pa sine nije ovo cirkus ili ti prva liga ovo je premijer liga kamere snimaju ovo onoAboveTheLaw je napisao/la:Sto im niste pustili u Gradačcu pa bi imali derbi i sljedece sezone...astra1922 je napisao/la:vama i treba neko ko nece dozvoliti da mu se razni anonimusi mjesaju u posao u subotu dajte momcima podrsku nije borac neka ekipa ,jest kvalitetnija ali imate i vi svojih aduta sretno od srca...hocemo i na godinu kantonalni derbiMakeTZ je napisao/la:Ibraković u svom stručnom štabu želi nekadašnje trenere Slobode: Midhata Memiševića, Mirzu Hadžića i Envera Hukića, dok će insistirati i na povratku fizotarapeuta Samida Sabitovića.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
@astra, sta ba nije crikus, sta se ono sve desavalo u Banja Luci, i koliko puta, u Mostaru ?? nemoj bgti lozit spiku, i u 1 FBiH svaka utakmica se snima samo sto ne bude na tv-u.. a vama bodovi nista nisu znacili, niti vas je Velez mogao prestic niti ste vidi mogli preci Olimpica, pobijedili ili izgubili ostali ste u sredi ,a slobodi bodovi spasa,.Rudar moze pustit Slaviji da se iscupa a vi Slobodi NE... 
Radi se o obrazu, časti, moralu...Radi se i o posjetama na idućim utakmicama i sezonama koja bi bila mizerna da su pustili utakmicu. Također, ako mislite da bi to pomoglo Slobodi, varate se. Iduće sezone bi bilo još gore. Bolje je ispasti i početi ispočetka. Svaka čast Zvijezdi.AboveTheLaw je napisao/la:@astra, sta ba nije crikus, sta se ono sve desavalo u Banja Luci, i koliko puta, u Mostaru ?? nemoj bgti lozit spiku, i u 1 FBiH svaka utakmica se snima samo sto ne bude na tv-u.. a vama bodovi nista nisu znacili, niti vas je Velez mogao prestic niti ste vidi mogli preci Olimpica, pobijedili ili izgubili ostali ste u sredi ,a slobodi bodovi spasa,.Rudar moze pustit Slaviji da se iscupa a vi Slobodi NE...
A ti možeš otići malo do Ušanovića da popričate, na isti način razmišljate...
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Biće igre kratkih pasova na Tušnju, Sloboda aka Barcelona
Sretno do kraja.
Čelik Zenica 1945
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ja ti lpogike cuj bolje ispast i poceti iz pocetkagollum je napisao/la:Radi se o obrazu, časti, moralu...Radi se i o posjetama na idućim utakmicama i sezonama koja bi bila mizerna da su pustili utakmicu. Također, ako mislite da bi to pomoglo Slobodi, varate se. Iduće sezone bi bilo još gore. Bolje je ispasti i početi ispočetka. Svaka čast Zvijezdi.AboveTheLaw je napisao/la:@astra, sta ba nije crikus, sta se ono sve desavalo u Banja Luci, i koliko puta, u Mostaru ?? nemoj bgti lozit spiku, i u 1 FBiH svaka utakmica se snima samo sto ne bude na tv-u.. a vama bodovi nista nisu znacili, niti vas je Velez mogao prestic niti ste vidi mogli preci Olimpica, pobijedili ili izgubili ostali ste u sredi ,a slobodi bodovi spasa,.Rudar moze pustit Slaviji da se iscupa a vi Slobodi NE...
A ti možeš otići malo do Ušanovića da popričate, na isti način razmišljate...
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Pa ugasit ćete se svakako, nisam htio tako pisati, jer doći će neki i reći da vas mrzim, ali FK Sloboda će se ugasiti kad-tad.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ok gasit cemo se pa tako reci znamsta ocekujes i prizeljskujes 
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Nadaj se šupak jedan, da bog da ti za lijekova trebalogollum je napisao/la:Pa ugasit ćete se svakako, nisam htio tako pisati, jer doći će neki i reći da vas mrzim, ali FK Sloboda će se ugasiti kad-tad.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Dok je Tuzle i Tuzlaka Sloboda se neće ugasiti. Eto me u subotu na tekmu protiv Borca da podržim Slobodu u inat dušmanima koji bi da se ugasi. 
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
ma nismo mi brate rudar igramo posteno pa tamam da na godinu ispadnemo pomocemo mi do kraja slobodiAboveTheLaw je napisao/la:@astra, sta ba nije crikus, sta se ono sve desavalo u Banja Luci, i koliko puta, u Mostaru ?? nemoj bgti lozit spiku, i u 1 FBiH svaka utakmica se snima samo sto ne bude na tv-u.. a vama bodovi nista nisu znacili, niti vas je Velez mogao prestic niti ste vidi mogli preci Olimpica, pobijedili ili izgubili ostali ste u sredi ,a slobodi bodovi spasa,.Rudar moze pustit Slaviji da se iscupa a vi Slobodi NE...
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Svaka vam cast momci na optimizmu.
ja smijem po 50km da cete dobiti borac imal ko zaineresovanMakeTZ je napisao/la:Svaka vam cast momci na optimizmu.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Joj Astra bezveze ces riknut 50 KM
ja smijem i po 100 KM da cemo dobit ovu sad tekmu 
he he raste optimizam samo takofukara87 je napisao/la:Joj Astra bezveze ces riknut 50 KM![]()
ja smijem i po 100 KM da cemo dobit ovu sad tekmu
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Evo Nimla nam kaze da cemo igrat ko Barcelona
zvijezdasi se klade na nas
mi smo puni energije jos ljumani dolaze da nas podrze
EUFORIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAA je pocela

Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!
pa svi smo uz vas opstacete vi i bet icije pomocu upamtite ovaj moj postFkr.87 je napisao/la:Evo Nimla nam kaze da cemo igrat ko Barcelonazvijezdasi se klade na nas
![]()
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Samo ti bet-kladjenje u glavi hehe sala malaastra1922 je napisao/la:pa svi smo uz vas opstacete vi i bet icije pomocu upamtite ovaj moj postFkr.87 je napisao/la:Evo Nimla nam kaze da cemo igrat ko Barcelonazvijezdasi se klade na nas
![]()
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!
Ja sam nekako optimista, dobili smo novog trenera i to Ibrakovica, Almir Bekic i Cejvanovic ce igrat protiv Borca sto mi je drago, jos kad bi ostali bili na nivou onda mozemo do bodova.
Dobro, Sloboda je najjača, a 5 miliona duga ću ja vratiti. A ni Sloboda Dita se neće ugasiti dok je Tuzle i Tuzlaka.
Možda je teško shvatiti da je meni žao, jer pišem ovako. Teško je realnost prihvatiti. Ja vam želim da ispadnete, jer Sloboda ovo ne zaslužuje. Vjerujem da bi tada moglo doći do konsolidacije, pa ponovo u PL i borbu za Evropu. Dok država bude tolerisala ovakvu situaciju...
Možda je teško shvatiti da je meni žao, jer pišem ovako. Teško je realnost prihvatiti. Ja vam želim da ispadnete, jer Sloboda ovo ne zaslužuje. Vjerujem da bi tada moglo doći do konsolidacije, pa ponovo u PL i borbu za Evropu. Dok država bude tolerisala ovakvu situaciju...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.