NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
Bihacit1937
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Znal ko gdje je otisao imamagic?
.....Sidje li sunce na luke dole....
.............biscani zive............
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
-
nebeskasila
- Kontakt:
Hoce li doci neki kakav napadac, ima li ikakva mahalska barem
-
nebeskasila
- Kontakt:
Nogometni klub Jedinstvo Bihać je krenuo sa pripremama te igrači izlaze na teren za treći trening našeg tima.
Našem timu se iz dana u dan priključuje određeni broj igrača čime intenzitet treninga i konkurentnost na istom postaje sve veća.
Želimo poručiti javnosti, simpatizerima i navijačima da će Nogometni klub Jedinstvo Bihać do petka, 26.7., kompletirati ekipu, te istu popuniti sa konkurentnim igračima na svim pozicijama sa čime će ekipa sa stručnim štabom uz pojačanja i već prisutne igrače podići intenzitet treninga.
Za kraj nekoliko obavijesti za naše simpatizere i navijače:
Uprava Nogometnog kluba Jedinstvo Bihać razmatra i opciju da tim odvede na pripreme van Bihaća čime bi ekipa nakon nekoliko godina opet trebala otići na pripreme kako bismo što spremniji dočekali početak sezone
Također, nakon što se kompletira ekipa do kraja naredne sedmice, uprava će na čelu sa predsjednikom kluba održati press konferenciju za novinare o čemu će svi biti blagovremeno obaviješteni.
-
Imajednabrigada
- Kontakt:
Reče mi rođo Nanić da dolazi na posudbu, i presretan je uslovima i dolaskom u Jedinstvo, jedva čeka.
E sad nadam se da će biti sve na obostrano zadovoljstvo jer mlad je još golman ali kvalitetan zaista.
E sad nadam se da će biti sve na obostrano zadovoljstvo jer mlad je još golman ali kvalitetan zaista.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
-
nebeskasila
- Kontakt:
Steta sto takav golman dolazi na posudbu, sto nije vezan ugovorom u klubu vec par sezonaImajednabrigada je napisao/la: ↑21 jul 2024, 19:36Reče mi rođo Nanić da dolazi na posudbu, i presretan je uslovima i dolaskom u Jedinstvo, jedva čeka.
-
Imajednabrigada
- Kontakt:
nebeskasila je napisao/la: ↑21 jul 2024, 19:38Steta sto takav golman dolazi na posudbu, sto nije vezan ugovorom u klubu vec par sezonaImajednabrigada je napisao/la: ↑21 jul 2024, 19:36Reče mi rođo Nanić da dolazi na posudbu, i presretan je uslovima i dolaskom u Jedinstvo, jedva čeka.
Ima on ugovor sa Velezom jos 3 godine, ali dolje je postalo pomalo toksična sredina poswbno zadnje vrijeme.
Malo ga placaju, i odgovara im za drugog golmana na klupi ali momak zeli da brani po svaku cijenu jer prolazi vrijeme i inzistirao je da ide na posudbu tek kada se naljutio nekako pustali ga.
Navodno ce braniti 75% utakmica, kazem mlad je golman bice gresaka sigurno ali zaista ima potencijal i ukoliko odbrana bude cvrsta nece biti problema.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
-
nebeskasila
- Kontakt:
Mislim da u Velezu nikad nece dobiti pravu priliku jer ne smiju sebi dopustiti da daju sansu nekom neiskusnom tako da bi za njega bolje bio slabiji klub gdje ce braniti 30 utakmica u sezoni. Smatram ga nasim golmanom i vjerujem da ce biti dobar, a sigurno i bolji od Bilica koji je imao milion gresaka.
-
Imajednabrigada
- Kontakt:
Naravno greske su sastavni dio za mladog igraca ali ipak nije on sklon puno greškama.
Cak je izrazio želju da ostane u Jedinstvu ukoliko naredne sezone bude borba za Premijer ligu
Cak je izrazio želju da ostane u Jedinstvu ukoliko naredne sezone bude borba za Premijer ligu
Prvobitno je bio prijedlog 75% ali je pristao na 50% utakmicaImajednabrigada je napisao/la: ↑21 jul 2024, 19:45nebeskasila je napisao/la: ↑21 jul 2024, 19:38Steta sto takav golman dolazi na posudbu, sto nije vezan ugovorom u klubu vec par sezonaImajednabrigada je napisao/la: ↑21 jul 2024, 19:36Reče mi rođo Nanić da dolazi na posudbu, i presretan je uslovima i dolaskom u Jedinstvo, jedva čeka.
