FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Eno Velkoskog traže na Spotted Sarajevo hahahah
Nisam bas siguran ali nenormalno liči.
Nisam bas siguran ali nenormalno liči.
Sabrine mi moje!
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Stampat ce se karte sutra k'o u pekari. Bit ce ludnicaaaaaa
U raji nazvani 'lazni Mostarci'FrancescoTotti je napisao/la:Sutra uzimamo mostarske bijelce, preuzimamo vrh tabele i ne ispuštamo to prvo mjesto do samoga kraja

Valjda ih dobihemo

Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Amin!FrancescoTotti je napisao/la:Sutra uzimamo mostarske bijelce, preuzimamo vrh tabele i ne ispuštamo to prvo mjesto do samoga kraja

- VivaLasVegas
- Kontakt:
Zrinjski D
Čelik G
Rudar D
Slavija G
Borac D
ABd 15 bodova

Čelik G
Rudar D
Slavija G
Borac D
ABd 15 bodova

Hebib---------------Stepanov----------------Barba----------------Puzi
----------------Cimi-----------------Ikac--------------------------------
---Dulja---------------Mehmed----------------Al.Bekic-----------------
-----------------------Benkec--------------------------------------------
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
U ta 2 derbija su nam se sami štrumfovi bukvalno ibretili kako smo grmili, to mi je haver s njihove strane sam priznao. Kaže nije tada mogao da vjeruje kako smo navijali 90 minuta. A vamo oni prosipali ublehe zašto se i na snimku svih 90 minuta čuju samo Hz, te zbog krova, te vjetar puhao sa vaše strane i ostale ublehe kuknjavaAlpasinac je napisao/la:Uh kakav je tad bio naboj i kakva je atmosfera vladala. Od Velikog parka pa do Grbavice rijeka hordi. Kada je počelo grmiti od 1. minute nije prestajalo do 90. I na kraju, daj mi majko šibicu i kantu benzina ..mma_hz je napisao/la: za mene najjaci,izgubili tekmu 2:0, tukli se sa murijom i na kraju zapalili grbavicu hahahaha prva posjeta "mladih" Hordi poslije onoe bakljade kod lokomotive..ehh to su bili dani.![]()
![]()
Po meni najbolji i najdraži derbi poslije povratka na sjever je onaj iz 2010. godine. Adis Jahović za 2-1, trči brat prema jugu da slavi![]()
Silovanje manijaka na stadionu, bakljada poslije penala i na kraju vozić dok grmi " sjever pamti te, Puljiću Vedrane " a cijela Grbavica gleda u nas. Uh kakva je to bila noć. Jest da sam zaplatio poslije tekme, ali šta košta da košta

Realno ovaj današnji sjever... ni blizu tadašnjeg vremena.
[youtube][/youtube]
Da se prisjetimo kako je to izgledalo u taj vakat upravo protiv Zrinjskog. Koja količina dobrile jebote

1946
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]mirzatele je napisao/la:Hebib---------------Stepanov----------------Barba----------------Puzi
Složit ću se sa tobom da današnji sjever nije ni blizu tadašnjeg. Ovaj sada je mnogo jači. Ne znam koliko si bio upučen u tadašnju situaciju, ali ako jesi znao bi kroz kakve turbulencije se prolazilo od 2009, pa do danas. Dosta ljudi je otišlo/došlo, ali ljudi koji su činili kostur sjevera tih godina su i danas tu. Neko je manje a neko više aktivan. Uz taj kostur i omladinu koja je stasala u ozbiljne momke današnji sjever je mnogo jači i čvršći nego tada.BitiSrcemVezan je napisao/la:U ta 2 derbija su nam se sami štrumfovi bukvalno ibretili kako smo grmili, to mi je haver s njihove strane sam priznao. Kaže nije tada mogao da vjeruje kako smo navijali 90 minuta. A vamo oni prosipali ublehe zašto se i na snimku svih 90 minuta čuju samo Hz, te zbog krova, te vjetar puhao sa vaše strane i ostale ublehe kuknjavaAlpasinac je napisao/la:Uh kakav je tad bio naboj i kakva je atmosfera vladala. Od Velikog parka pa do Grbavice rijeka hordi. Kada je počelo grmiti od 1. minute nije prestajalo do 90. I na kraju, daj mi majko šibicu i kantu benzina ..mma_hz je napisao/la: za mene najjaci,izgubili tekmu 2:0, tukli se sa murijom i na kraju zapalili grbavicu hahahaha prva posjeta "mladih" Hordi poslije onoe bakljade kod lokomotive..ehh to su bili dani.![]()
![]()
Po meni najbolji i najdraži derbi poslije povratka na sjever je onaj iz 2010. godine. Adis Jahović za 2-1, trči brat prema jugu da slavi![]()
Silovanje manijaka na stadionu, bakljada poslije penala i na kraju vozić dok grmi " sjever pamti te, Puljiću Vedrane " a cijela Grbavica gleda u nas. Uh kakva je to bila noć. Jest da sam zaplatio poslije tekme, ali šta košta da košta![]()
Realno ovaj današnji sjever... ni blizu tadašnjeg vremena.
[youtube][/youtube]
Da se prisjetimo kako je to izgledalo u taj vakat upravo protiv Zrinjskog. Koja količina dobrile jebote![]()
Ne znam na osnovu čega si zaključio da sjever iz tog vremena bolji od ovog danas ?
Po čemu je čvršći, po broju popijenih boba?
Nije mjesto za takvu raspravu, ali ovaj Sjever sa klipa ima sve, a pogledaj tribinu kako je izgledala protiv ubica, ni sektor ispunili nismo.

