FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

SarajlijaTM

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SarajlijaTM » 02 sep 2013, 10:34

BeSha1992 je napisao/la:
newBot je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:Zar nije malo mutno to da imate primjer 3 mozda i najjca igraca u ligi (smajic, zeba, bekric) , a da niste uzeli ni marke za njih .... Adilovica prodavali po pola miliona lafo na kraju lik otisao za 100.000 eura od toga dobar dio je njemu pripao ..

Pa ni jedan trener na svijetu nije trazio odmor neki , sto ga nije trazio kad je igrao sa Plzenom mislim da vas uprava laze po mnogo toga , al vas problem ..
Objavljeno ti je za koliko je Adilovic otisao, sigurno nije manje bilo samo je mogli biti vise znaci 220.000eura prodali krampu, a vi za 120.000eura najboljeg igraca i ti se nasao da se brines o nama ?
jest jest za 220 k al mozda kifli, te pare niste sigurno dobili, suplju moRes vozat predskolskoj djeci i do 3 rzr.. hvala lijepo
Ok,molim da se vi iz 4tog razreda spremite za drugu smjenu i uputite lagano prema skoli :lol: :lol: :lol:

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 02 sep 2013, 10:38

SarajlijaTM je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:
a kad vec spominjes sumnjive radnje otidji malo do svoje avlije pa pometi,od para za "statut",pa do love malezijca,za koju btw niko ne zna ni kolika je ni jel legla ni ako je legla,pored koga je legla :lol: :lol: :lol:
Pa kad to pometes onda pometi bilbiju koji nece igrati godinu dana,pa suljica i njegovih 120k €
Nakon toga imas huseinovic-zeba tandem kao jedina dva igraca koja su otisli za kes od nabrojanih i to 50000€
Pa se sjeti belosevica,u tom trenutku,ako se ne varam prvi strijelac lige,sesar,za kojeg samo pricate o parama koje takodjer,veliki upitnik,gdje su zavrsile i ima li ih uopste?
Torlak,braco mila,koji ste vi tu klocevi ispali :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:
I da ti ne nabrajam u nazad dalje,niti znam koliko imas godina i jel se sjecas,niti mi se da pisati pojedinacno za oko 60 i kusur igraca koji su vam prodefilovali kroz klub u zadnje 2-3g.
A vala i dosta od mene o pitarluku za ovu sedmicu,a mozda i mjesec
Rijetko napišem šta ovde, al kad si ti kod nas redovan i kad već prozivaš a pojma nemaš samo da ti kažem,
Vrlo dobro se zna gdje je lova od Malezijca, vjeruj mi ;)
Bilbija igra već poslije reprezntativne pauze, 8-)
Said je otišao za male pare jer je imao takvu klauzulu i samo na taj način zapravo nije otišao džaba po isteku ugovora ,
Belošević kao i Torlak su tražili veće pare za obnovu ugovora. Njihove plate od 6500 i 6000 je puno za štopera odnosno beka a hoće veće. Hvala im od srca dosta su pružili. Sad u subotu kod prvog gola se vidilo koliko zapravo Torlak zna odnosno koliko je ofalio.
Ko će se posipati pepelom, za to će se još čuti :lol:

P.S. Brko je i sprašio na tzv. odmor zato što para nemaaaaaa, a gdje su, to ni ptice neznaju tako da džaba naglabate.
U novi boj ...

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 02 sep 2013, 10:48

Objavljeno ti je za koliko je Adilovic otisao, sigurno nije manje bilo samo je mogli biti vise znaci 220.000eura prodali krampu, a vi za 120.000eura najboljeg igraca i ti se nasao da se brines o nama ?[/quote]

jest jest za 220 k al mozda kifli, te pare niste sigurno dobili, suplju moRes vozat predskolskoj djeci i do 3 rzr.. hvala lijepo[/quote]
Ok,molim da se vi iz 4tog razreda spremite za drugu smjenu i uputite lagano prema skoli :lol: :lol: :lol:[/quote]

ev' samo dok mi mama uzinu spremi za skolu ;)
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 02 sep 2013, 10:52

Par vrlo glupih hz vam nametne glupu diskusiju i vi se zakačiti. Dajte ljudi stanite s tim. Veze oni nemaju sta se dogadja ni kod njih s kamoli kod nas. Ne nasjedajte molim vas.