Ima on ugovor sa Velezom jos 3 godine, ali dolje je postalo pomalo toksična sredina poswbno zadnje vrijeme.
Malo ga placaju, i odgovara im za drugog golmana na klupi ali momak zeli da brani po svaku cijenu jer prolazi vrijeme i inzistirao je da ide na posudbu tek kada se naljutio nekako pustali ga.
Navodno ce braniti 75% utakmica, kazem mlad je golman bice gresaka sigurno ali zaista ima potencijal i ukoliko odbrana bude cvrsta nece biti problema.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
Imajednabrigada
- Kontakt:
LloriS je napisao/la: ↑21 jul 2024, 23:03Prvobitno je bio prijedlog 75% ali je pristao na 50% utakmicaImajednabrigada je napisao/la: ↑21 jul 2024, 19:45nebeskasila je napisao/la: ↑21 jul 2024, 19:38
Steta sto takav golman dolazi na posudbu, sto nije vezan ugovorom u klubu vec par sezona
Dobro je i to, ma da ukoliko bude konstantno dobar mislim da ce branit sve utakmice ali opet ne znam ko je drugi golman i kakav ugovor ima mozda i on mora dobiti neku utakmicu
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Je li bio neko na treningu kakav je garonja, ima li igraca u barem jednom od tih stranaca, ehhh da mi je Zaniolo moj brat tu da me obraduje vijesti da nam dolazi Kyremeh
iz Sarajeva i Cuze iz Zrinjskog i da kaze da nije sve tako crno…
iz Sarajeva i Cuze iz Zrinjskog i da kaze da nije sve tako crno…
kakooo stariimmm sve te viisee voooolimmm
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
-
nebeskasila
- Kontakt:
Joj ovih fb komentatora 
- ne pase Ismet
- ne pase Hasan
- treba nam Emir M. i brat jedan
- ne pasu im pripreme
- ne pasu im pojacanja
- ne pase im sto je otisao zaric
- ne pase sto je otisao Bilic
- pripreme trebaju biti na Debeljaci
- uprava ne valja, nije ispostovala Poturalica
I ovako bi mogao do sutra hahah
- ne pase Ismet
- ne pase Hasan
- treba nam Emir M. i brat jedan
- ne pasu im pripreme
- ne pasu im pojacanja
- ne pase im sto je otisao zaric
- ne pase sto je otisao Bilic
- pripreme trebaju biti na Debeljaci
- uprava ne valja, nije ispostovala Poturalica
I ovako bi mogao do sutra hahah
-
Bihacit1937
- Kontakt:
Jucer smo bili tihi.
Imal kakvi novosti? Idel ko na treninge?
Imal kakvi novosti? Idel ko na treninge?
.....Sidje li sunce na luke dole....
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
-
nebeskasila
- Kontakt:
Kakva svlacionica prije treninga 
Samo igraca nema dovoljno ni da se na male razbaci.
A bila je ovakva svlaciona i prosle godine, mogu igraci potvrditi
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
nebeskasila
- Kontakt:
Ma bice i igraca, do petka su rekli da ce biti sve rijeseno. To sigurno vec se zna tko ce sve doci, vec je sve i dogovoreno samo eto ceka se taj petak. Kasnimo mi dosta jbg, sve ostale ekipe odigrale po nekoliko prijateljskih
Ma druze da je dogovoreno dosli bi oni danas a ne u petak. Hajde vidjet cemo i sta ce bit do petka.nebeskasila je napisao/la: ↑23 jul 2024, 16:05Ma bice i igraca, do petka su rekli da ce biti sve rijeseno. To sigurno vec se zna tko ce sve doci, vec je sve i dogovoreno samo eto ceka se taj petak. Kasnimo mi dosta jbg, sve ostale ekipe odigrale po nekoliko prijateljskih
-
nebeskasila
- Kontakt:
Isao bi ja na trening vidjeti stanje al nisam dole, al msm da cu ici u nedjelju pa da vidim sta ima novo. A valjda ce i objaviti sta i kako u petak pa cemo znati neke stvari. Prvenstvo starta za manje od mjesec dana
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.