FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

RiverPlate
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la RiverPlate » 05 sep 2013, 21:07

Ozren je napisao/la:“Što se tiče Želje, nikome nije jasna situacija što se dešavala sa Amarom. Teško je meni da komentarišem, s obzirom da se radi o ljudima s kojima sam ja prijatelj, međutim neshvatljivo je da jedan trener napusti klub i da se može vratiti kad hoće. Jednostavno je nenormalno, neshvatljivo i nepojmljivo da se ovakve stvari dešavaju u jednom ozbiljnom klubu”, rekao je, između ostalog, Baždarević.

Bravo Meša, u kost si sve rekao!Mišljenja su različita ali po meni ovo je naš najbolji fudbaler svih vremena.Molim vas braćo ukucajte ovog čovjeka i vidite statistiku i priznanja koja je ovaj gospodin primio noseći naš grb na srcu!Ovom izjavom samo potvrđuje da je velika osoba!

Gospodin Mehmed Baždarević!
Grbavica naš je Hram!!!

Alpacino
Kontakt:

Post Postao/la Alpacino » 05 sep 2013, 21:11

Armageddon2012 je napisao/la:ima istine u ovoj izjavi svrake...dosta je bolji igrac od pjanica i medunjanina,tako da cijenim da mu je klupska pripadnost jedina prepreka sto nije starter i nosilac igre reprezentacije bih.
Pa mogli su ga makar ko napadača umjesto Vede pozvati, šta će Vedad svakako, a marljivi Svraka ostaje bez reprezentativnog nastupa :oops:

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 05 sep 2013, 21:15

Alpacino je napisao/la:
Armageddon2012 je napisao/la:ima istine u ovoj izjavi svrake...dosta je bolji igrac od pjanica i medunjanina,tako da cijenim da mu je klupska pripadnost jedina prepreka sto nije starter i nosilac igre reprezentacije bih.
Pa mogli su ga makar ko napadača umjesto Vede pozvati, šta će Vedad svakako, a marljivi Svraka ostaje bez reprezentativnog nastupa :oops:
Ne on treba igrati umjesto misketa.

PeteDunham
Kontakt:

Post Postao/la PeteDunham » 05 sep 2013, 21:17

Došao Retro Muameru glave i hladno Beck's pivce...
Živim za Želju, volim Juve i simpatišem Čelzi...
Ne ulazim u rasprave, jer ljudi svakako čuju samo ono što njima odgovara!

There is only one captain - ALESSANDRO DEL PIERO!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 05 sep 2013, 21:18

da je bar kakva kafana...

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 05 sep 2013, 21:19

Mesa sere da se ne izrazim drugacije... Sto ne dodje malo u Zelju i da vidi situaciju u kojoj klub nadljudskim naporima jedva uspijeva da egzistira, i to nadljudskim naporima jednog jedinog covjeka, Amarovim naporima.... Sto se i on malo ne ukljuci i ne udje u upravu jer ako neko ima veza po Evropi, ima Mesa... Ako neko moze pomoci Zelji, moze on, a nije da mu Zeljo nije valjao u zivotu, jer da nije Zelje vjerovatno se za njega ne bi ni znalo... Istina dao je i on Zelji dosta, al' ni priblizno koliko je njemu Zeljo dao ili koliko ga je isti ispromovisao u svijetu fudbala....

Zato Mesa ako neces pomoci ne dipr svega ti, jer ovakva jeftina i apaticna izjavljivanja u medijima mogu samo da rezigniraju one prave navijace koji znaju koje Amar i sta je on dao Zelji pogotovo u periodu nakon rata...

Niko nije iznad kluba, al' danas je situacija takva da je jednostavno Amar Osim=Zeljo, a to ne treba da bude tako....
I ako Amar ode ovaj klub se vraca na mjesto na kojem je bio par sezona, a to je sredina tabele sa tendencijom njenog dr. dijela.... A ovakve padobranske izjave ga mogu samo jos vise isprovocirati, pa da konacno digne ruke od svega... A to nece valjati...

Sto se tice Svrake, ocigledno u zadnje vrijeme nije dobar s glavom, al' hajd'... Valjda se dohaviza...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

BellaJuventina
Kontakt:

Post Postao/la BellaJuventina » 05 sep 2013, 21:28

U drugom poluvremenu današnje utakmice je ušao i Zola (Y)
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 05 sep 2013, 21:32

BellaJuventina je napisao/la:U drugom poluvremenu današnje utakmice je ušao i Zola (Y)
Kako se igralo?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

PeteDunham
Kontakt:

Post Postao/la PeteDunham » 05 sep 2013, 21:38

U svom ovom sivilu, Zolin povratak je veliki plus samo ako se uspije vratiti u onu formu u kakvoj je bio prije povrede. Tu je i Kvesa, koji će nam itekako unijeti svježinu i sigurnost u odbranu. Ima li kakvih pojačanja na pomolu ili je samo Slovenac potpisao?

