tuzlak1987 je napisao/la:Prvo mogu reci da sam zadovoljan zalaganjem, zalaganje i zelja su bili na nivou. Vidi se da je igracima bilo stalo, ko je bio na stadionu znati ce. Drugo posjeta je bila dosta dobra, jedna od boljih posjeta u zadnje vrijeme, dosta ljudi na zapadu, a navijanje okej.
Izvedeno je ono sto se najbolje imalo. U prvom je Terzic bio malo kritican, Livancic previse pegla loptu, Smajic ne moze biti faktor u 16 vec kao winger neki uz pravog napadaca. Hadzanovic je bio odlican, pravi pogodak na poziciji desturktivca. Alispahic isto fin prvi dodir sa loptom, ako ostane biti ce pojacanje. Said nema ubrzanje, nije se vidio na onoj poziciji, ne znam sta mu treba izmisliti da dobro odigra, mozda nesto lijevo vise. Baraban je vec pokupio simpatije, bori se momak stvarno i imao je dobrih pokusaja da nesto sam odradi. U odbrani Ivetic presjekao dosta lopti, Salihovic standardno nesiguran, Vasiljevic ocekivano dobar kao sto sam i mislio jer je to igrac sa dobrom karijerom i profesionalac. Terzic u drugom nesto bolji, ali ispada i tu Livancic treba vise pomagati. Od izmjena ne znam, nije ni bilo nesto igre da bi se moglo reci.
Uglavnom zadovoljan sam tom tvrdocom koja je pokazana. Nisu nas lako rjesili i bili su zadovoljni sa tih 0:1 i pokusali to privesti kraju tako sto su umrtvili igru. Steta sto smo naletili na ovako poslozenog protivnika gdje se igraci mijenjaju slabo i imaju 7-8 igraca uvijek iz prosle sezone. Jednostavno znaju igrati jedni sa drugima i tesko im je sloziti dosta sansi. Primjer je i Spartak koji im je u dvije utakmice opucao par puta, a dao dva gole iz dvije polusanse. Uglavnom ljudima je tesko zabiti i steta tog rasporeda i ove vecerasnje atmosfere sto nije bila neka slabija ekipa. Ne treba se niko zavarati Zrinjski je opet veliki favorit za titulu, pustite price. Pusti ba i price da je Zrinjski veceras lagano, kakvo lagano zna ko je bio na stadionu da im je svaka lopta bila 50-50, nabili su je preko noge i zabili. U drugom jedva docekali da umrtve. Hajte molim vas, uopste nisam ni ocekivao da ce ovako biti kao da smo mi u nekoj borbi za vrh je bilo eto, uopste se nije osjetio taj njihove veci kvalitet toliko.
Sto se nase ekipe tice 3 su problema. Prvi je prisustvo pravog napadaca za 16 i tu se mora dovesti Kunic. Veceras sam rekao i Boniju treba vratiti Kunica na razgovore. On govori napadac je hitan i ide pa cemo vidjeti. On se mora dovesti, platiti covjeka i gotovo.
Drugi problem je ovo sto se Muminovic odlucio za operaciju, to je mogao i prije realno odmah. Ostali smo na sumnjivim golmanima. I onaj Cokorilo je slab, a i ovaj Vuklis. Ne znam sta cemo tu, to je bitna pozicija i tu sto ti najmanje treba je neki kikser.
Treci problem je sto odlazi Vasiljevic. E to nam nikako ne treba, momka treba nekako zadrzati, dati vise novca sada kada je vec pocela sezona, on je odlican za tu tvrdocu, igru na malo golova, ima jako prisustvo i jednostavno kada njega imas sigurniji si na kornerima i na visokim loptama koje lagano kupi.
Uglavnom ima i losijih od nas u ligi ali da budemo bolji nego prosle sezone se pod hitno moraju dovesti spic, srediti situacije sa stoperima, golmanom. Sezona je duga ali da se zavrsi solidno mora pristup biti ovakav uvijek.
Igraci su dobili aplauz sa zapada, dosta ljudi je primjetilo zalaganje. Ima i pametnih ljudi u Tuzli, vise nego PDA klosara svakako.
Senade, treneri, na vama je sada. Veceras su se mogle vidjeti mane protiv najbolje ekipe u ligi, ima se vremena jos ispraviti. Bosnjakovicu podrska, tek je prva utakmica.
Komsijskom klubu zelim sve najgore sutra, a i u buducnosti.