FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Upravo sam vidio igrace Zrinskog kako se skupljaju kod kolodvora u Mostaru, pozdravio sam se sa Vucinom i zazelio mu da u fer i sportskom nadmetanju postignu taj gol i izgube 2:1 on se smije 
Mosa RajvoSa
Ima li gdje prenos danasnje utakmice na TV i u koliko je tekma ?
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Nesto preko 200 istok, i nesto preko 200 zapad, za sjever ne znam.
Al broj godisnjih je oko 500.
Al broj godisnjih je oko 500.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Proradit ce Mesa i Krste. Ocekujem pobjedu Sarajeva, vjerovatno minimalnu. Samo pobjeda je pobjeda.moj uzor-S.G je napisao/la:Bez Cimija smo igrali i u Travniku pa znamo na sta je to licilo..
Nazalost, mislim da cemo i danas kiksat jer ce trebat vremena ekipi da se prilagode ovim odlascima
Otkad sam ustao ne mogu da prestanem da mislim o tekmi i Saraj'vu. Ne mogu vala ni da puno razmišljam i analiziram. U glavi mi samo bruje naše pjesme. Sve mislim... sve želim... samo da počne.
Pretvorite period od 45'-80' u cijelih 90' pa da svi uživamo.
Sarajevo volim te, pobijedi molim te!
Pretvorite period od 45'-80' u cijelih 90' pa da svi uživamo.
Sarajevo volim te, pobijedi molim te!
Prognoziram kao i protiv listice.Lagana pobjeda od 3-1
Ja volim, volim, volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sveeeeee, sa sjevera ces cuti nasu pjesmu, SARAJEVO VOLIM TE
Netreba zaboraviti da nas je Zrinjski jedini nadigrao prošle sezone i to kad smo bili u najjačem sastavu,i to na Koševu!!!!!
Samo oprezno igrati,na bod,obzirom na odlaske.
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Nadam se da cemo danas sve sanse koje budemo stvorili (sigurno manje sansi cemo imati nego protiv Sirokog ) moramo realizovati , jer Zrinjski nije ni malo naivna ekipa . Danas je fin termin , ocekujem 8 milja bar . Sto se tice pocetnog sastava ja mislim da ce ovako izvesti Dzenan večeras :
Delač
Barić-Barbarić-Tatko-Puzi
Rustemovic-Ikande
Duljevic-Radovac-Krste
Benko
Klupa:Plakalo,Stepanov,Hebibovic,Bekic Al.,Bekic Amer , Alispahic ,Kovacevic
Delač
Barić-Barbarić-Tatko-Puzi
Rustemovic-Ikande
Duljevic-Radovac-Krste
Benko
Klupa:Plakalo,Stepanov,Hebibovic,Bekic Al.,Bekic Amer , Alispahic ,Kovacevic
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
sasistika je napisao/la:Netreba zaboraviti da nas je Zrinjski jedini nadigrao prošle sezone i to kad smo bili u najjačem sastavu,i to na Koševu!!!!!
Pa i sad smo u najjacem sastavu.
Oitšao Cimi to jest hendikep,ali mislim da ce ga Ikande zamjeniti da cemo ga vrlo brzo zaboraviti.Stojcev rezerva,pao u formi,jedva cekali da ga prodamo.Prosle godine smo na odbranu najvise kukali,evo sad imamo najjace stoperke igrace u ligi ; Barbaric-Stepanov-Miholjevic-Tatko.Pojacao nas Hebibovic,Ikande opet smo jaci bar 20-30 %
E svašta u božijoj bašti.
Sanjao sam Rustemovica kako se zali Dzeni sto neigra 
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- bordoakapitar
Bit ce lakse nego sto mislimo... 4-1 lagano.
bordoakapitar je napisao/la:Bit ce lakse nego sto mislimo... 4-1 lagano.
Idemo na bod.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Ih kad zagrmi večeras, na kraju divova, I GRB ŠTO KUCA, UMJESTO SRCA, U NAŠIM GRUDIMA!!!!!!!!!!!!!
Ih kad zagrmi večeras, na kraju divova, I GRB ŠTO KUCA, UMJESTO SRCA, U NAŠIM GRUDIMA!!!!!!!!!!!!!
1946
MI SMOOO DIVOVIIIIIII , SVAKOOOO NAMMM JEEEE PLIJENNNNN , NAŠ JE CIJELIII SVIJETTTT U BORDOOOO OBOJEEENNNBitiSrcemVezan je napisao/la:[youtube][/youtube]
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- Burberry46
- Kontakt:
Što grmi,daj bože da pljusak ne udari.
Sastavit ce garant, al sumnjam da ce padat do 8, iskihat ce se to 2-3 sata i to je to.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
uNbx je napisao/la:Sastavit ce garant, al sumnjam da ce padat do 8, iskihat ce se to 2-3 sata i to je to.
To bi bilo kao naruceno.
Super vrijeme bez sparine,odlican termin.Nije mi jasan ni jedan navijac Sarajeva,koji nema obaveza,a ostane kuci preko tv-e gledati tekmu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.