferguson je nas ubjedljivo najgori trener nakon rataajdohordas je napisao/la: ↑02 mar 2024, 17:53Svi ste vi znalci veliki i niko vama ne valja... Feđa prevara pa o njemu pise Srbija sad.Antikloc je napisao/la: ↑02 mar 2024, 13:13
![]()
![]()
![]()
Prestanite dizati u nebesa lika. **** sisa city nas je raznijela 5-0
To je najveca sramota u historiji kluba
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
sad bi mjenjao da nas sutra vodi dudic umjesto janeza
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- BordoBBoja
- Kontakt:
Ako smo realni, pa Husref,Mirza,Dzeno i popularna ekipa su isto imali pozamašan broj blamaža, za platu koju su primili.Lucas je napisao/la: ↑02 mar 2024, 17:33Rožman vec ima pozamašan broj blamaža, za platu koju prima:Bordotim je napisao/la: ↑02 mar 2024, 17:19A šta ako pobijedimo ili ako bude x? Šta onda Lucas majstore?
Onda bi trebali biti fer i pošteni, pa da ovako bude:
Lucas bi sam trebao odstupiti, ako sutra pobijedimo ili ako bude x. Ja ne bi imao obraza ostati na forumu ni dan, poslje ovakav ultimatum i negativne stvari.
Ne samo ti, općenito oni negativci koji jedva čekaju da bude kiks, pa da bi sve živo otjerali.
Jedno je biti kritičan što je normalno i treba tako da bude, a drugo je ovo što vi radite, ovako nešto ne bi uradio navijač jednog voljenog kluba. To mogu uradit samo dušmani, koji jedva čekaju da se desi nešto negativno i da bude kaos. Takvim ljudima je draže da sve propada, nego da se nešto napravi.
Neće se vratit Husref,Mirza,Dzeno i popularna ekipa.
Da ima te i malo obraz i poštovanje prema njima, nebi tražili da se oni po 100 put vračaju nazad, pa onda poslje 6 mjeseci opet standardno tjeranje. To mogu uradit samo dušmani, 100 put napravit istu grešku jer eto bolje je to nego da popraviš grešku, pa da nešto napraviš.
Idemo sutra do nove pobijede, samo Sarajevo![]()
Gošk
Sloga
Dva gostovanja u Mostaru bez pogleda na gol
Široki
Zvijezda
Sloboda (prolaz na srecu, igra horor nakon odrađenih priprema)
Tako da ne bi uradio ništa nelogično, ako bi dao otkaz u slucaju poraza sutra. Mislim ipak da nema teorije da izgubimo od ovakvog Želje, ali derbi je to.
Radnik, Leotar, Igman, Mladost, Zvijezda Gradačac, Modriča, Orašje, Slavija, Zaria, Milsami, Torpedo, Zeta, Krupa, Kukesi, Metalleghe Jajce,
AC Libertas (San Marino, jedva 1-0 i 2-1 pobijedili), Gošk, Tuzla City, Sloboda, Čelik, Travnik, Drina Zvornik, Olimpik i još takvi klubova.
Pa ispadanje u Kupu od Mladosti, Husref bio trener.
Pa kod kuće primili 3 gola na derbiju, Husref bio trener.
To što se desilo Rožmanu, ništa nije novo ako pratiš Sarajevo više od 20 godina. Izgubili kod kuće 0-8 i istrpili smo Husrefa, pa se na kraju isplatilo. Da si ga tad otjerao nebi titulu osvojio. Najlakše otjerat ljude. Treba imat sabur i popravit greške, a ne 100 puta ponovit sve isto.
Eto Zrinjski u gostima jedva pobijedilo u Bihaću, pa odigrali x na grbavici i sad opet x protiv Sloge.
A zadnje 2 godine svima su bježali po 30 i više bodova i još su igrali grupnu fazu.
To ti je jednostavno fudbal. Nije ovo pes igrica, pa da možes svakoga pobijedit 3-0 bez problema.
Ideš utakmicu po utakmicu, korak po korak do cilj.
Naše je da podržajemo koliko možemo i to je to. A ne da tjeramo sve živo, psovke i uvrede neće pomoći, pogotovo kad znamo da od toga nema ništa, jer smo 100 puta to već uradili i uvjek bude isto.
Sutra abd slavit novu pobijedu to je najbitnije.
Ma sutra ce i jedni i drugi ici sigurno na neku nulu jer poraz bi i jedne i druge bas ukopao pogotovo Rozmana.Ako se sta uradi u napadu dobro ce i biti.Igrati pametno,cekati gresku domacina koja ce sigurno doci i pokusati zabiti.Da li je vrijeme da Penaranda napokon odigra kako treba.Kad bi zabio mislim da bi svi zaboravili njegove lose igre tokom sezone.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Kod nas, (u drustvu uopste) je najbitnije da se nesto mijenja. Samo makni i bice bolje. Zrinjski istrpio Jakirovica = titula, kup, grupna faza.... Dinamo istrpio Jakirovica = stigli do prve pozicije, izbacise Betis na Benito Villamarinu. Pametnom dosta.Bordotim je napisao/la: ↑02 mar 2024, 18:45Ako smo realni, pa Husref,Mirza,Dzeno i popularna ekipa su isto imali pozamašan broj blamaža, za platu koju su primili.Lucas je napisao/la: ↑02 mar 2024, 17:33Rožman vec ima pozamašan broj blamaža, za platu koju prima:Bordotim je napisao/la: ↑02 mar 2024, 17:19A šta ako pobijedimo ili ako bude x? Šta onda Lucas majstore?
