FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ajdohordas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ajdohordas » 12 avg 2015, 21:48

Dajte da vratimo Šunjevarića :lol: :lol:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 12 avg 2015, 21:48

socrates je napisao/la:Nemojte tako vam Boga spominjati Kovu kao stopera,to je pozicija na kojoj igrac naprosto mora biti siguran u ono sto radi (ako uopste postoji pozicija na kojoj se moze zabusavati) a on mi nije ostavio takav dojam u onih par navrata kad je silom prilika odigrao na toj poziciji..Ako se dobro sjecam morao je tu odigrati na derbiju,ma usro sam se svaki put kad ima loptu,primjeti se da nema tu sigurnost i da igra u grcu,bas zato jer je zadnji igrac...Eventualno u nekim varijantama skoro sam siguran da moze mnogo korektnije odigrati na zadnjem veznom,korpulentan je,dobar i na skoku,pa moze destruktivno djelovati na protivnicku navalu,pa ako i negdje kiksa opet nije zadnji covjek odbrane...U takvoj konstalaciji postavke na terenu komotno bih Ikicu gurnuo malo ispred nekako sam ubjedjen da bi dar mar radio,a i ovako po svemu sudeci pored njega mnogi ce traziti loptu po terenu...
Ne bih se slozio sa tobom.
Kova je idalan da se napravi za stopera. Ogroman je.
U Vitezu se tacno vidjelo da je jaci i veci od Tatka, cak je i bio bolji od njega u zadnjim utakmicama prvenstva, kad je igrao.
Meni je zao sto Kovacevic nema sansu da igra, jer je potencijal za nesto veliko, po meni

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 12 avg 2015, 21:49

Ajaxe da čitas info znao bi da za mene nema goreg igrača na kugli zemaljskoj od Velkoskog :mrgreen:
Zadnja izmjena: RN87, dana/u 12 avg 2015, 21:51, ukupno mijenjano 1 put.
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 12 avg 2015, 21:51

RN87 je napisao/la:Ajaxe da čitas info znao bi da za mene nema goreg igrača na kugli zemaljskog od Velkoskog :mrgreen:
Tu se ne slazemo. A mislim da ga i Dzeno vidi u prvih 11 :D :D
bordobijeli je napisao/la:ja bi hebiba umjesto duljevica ,hare mi je nekako bolji kad udje s klupe nema mi snage za 90 min a da vidimo i hebiba na prirodnoj poziciji neki 50 -60 min a onda dulja da razvali posljednji pola sata :salut: :salut:
Slazem se da je Duljevic posebno uspjesan sa klupe kada ulazi da bukvalno razbije protivnike. Kao i da Hebibovic zasluzuje da se isproba na krilu. Samo mozda bi se Duljevic uvrijedio sto nije starter. :hmmmmm: :hmmmmm:
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 12 avg 2015, 21:53, ukupno mijenjano 1 put.

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 12 avg 2015, 21:52

Ma vidi, nažalost :mrgreen:

eracinzeljez mebej et aj

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 12 avg 2015, 21:57

RN87 je napisao/la:Ma vidi, nažalost :mrgreen:
[youtube][/youtube]
:D :D

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 12 avg 2015, 21:57

@ajax dugo vremena je RN imao u potpisu nesto u fazonu :'Sarajevo nece osvojiti titulu dok igra Krste Velkoski, ili Sarajevo ce osvojiti titulu kad ode Krste Velkoski' :D ali smo ipak na kraju osvojili titulu sa Krstom Velkoskim :D
Pyro is not a crime !

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 12 avg 2015, 22:05

RN **** ga nisam znao.
THEC je napisao/la:@ajax dugo vremena je RN imao u potpisu nesto u fazonu :'Sarajevo nece osvojiti titulu dok igra Krste Velkoski, ili Sarajevo ce osvojiti titulu kad ode Krste Velkoski' :D ali smo ipak na kraju osvojili titulu sa Krstom Velkoskim :D
Ne kazem ni ja da je Krste nezamjenljiv daleko od toga. Samo mislim da ce ipak imati prednosti ispred Hebibovica pa i Bekica po njegovoj strani. Volio bi ga vidjeti kao drugog napadaca u 3-5-2. To mislim da bi bilo ono pravo. On i Benko u tandemu.

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 12 avg 2015, 22:11

Sigurno bi bilo bolje od ovoga što pruža na krilu, jer Krle teško da koga pretrči, nema dribling, a dok se namjesti na desnu da centrira odbrana se postavila. Ili mu dati priliku u špicu, mada je igrao i tu opet ništa specijalno, ili mu dati papire. Ali pokušati jer na krilu nit mi imamo koristi od njega nit njemu karijera napreduje, čak naprotiv.

eracinzeljez mebej et aj

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 12 avg 2015, 22:36

slika

Marš! E da samo znaš kakva će meni biti čast kad ti odhebeš od Sarajeva, a tek ako povedeš "kapitena", i "šefa"...
1946

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 12 avg 2015, 22:40

Idi idi nesanice da ne vidim tvoje lice :mrgreen:
Pyro is not a crime !

