Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ne bih se slozio sa tobom.socrates je napisao/la:Nemojte tako vam Boga spominjati Kovu kao stopera,to je pozicija na kojoj igrac naprosto mora biti siguran u ono sto radi (ako uopste postoji pozicija na kojoj se moze zabusavati) a on mi nije ostavio takav dojam u onih par navrata kad je silom prilika odigrao na toj poziciji..Ako se dobro sjecam morao je tu odigrati na derbiju,ma usro sam se svaki put kad ima loptu,primjeti se da nema tu sigurnost i da igra u grcu,bas zato jer je zadnji igrac...Eventualno u nekim varijantama skoro sam siguran da moze mnogo korektnije odigrati na zadnjem veznom,korpulentan je,dobar i na skoku,pa moze destruktivno djelovati na protivnicku navalu,pa ako i negdje kiksa opet nije zadnji covjek odbrane...U takvoj konstalaciji postavke na terenu komotno bih Ikicu gurnuo malo ispred nekako sam ubjedjen da bi dar mar radio,a i ovako po svemu sudeci pored njega mnogi ce traziti loptu po terenu...
Tu se ne slazemo. A mislim da ga i Dzeno vidi u prvih 11RN87 je napisao/la:Ajaxe da čitas info znao bi da za mene nema goreg igrača na kugli zemaljskog od Velkoskog
Slazem se da je Duljevic posebno uspjesan sa klupe kada ulazi da bukvalno razbije protivnike. Kao i da Hebibovic zasluzuje da se isproba na krilu. Samo mozda bi se Duljevic uvrijedio sto nije starter.bordobijeli je napisao/la:ja bi hebiba umjesto duljevica ,hare mi je nekako bolji kad udje s klupe nema mi snage za 90 min a da vidimo i hebiba na prirodnoj poziciji neki 50 -60 min a onda dulja da razvali posljednji pola sata![]()
[youtube][/youtube]RN87 je napisao/la:Ma vidi, nažalost
Ne kazem ni ja da je Krste nezamjenljiv daleko od toga. Samo mislim da ce ipak imati prednosti ispred Hebibovica pa i Bekica po njegovoj strani. Volio bi ga vidjeti kao drugog napadaca u 3-5-2. To mislim da bi bilo ono pravo. On i Benko u tandemu.THEC je napisao/la:@ajax dugo vremena je RN imao u potpisu nesto u fazonu :'Sarajevo nece osvojiti titulu dok igra Krste Velkoski, ili Sarajevo ce osvojiti titulu kad ode Krste Velkoski'ali smo ipak na kraju osvojili titulu sa Krstom Velkoskim
Taj dan će bit prekretnica u modernoj historiji Sarajeva.BitiSrcemVezan je napisao/la:
Marš! E da samo znaš kakva će meni biti čast kad ti odhebeš od Sarajeva, a tek ako povedeš "kapitena", i "šefa"...
Al' da se napravi..Zip je napisao/la:Ne bih se slozio sa tobom.socrates je napisao/la:Nemojte tako vam Boga spominjati Kovu kao stopera,to je pozicija na kojoj igrac naprosto mora biti siguran u ono sto radi (ako uopste postoji pozicija na kojoj se moze zabusavati) a on mi nije ostavio takav dojam u onih par navrata kad je silom prilika odigrao na toj poziciji..Ako se dobro sjecam morao je tu odigrati na derbiju,ma usro sam se svaki put kad ima loptu,primjeti se da nema tu sigurnost i da igra u grcu,bas zato jer je zadnji igrac...Eventualno u nekim varijantama skoro sam siguran da moze mnogo korektnije odigrati na zadnjem veznom,korpulentan je,dobar i na skoku,pa moze destruktivno djelovati na protivnicku navalu,pa ako i negdje kiksa opet nije zadnji covjek odbrane...U takvoj konstalaciji postavke na terenu komotno bih Ikicu gurnuo malo ispred nekako sam ubjedjen da bi dar mar radio,a i ovako po svemu sudeci pored njega mnogi ce traziti loptu po terenu...
Kova je idalan da se napravi za stopera. Ogroman je.
U Vitezu se tacno vidjelo da je jaci i veci od Tatka, cak je i bio bolji od njega u zadnjim utakmicama prvenstva, kad je igrao.
Meni je zao sto Kovacevic nema sansu da igra, jer je potencijal za nesto veliko, po meni
Al' realno.RN87 je napisao/la:Barbarić i Stepanov će biti štoperski par koliko ja znam, a na beku ako bude spreman mislim da će bit Hebibović. I meni je solidan bio Barić, ali od ovog se očekuje puno i znam da će se forsirati.hilmo je napisao/la:E ako je spreman onda po svim parametrima fudbalske igre treba igrati prije Tatomirovića, sad će neko reći da Ivan treba igrati desnog beka, po meni ni pod razno. Evo Barić je dosta dobro odradio posao u prošloj utakmici i naprijed i nazad i trebao bi opet početi.RN87 je napisao/la:Neko je pitao, spreman je Stepanov
A onda ostadosno bez kapitena, Gojko vjerovatno ode, Tatko na klupi i ostaje samo jedan, za historiju ovaj sa avatara
Ja da se pitam Hebibović bi bio desno, a Duljević lijevo krilo. Al ko mene j*be realno
Trenutno korisnika/ca: amypitar, benko21, HariTz, hase73, mosarajvosa83, Najprvi, nedimmmm1337, Proximic, relativizam, ŠTA_JE i 134 gosta.