Pa zar niste najbolje pokriveni na sredini terena?ceze je napisao/la:Je li ko gledao ovog slovenca na treningu ?fedeltafrotta je napisao/la:kazu onaj cokoladni alpha kane, na probi u hridu![]()
![]()
![]()
a ovaj je bio na treningu...
http://www.transfermarkt.co.uk/en/alen- ... 21552.html" onclick="window.open(this.href);return false;
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ne znam vala sta ce nam jos jedan vezni , i ovako ih imamo viska 

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- SarajlijaTM
[youtube][/youtube]
Malo spekulacija
Malo spekulacija

- zubanovic89
- Kontakt:
špekulisani izvor?SarajlijaTM je napisao/la:[youtube][/youtube]
Malo spekulacija

Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
Mi od Zoline povrede nemamo pravog, kvalitetnog, destruktivnog igraca u vezi. Citava saga oko suplje odbrane i toga svega je po meni zato što u vezi imaš tri kreativca ili one koji to žele biti, a nijedan ne presječe više od 5 lopti po utakmici.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
da su bogdu kreativci. nego ni vrit ni mimo. nyema je za duplu krunu bio važniji nego zeba, on je pokrivao i ostatak veznog reda i odbranu. vidjeli ste bogija i vasilića kad je igrao nyema a na golu bio gušo, a vidjeli ste prošle godine (svaka čast antoloviću, on je vadio stvari koje gušo s 36 nije mogao, ali gušin efekat je bio više psihološki, k'o drugi trener na terenu)
- SarajlijaTM
cuo od jarana,on slusao brata sta prica,sta mu je rekao komsija,koji je gledaozubanovic89 je napisao/la:špekulisani izvor?

- zubanovic89
- Kontakt:
hahhaha totalno legitimno, znači minimum 80% šansi da potpišeSarajlijaTM je napisao/la:cuo od jarana,on slusao brata sta prica,sta mu je rekao komsija,koji je gledaozubanovic89 je napisao/la:špekulisani izvor?

Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
ma kakvi nista od njega..likusa je napisao/la:Daj Bože

ali ima brko drugog asa u rukavu..
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
EXTRASouthboy je napisao/la:ma kakvi nista od njega..likusa je napisao/la:Daj Bože![]()
ali ima brko drugog asa u rukavu..

Željeznicar za život cijeli !
Kad se ŠEF vrati sve ce biti po starome !
"izvor" umjesto zvjezdica

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
A ima li ista u vezi Grbavice? Na ovu temu me mozete supljirat koliko hocete NADA ZADNJA UMIRE 

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
U vezi stadiona imaju samo suplje tako ce i ostati sve dok nam reprezentacija ne ode u Brazil, jer ce tek tada biti para u savezu pa ako se oni smiluju da se obnovi jedan stadion u glavnom gradu.
Sad ce krenuti ovo za izbore pa ce nam obecavati stadion u oblacima, sa podzemnim garazama.
Sad ce krenuti ovo za izbore pa ce nam obecavati stadion u oblacima, sa podzemnim garazama.

- corleone87
- Kontakt:
Te hotelom sa 5 zvijezdica i muzejom.Elegant je napisao/la:U vezi stadiona imaju samo suplje tako ce i ostati sve dok nam reprezentacija ne ode u Brazil, jer ce tek tada biti para u savezu pa ako se oni smiluju da se obnovi jedan stadion u glavnom gradu.

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
i kafanom i javnom kućom besplatno za članove kluba.
Kad je Amar otisao u prvom mandatu, to je bil nakon ispadanja od Kozare u kupu, tada smo igrali u gostima, isto kao i sad, nadam se da serem
FKŽ !
Ugostiteljski objekat "Kod Jamaka".ChWilla je napisao/la:i kafanom i javnom kućom besplatno za članove kluba.

kuća poroka 

Slovenac Romih na probi u Željezničaru
Jučer je u Željezničar na probu stigao Alen Romih, a stručni štab će vrlo brzo odlučiti da li će Alen postati novi fudbaler Želje.
Slovenac, Alen Romih, na probi je u našem Klubu. Alen je jučer odradio jedan trening te će u narednih nekoliko dana njegova situacija oko potpisa ugovora biti jasna.
Alen Romih je rođen 16.6.1990. godine u Celju. Bio je član mnogih slovenskih klubova između ostalog: Domžalea, Olimpije, Rudar Velenja, Maribora, Mure i drugih. Nastupa na poziciji zadnjeg veznog, ali igrao je i na poziciji stopera.
Jučer je u Željezničar na probu stigao Alen Romih, a stručni štab će vrlo brzo odlučiti da li će Alen postati novi fudbaler Želje.
Slovenac, Alen Romih, na probi je u našem Klubu. Alen je jučer odradio jedan trening te će u narednih nekoliko dana njegova situacija oko potpisa ugovora biti jasna.
Alen Romih je rođen 16.6.1990. godine u Celju. Bio je član mnogih slovenskih klubova između ostalog: Domžalea, Olimpije, Rudar Velenja, Maribora, Mure i drugih. Nastupa na poziciji zadnjeg veznog, ali igrao je i na poziciji stopera.
19TM87
Trenutno korisnika/ca: svrakino1921 i 14 gostiju.