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 12 avg 2015, 22:50

BitiSrcemVezan je napisao/la:
Marš! E da samo znaš kakva će meni biti čast kad ti odhebeš od Sarajeva, a tek ako povedeš "kapitena", i "šefa"...
Taj dan će bit prekretnica u modernoj historiji Sarajeva.

eracinzeljez mebej et aj

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 12 avg 2015, 22:51

Zip je napisao/la:
socrates je napisao/la:Nemojte tako vam Boga spominjati Kovu kao stopera,to je pozicija na kojoj igrac naprosto mora biti siguran u ono sto radi (ako uopste postoji pozicija na kojoj se moze zabusavati) a on mi nije ostavio takav dojam u onih par navrata kad je silom prilika odigrao na toj poziciji..Ako se dobro sjecam morao je tu odigrati na derbiju,ma usro sam se svaki put kad ima loptu,primjeti se da nema tu sigurnost i da igra u grcu,bas zato jer je zadnji igrac...Eventualno u nekim varijantama skoro sam siguran da moze mnogo korektnije odigrati na zadnjem veznom,korpulentan je,dobar i na skoku,pa moze destruktivno djelovati na protivnicku navalu,pa ako i negdje kiksa opet nije zadnji covjek odbrane...U takvoj konstalaciji postavke na terenu komotno bih Ikicu gurnuo malo ispred nekako sam ubjedjen da bi dar mar radio,a i ovako po svemu sudeci pored njega mnogi ce traziti loptu po terenu...
Ne bih se slozio sa tobom.
Kova je idalan da se napravi za stopera. Ogroman je.
U Vitezu se tacno vidjelo da je jaci i veci od Tatka, cak je i bio bolji od njega u zadnjim utakmicama prvenstva, kad je igrao.
Meni je zao sto Kovacevic nema sansu da igra, jer je potencijal za nesto veliko, po meni
Al' da se napravi.. ;)
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

pingpong
Kontakt:

Post Postao/la pingpong » 12 avg 2015, 22:58

RN87 je napisao/la:
hilmo je napisao/la:
RN87 je napisao/la:Neko je pitao, spreman je Stepanov :mrgreen:
E ako je spreman onda po svim parametrima fudbalske igre treba igrati prije Tatomirovića, sad će neko reći da Ivan treba igrati desnog beka, po meni ni pod razno. Evo Barić je dosta dobro odradio posao u prošloj utakmici i naprijed i nazad i trebao bi opet početi.
A onda ostadosno bez kapitena, Gojko vjerovatno ode, Tatko na klupi i ostaje samo jedan, za historiju ovaj sa avatara ;)
Barbarić i Stepanov će biti štoperski par koliko ja znam, a na beku ako bude spreman mislim da će bit Hebibović. I meni je solidan bio Barić, ali od ovog se očekuje puno i znam da će se forsirati.

Ja da se pitam Hebibović bi bio desno, a Duljević lijevo krilo. Al ko mene j*be realno :mrgreen:
Al' realno. :mrgreen: Bez zezancije. Dabar ti je prijedlog. hebib je klasično krilo, nije za beka. ;)

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 12 avg 2015, 22:59

Koliko ima istine da se nova formacija uigrava 3-6-1 ili3-5-2,nezz ali mislim da bi ovakva jedna formacija bila dobra za nasu ligu.
Samo Sarajevo

Denvald
Kontakt:

Post Postao/la Denvald » 12 avg 2015, 23:10

3-6-1 ne bi u Zanzibaru igrali.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 12 avg 2015, 23:15

Meni bi i Kallasi igrao prije Barica, jer to je jedna prevara od igraca.

Na osnovu jedne solidno odrađene tekme, on da igra u prvih 11 :facepalm:
Das Ist Walter

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 12 avg 2015, 23:19

Ja ne znam po cemu je to Baric odigrao dobru utakmicu?
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 12 avg 2015, 23:20

Ko god smatra Barića ozbiljnim kandidatom za prvih 11 nakon njegovih prošlosezonskih kikseva koji su nas titule mogli koštati, taj nema fundamentalnog znanja o fudbalu ili jednostavno loše sjećanje. :D

Po meni niti su on ni Ahmo kvalitet kakav nam je potreban ako želimo nešto konkretno napraviti i u Evropi.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 12 avg 2015, 23:24

ma vjerovatno ce Hebibovic da igra, doveden je zbog toga,iako manje vise smo svi svjesni da je on krilni igrac i daleko bolje bi tu igrao al jbg tako je kako je kad imamo nikakve bekove pa nam krilni igrac mora igrati tu poziciju, samo sto je najzalosnije sto i na lijevoj strani bi bolje igrao krilni igrac nego ovaj sadasnji bek
Pyro is not a crime !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, benko21, HariTz, hase73, mosarajvosa83, Najprvi, nedimmmm1337, Proximic, relativizam, ŠTA_JE i 134 gosta.