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 05 sep 2013, 21:41

Seniori deklasirali juniore

http://fkzeljeznicar.ba/seniori-deklasi ... iore/6467/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 05 sep 2013, 21:42

BellaJuventina je napisao/la:U drugom poluvremenu današnje utakmice je ušao i Zola (Y)
De zivota ti ako si gledao reci kako igra, ima li straha i sl. Obradovao si me pravo, bas danas diskutujem s haverom kad ce Zola zaigrat

PeteDunham
Kontakt:

Post Postao/la PeteDunham » 05 sep 2013, 21:42

Evo vidim Ara dao petaka, mali Brković dva gola... To treba da raduje, još samo odbrana da se konsoliduje pa da možemo pričati o tituli..

Rios

Post Postao/la Rios » 05 sep 2013, 21:49

Nisam citao ovaj clanak o Svraki u Sport-u,moze li mi neko recu o cemu se radi? Kao nema poziva u repku jer je Zeljo "mali" klub ili..?
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 05 sep 2013, 22:12

Rios je napisao/la:Nisam citao ovaj clanak o Svraki u Sport-u,moze li mi neko recu o cemu se radi? Kao nema poziva u repku jer je Zeljo "mali" klub ili..?
Nisam ni ja procitao clanak samo sam vidio ovu naslovnu stranicu...
Da njegova eventualna izjava se moze tako protumaciti. Ipak jos jednom ponavljam da ovo treba uzeti sa rezervom jer je u pitanju Avaz i mislim da bi bilo dobro vidjeti sta je doticni izjavio u clanku, i ako je ovo istina onda ga treba odstraniti iz kluba.

@ likusa

hvala velika na slici koju si postavila.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 05 sep 2013, 22:34

Dajte ljudi ne pisite gluposti za Svrakinu izjavu a da je niste ni procitali.Kontekst u kojem je govorio nema veze sa Zeljom kao Zeljom vec sa nasom ligom.Dakle rekao je to u smislu daje problem sto je ostao u pl BiH.

mumin
Kontakt:

Post Postao/la mumin » 05 sep 2013, 22:40

amerosm je napisao/la:
Rios je napisao/la:Nisam citao ovaj clanak o Svraki u Sport-u,moze li mi neko recu o cemu se radi? Kao nema poziva u repku jer je Zeljo "mali" klub ili..?
Nisam ni ja procitao clanak samo sam vidio ovu naslovnu stranicu...
Da njegova eventualna izjava se moze tako protumaciti. Ipak jos jednom ponavljam da ovo treba uzeti sa rezervom jer je u pitanju Avaz i mislim da bi bilo dobro vidjeti sta je doticni izjavio u clanku, i ako je ovo istina onda ga treba odstraniti iz kluba.

@ likusa

hvala velika na slici koju si postavila.
ako je svraka ovo izjavio onda bi ja reko da je on mislio na to da se slabije pozivaju igraci iz domacih klubova, u ovom slucaju zelje. Ne bi ja reko da je on omalovazavao klub. U svakom slucaju svraki je pametnije da razmisli malo o svojim igrama u zelji pa onda da daje ovakve izjave. U ovih do sad odigranih utakmica on je ubjedljivo najgori igrac zelje. Ko muha bez glave je na terenu.
http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 05 sep 2013, 22:48

članak naravno niko nije pročitao, niti će jer avazov sport niko i ne čita. pa sad naprazno nagađamo :lol:

Rios

Post Postao/la Rios » 05 sep 2013, 23:02

Po meni on nikad nije ni zasluzivao poziv u repku..Prije su to trebali dobiti Zeba,Bekric,Kvesic nego on..Al eto..
I jos nesto,kad ga je zabio Zrinjskom,jel ono bio prst na usta prema Manijacima ili je nesto drugo u pitanju..Nisam mogao bas odgonetnuti..Jel jos neko vidio taj detalj?
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

PeteDunham
Kontakt:

Post Postao/la PeteDunham » 05 sep 2013, 23:05

Ni ne treba da čitam, imam oči da vidim sa tribine sve na djelu, kao i svi tako da je Sport samo potvrdio ono što sam i mislio...

ZeljoZaZivotCijeli
Kontakt:

Post Postao/la ZeljoZaZivotCijeli » 06 sep 2013, 00:40

Rios je napisao/la:Po meni on nikad nije ni zasluzivao poziv u repku..Prije su to trebali dobiti Zeba,Bekric,Kvesic nego on..Al eto..
I jos nesto,kad ga je zabio Zrinjskom,jel ono bio prst na usta prema Manijacima ili je nesto drugo u pitanju..Nisam mogao bas odgonetnuti..Jel jos neko vidio taj detalj?
Kvesić je i dobio, međutim desilo se što se desilo neposredno prije prve tekme za reprezentaciju. A da, primjetila sam i ja to, pretpostavljam Manijacima, jer mi se čini da su bili na toj strani.

Kad već pišem da se osvrnem na ove pametnjakoviće što su se Amara ufatili, neko napisa 'Amara ni na mapi'. Čuj to? Pa čovjek je tu prije i poslije svake utakmice sa igračima, na pripremama, faktički samo na klupi ne bude. Tako da, ne valjajte gluposti. Činjenica jeste da je ovo nepovoljna situacija, ali nije Amar kriv što je takva.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 44 gosta.