Nije mjesto za takvu raspravu, ali ovaj Sjever sa klipa ima sve, a pogledaj tribinu kako je izgledala protiv ubica, ni sektor ispunili nismo.
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Kad već spominjete ta prošla vremena sjevera, šta je sad sa ovim klipovima fksinfa?
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Dosta starije ekipe se povuklo. Period od 2008 do negdje 2011 je najjači period naše grupe još od kraja 80-tih i početka 90-tih godina.
Ne mislim uopšte da smo sada jači, u navijanju pogotovo.
Dugo bolje jedna pjesma nije otpjevana nego 'Horde bodre te' na derbiju na Grbavici u novembru 2009 kad smo dobili 2-1. Kroz čitavo drugo poluvrijeme do postignutog gola bio neviđen delirijum. Jug je izgledao ko da je na aparatima bukvalno.
Ne mislim uopšte da smo sada jači, u navijanju pogotovo.
Dugo bolje jedna pjesma nije otpjevana nego 'Horde bodre te' na derbiju na Grbavici u novembru 2009 kad smo dobili 2-1. Kroz čitavo drugo poluvrijeme do postignutog gola bio neviđen delirijum. Jug je izgledao ko da je na aparatima bukvalno.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
- BosnianKingdom
- Kontakt:

I na golu,jedan jedini....mirzatele je napisao/la:Hebib---------------Stepanov----------------Barba----------------Puzi
Sabrine mi moje!
Vi imate svoje misljenje koje postujem, ali cinjenice su nesto drugo koje ne bih da nabrajam jer ih ima mnogo. Medjutim ako vam nesto smeta, imate neki prijrdlog, bujrum, znate gdje trebate doci. Druzite se, razgovarajte. Nemoj samo piskaranja po forumu. Iz tog razlogga je ugasena i hz.ba zvanicna stranica. Svi pametuju, a niko nista ne radi. Na tribinu pa djeluj !
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ne igra Cima sutra

Hocel gdje biti prenos utakmice?
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Arena Sport 1Lampard8 je napisao/la:Hocel gdje biti prenos utakmice?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Pa to je i logicno da ne pokupi kakvu povredu prije transfera. Ima Sarajevo dovoljno jaku momcad da pobjedi i bez CImirota. Treba uci u utakmicu smireno kao favoriti. Todorovic bi mogao biti motivisan i na njega treba pripaziti.ade43 je napisao/la:Ne igra Cima sutra![]()
Jeste jbt u pravu si, kako je izvozao komplet odbranu nasu kad smo ih uzeli zadnju 1-0, sreca promasi na kraju.Ajax je napisao/la:Pa to je i logicno da ne pokupi kakvu povredu prije transfera. Ima Sarajevo dovoljno jaku momcad da pobjedi i bez CImirota. Treba uci u utakmicu smireno kao favoriti. Todorovic bi mogao biti motivisan i na njega treba pripaziti.ade43 je napisao/la:Ne igra Cima sutra![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], GradKamena2, mire971, Rule_hz i 62 gosta.