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 02 sep 2013, 11:15

Sta imaju oni pricati o nama, kod njih se vec zna prvi kiks Musemic leti i Ibrakovic ce preuzeti mjesto trenera. Kod nas je bitno sam da rijesimo pitanje trenera, hoce li Amar ili nece. Mi nismo nista posebno kiksali samo Radnik. Al zato nam na proljece dolaze svi jaci protivnici a Sarajevo ako ove godine ne bude prvo onda mogu slobodno da se ugase. **** malo Saraj'vo

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 02 sep 2013, 11:27

odakle nas kif i kuf u rukama pitara :mrgreen:
ma daj :lol:
Željeznicar za život cijeli !

Kontakt:

Post Postao/la www » 02 sep 2013, 11:30

transfer politika nasih klubova je ravna nuli, ne samo kod zelje i sarajeva..

a ovo sto se tice cuganja posle poraza, za to ima uprava i trener da sankcjonise ako misle da nebi trebali piti pive..

kad sve saberes i oduzmes, skontas da je nasa liga prava amaterska

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 02 sep 2013, 11:38

pitari znaju bolje od amara sta se desava :lol:

samo opusteno ;)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 02 sep 2013, 11:43

Ja mislim da Amar zna sta hoce kako je i uzeo "odmor". Mislim da se veci dio posla odradio na kupanju u Turskoj. Nadat se da ce se poslije pauze uzeti Slavija i onda tesko gostovanje s kojim se moze okrenuti sezona. Kiks je bio protiv Radnika, al s obzirom da su svi kiksali kuci nema problema. Ne kasni se puno s obzirom na najtezi raspored. U sustini ekipa djeluje kao da nema zelje, fali dosta igraca, posebno Skaljic, koji se s Urdinovom vraca u tim i onda cemo imati odbranu kao protiv Plzena. Nadat se da ce Svraka biti bolji a ostali podici igru, borbenost i zar za 10-20 % i onda ce biti sve ok. Naravno Amarovo znanje i autoritet s klupe su neprocjenjivi.

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 02 sep 2013, 11:44

nisu suci uspjeli nastelit, gol ponistili al vi opet nesposobni. i onda se dogodi da unistavate inventar svlacionica tudjeg kluba i razbijate vrata, cinite stetu.

cime pokazujete jos jednom da ste zapravo najveci seljaci u ovoj drzavi :lol:

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 02 sep 2013, 11:49

krmak je napisao/la:nisu suci uspjeli nastelit, gol ponistili al vi opet nesposobni. i onda se dogodi da unistavate inventar svlacionica tudjeg kluba i razbijate vrata, cinite stetu.

ugledali se na nas kako vam dodjemo u po bijela dana i demoliramo pub :mrgreen:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 02 sep 2013, 11:50

newBot je napisao/la:Pa ti izgleda hoces da podrzis ovog bota koji kaze da je nestalo 4 miliona eura ? Mozda je Visca malo vise para a tu grijesim ostalo je sve bila sica...
necu ja nikog da podrzavam, ja samo kazem za koliko je ko otisao, a gdje su pare otisle u 4 godine to je nista specijalno ne spominjem da neko ukrao niti se pitam gdje je zavrsilo, zavrsilo je na Grbavici u vidu 3 titule i 2 kupa, vjerujem u Osima i da ih je on trosio gdje treba i kako treba... a drugo je sto su nam pare od Sehica poremetile citavu koncepciju poslovanja...
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 02 sep 2013, 11:51

krmak je napisao/la:nisu suci uspjeli nastelit, gol ponistili al vi opet nesposobni. i onda se dogodi da unistavate inventar svlacionica tudjeg kluba i razbijate vrata, cinite stetu.

culi smo vas s tribina, to jedno, a drugo prozivat sudiju bez argumenata mogu samo primitivne sredine, ni jedan sporan prekrsaj nije Zelji sviran

newBot
Kontakt:

Post Postao/la newBot » 02 sep 2013, 11:56

Jel belgijanac jos trenira ??
Nikola Tesla!

joey
Kontakt:

Post Postao/la joey » 02 sep 2013, 12:07

corleone87 je napisao/la:To su te nase meraklije. :roll:

slika
Mogu pored nasih navijaca koji se u gradu slikaju sa njima umjesto da jednom zube polome pa bi te pito bi li vise ikada pili na javnim mjestima.
Dok se rulja ovako opija i zajebava, nas 50ak ispred stadiona koji smo izvisili za prevoz snalazimo se na sve moguce nacine za pare i prevoz ali nece niko da vozi... toliko nerviranja,muke da bi ovi LEVATI na kraju izgubili i ovakve slike na fb postavljaju.
sedmi pokusaj...

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 02 sep 2013, 12:14

ChWilla je napisao/la:a pošto je danas već 02.09.2013. g., sad još bacite koliko košta poslovanje kluba u tom periodu, pa skontajte jel se šta imalo pokrasti.

za štilića je dobijeno 100.000 jer je imao takvu klauzulu, za šehića ništa, za dialibu ni sadašnja uprava ne zna koliko je klub dobio, al' eto vi znate, pa ne sumnjam da ćete časkom skontati i rashode.
mi nismo direktno dobili lovu za transfer jer je sva suma isla na postavljanje reflektora na Grbavici...
I da nije bilo tog transfera mi bi i dan danas igrali tekme po danu...
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 02 sep 2013, 13:08

Kadeti i juniori i dalje sa maksimalnim učinkom

http://fkzeljeznicar.ba/kadeti-i-junior ... nkom/6434/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 02 sep 2013, 13:22

Po meni mislim da bi trebalo "halaliti" ovu sezonu i napraviti jednu veeeliku cistku u klubu. Pocev od Đele i ostalih iz rukovodstva, te na njihovo mjesto dovesti druge i sposobnije ljude koji mogu uciniti vise po tom pitanju.
A sto se tice igraca zahvaliti se Stanicu, Selimovicu, Svraki, Jamaku, Kerli i jos nekih - iz razlicitih razloga (Kerli sto je los igrac, Svraki zbog nezalaganja, Jamaku i Stanicu zbog pive i neozbiljnosti itd.), i onda graditi novu ekipu ciji bi oslonac bili Zola, Kvesa, Sadikovic, Ara uz par pojacanja. Evidentno je da je doslo i do zasicenja kod ovih igraca, i da se stvari trebaju iz korijena mjenjati.
Volim te Zeljo!!!

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 02 sep 2013, 13:26

Smijesna prica,cuj da zube lome igracima koji su vam toliko radosti i titula donijeli,malo veca imena u svijetu fudbala od njih cugaju pa nikom nista,mala kriza rezultata i odma pljujete a svake godine skoro osvajate duple titule!

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 02 sep 2013, 13:33

zlatandr je napisao/la:Po meni mislim da bi trebalo "halaliti" ovu sezonu i napraviti jednu veeeliku cistku u klubu. Pocev od Đele i ostalih iz rukovodstva, te na njihovo mjesto dovesti druge i sposobnije ljude koji mogu uciniti vise po tom pitanju.
A sto se tice igraca zahvaliti se Stanicu, Selimovicu, Svraki, Jamaku, Kerli i jos nekih - iz razlicitih razloga (Kerli sto je los igrac, Svraki zbog nezalaganja, Jamaku i Stanicu zbog pive i neozbiljnosti itd.), i onda graditi novu ekipu ciji bi oslonac bili Zola, Kvesa, Sadikovic, Ara uz par pojacanja. Evidentno je da je doslo i do zasicenja kod ovih igraca, i da se stvari trebaju iz korijena mjenjati.
Kakav bolan halal. Po meni je ovo najbitnija sezona u izgradnji "evropskog" Zelje. Ako se uspijemo iskoprcati iz ove krize i poharati nikad izjednaceniju ligu, sljedeće 2-3 godine smo ovdje glavni, a o Evropi neću da pričam, zato sto bih vjerovatno ispao nerealan
Ja te volim, volim Željo..

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: benko21, knoa i 32 gosta.