Ja jednom kupio Invictus, pogodio i ne mijenjam, sto je sigurno je sigurno

Za svaki dan nisu losi Bruno Banani i CK.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
AshburtonG je napisao/la:.
Ja ovaj isto koristim, poslala mi od zeta sestra iz USAalemsa je napisao/la:AshburtonG je napisao/la:.
Probaj ovaj nes se pokajat, beton. Nisam odavno bolji uzeo
Koliko keša, ima li gdje kod nas?Marsal je napisao/la:Ja ovaj isto koristim, poslala mi od zeta sestra iz USAalemsa je napisao/la:AshburtonG je napisao/la:.
Probaj ovaj nes se pokajat, beton. Nisam odavno bolji uzeo![]()
Fantastičan
Pogledah na piku sad, cijena od 55 do 75.MortemHz je napisao/la: Koliko keša, ima li gdje kod nas?
Kontam da uzmem onaj mali tester od 20ml da vidim kakav jeMarsal je napisao/la:Pogledah na piku sad, cijena od 55 do 75.MortemHz je napisao/la: Koliko keša, ima li gdje kod nas?
Neka hrvatska stranica ga tuši za 259 kuna tako da je vjerovatnije tj sigurnije uzet ovaj malo skuplji.
ma extra brate, neces se pokajat, naleti slucajno trazeci ovaj versace sto je @ash postavio, no kad sam ovaj pomiriso presto sam trazit bilo sta drugo, od sad cu ga vazda uzimat. Eto i @marsal ti potvrdiMortemHz je napisao/la:Kontam da uzmem onaj mali tester od 20ml da vidim kakav jeMarsal je napisao/la:Pogledah na piku sad, cijena od 55 do 75.MortemHz je napisao/la: Koliko keša, ima li gdje kod nas?
Neka hrvatska stranica ga tuši za 259 kuna tako da je vjerovatnije tj sigurnije uzet ovaj malo skuplji.
E jbg ti, sad se dvoumimjasmin10 je napisao/la:Ja sam taj Dreamer vidio u DMu i malo je reci da mi je bio uzasan.![]()
Licno ga ne bih nikada uzeo pored Erosa.
Imam ja ovaj. Meni je dobar, dobijao sam dosta komplimenata za njega, ali parfem je slatkast. Ja inace djelim svoje parfeme na doba godine i ovaj jedino nosim u kasnu jesen i zimi. Friske nosim kad je toplije i suncano, slatkaste nosim kad je hladnije.Lillard je napisao/la:iko?
ako imas nekog da radi kao stjuardesa u nekoj avio kompaniji ili nekog da ce uskoro putovati nek ti uzme kosta 19 eura (ova je cijena u katalogu u wizz airu)....ja nisam smio uzeti jer nisam znao kakav je pa sam uzeo druga dva koja sam koristio, a prvom prilikom cu i ovaj uzeti i probati.MortemHz je napisao/la: Koliko keša, ima li gdje kod nas?
Slažem se, pogotovo zadnje, ja sam ovaj počeo koristit češće jer su padali komplimentiMurga je napisao/la:Imam ja ovaj. Meni je dobar, dobijao sam dosta komplimenata za njega, ali parfem je slatkast. Ja inace djelim svoje parfeme na doba godine i ovaj jedino nosim u kasnu jesen i zimi. Friske nosim kad je toplije i suncano, slatkaste nosim kad je hladnije.Lillard je napisao/la:iko?
Parfeme trebate probati prvo na svojoj kozi prije nego sto ga kupite, jer moze drugacije malo mirisati nego sto mislite.
Najbolje ti je do parfimerije i probaj.MortemHz je napisao/la:E jbg ti, sad se dvoumimjasmin10 je napisao/la:Ja sam taj Dreamer vidio u DMu i malo je reci da mi je bio uzasan.![]()
Licno ga ne bih nikada uzeo pored Erosa.na šta baca miris?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.