SarajlijaTM je napisao/la:aS_Roma je napisao/la:
a kad vec spominjes sumnjive radnje otidji malo do svoje avlije pa pometi,od para za "statut",pa do love malezijca,za koju btw niko ne zna ni kolika je ni jel legla ni ako je legla,pored koga je legla
Pa kad to pometes onda pometi bilbiju koji nece igrati godinu dana,pa suljica i njegovih 120k €
Nakon toga imas huseinovic-zeba tandem kao jedina dva igraca koja su otisli za kes od nabrojanih i to 50000€
Pa se sjeti belosevica,u tom trenutku,ako se ne varam prvi strijelac lige,sesar,za kojeg samo pricate o parama koje takodjer,veliki upitnik,gdje su zavrsile i ima li ih uopste?
Torlak,braco mila,koji ste vi tu klocevi ispali
I da ti ne nabrajam u nazad dalje,niti znam koliko imas godina i jel se sjecas,niti mi se da pisati pojedinacno za oko 60 i kusur igraca koji su vam prodefilovali kroz klub u zadnje 2-3g.
A vala i dosta od mene o pitarluku za ovu sedmicu,a mozda i mjesec
Rijetko napišem šta ovde, al kad si ti kod nas redovan i kad već prozivaš a
pojma nemaš samo da ti kažem,
Vrlo dobro se zna gdje je lova od Malezijca, vjeruj mi
Bilbija igra već poslije reprezntativne pauze,
Said je otišao za male pare jer je imao takvu klauzulu i samo na taj način zapravo nije otišao džaba po isteku ugovora ,
Belošević kao i Torlak su tražili veće pare za obnovu ugovora. Njihove plate od 6500 i 6000 je puno za štopera odnosno beka a hoće veće. Hvala im od srca dosta su pružili. Sad u subotu kod prvog gola se vidilo koliko zapravo Torlak zna odnosno koliko je ofalio.
Ko će se posipati pepelom, za to će se još čuti
P.S. Brko je i sprašio na tzv. odmor zato što para nemaaaaaa, a gdje su, to ni ptice neznaju tako da džaba naglabate.
U novi boj ...