Onda bi trebali biti fer i pošteni, pa da ovako bude:
Lucas bi sam trebao odstupiti, ako sutra pobijedimo ili ako bude x. Ja ne bi imao obraza ostati na forumu ni dan, poslje ovakav ultimatum i negativne stvari.
Ne samo ti, općenito oni negativci koji jedva čekaju da bude kiks, pa da bi sve živo otjerali.
Jedno je biti kritičan što je normalno i treba tako da bude, a drugo je ovo što vi radite, ovako nešto ne bi uradio navijač jednog voljenog kluba. To mogu uradit samo dušmani, koji jedva čekaju da se desi nešto negativno i da bude kaos. Takvim ljudima je draže da sve propada, nego da se nešto napravi.
Neće se vratit Husref,Mirza,Dzeno i popularna ekipa.
Da ima te i malo obraz i poštovanje prema njima, nebi tražili da se oni po 100 put vračaju nazad, pa onda poslje 6 mjeseci opet standardno tjeranje. To mogu uradit samo dušmani, 100 put napravit istu grešku jer eto bolje je to nego da popraviš grešku, pa da nešto napraviš.
Idemo sutra do nove pobijede, samo Sarajevo![]()
Gošk
Sloga
Široki
Zvijezda
Tako da ne bi uradio ništa nelogično, ako bi dao otkaz u slucaju poraza sutra. Mislim ipak da nema teorije da izgubimo od ovakvog Želje, ali derbi je to.
Radnik, Leotar, Igman, Mladost, Zvijezda Gradačac, Modriča, Orašje, Slavija, Zaria, Milsami, Torpedo, Zeta, Krupa, Kukesi, Metalleghe Jajce,
AC Libertas (San Marino, jedva 1-0 i 2-1 pobijedili), Gošk, Tuzla City, Sloboda, Čelik, Travnik, Drina Zvornik, Olimpik i još takvi klubova.
To što se desilo Rožmanu, ništa nije novo ako pratiš Sarajevo više od 20 godina. Izgubili kod kuće 0-8 i istrpili smo Husrefa, pa se na kraju isplatilo. Da si ga tad otjerao nebi titulu osvojio. Najlakše otjerat ljude. Treba imat sabur i popravit greške, a ne 100 puta ponovit sve isto.
Eto Zrinjski u gostima jedva pobijedilo u Bihaću, pa odigrali x na grbavici i sad opet x protiv Sloge.
A zadnje 2 godine svima su bježali po 30 i više bodova i još su igrali grupnu fazu.
To ti je jednostavno fudbal. Nije ovo pes igrica, pa da možes svakoga pobijedit 3-0 bez problema.
Naše je da podržajemo koliko možemo i to je to. A ne da tjeramo sve živo, psovke i uvrede neće pomoći, pogotovo kad znamo da od toga nema ništa, jer smo 100 puta to već uradili i uvjek bude isto.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Beli98 je napisao/la: ↑02 mar 2024, 19:01Kod nas, (u drustvu uopste) je najbitnije da se nesto mijenja. Samo makni i bice bolje. Zrinjski istrpio Jakirovica = titula, kup, grupna faza.... Dinamo istrpio Jakirovica = stigli do prve pozicije, izbacise Betis na Benito Villamarinu. Pametnom dosta.Bordotim je napisao/la: ↑02 mar 2024, 18:45Ako smo realni, pa Husref,Mirza,Dzeno i popularna ekipa su isto imali pozamašan broj blamaža, za platu koju su primili.Lucas je napisao/la: ↑02 mar 2024, 17:33
Rožman vec ima pozamašan broj blamaža, za platu koju prima:
Gošk
Sloga
Široki
Zvijezda
Baš tako 100%.
U prvoj godini Zrinjski je bio na 5. mjestu, nisu ni evropu igrali. Znači ljudi nisu igrali evropu i opet nije bio smak svijeta. Istrpili su trenera, i na kraju totalno se isplatilo. To je kad imaš plan/sistem/kontinuitet i jasan cilj. Sve dodje na svoje.
Kod Dinamo isti primjer, kofol sve katastrofa, ništa ne ide, sve loše, otjeraj sve živo, pa onda pobijediš Betis i sad si opet blizu prvoj poziciji i sad je sve super. Sve se to brzo okrene. Imaš još dosta takvi slučajeva.
Feđa Dudić je statistički naš najslabiji trener.
Simon Rožman se zove naš trenutni trener.
Simon Rožman se zove naš trenutni trener.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Sutra u ova doba 0-2 !
Trenutno korisnika/ca: ebi46, Google Adsense [Bot], head88, johntravolta123, mnon46, rimljanin90 i 48 gostiju.