Postao/la SaltCityAttack » 03 maj 2012, 20:54
gollum je napisao/la:AboveTheLaw je napisao/la:@astra, sta ba nije crikus, sta se ono sve desavalo u Banja Luci, i koliko puta, u Mostaru ?? nemoj bgti lozit spiku, i u 1 FBiH svaka utakmica se snima samo sto ne bude na tv-u.. a vama bodovi nista nisu znacili, niti vas je Velez mogao prestic niti ste vidi mogli preci Olimpica, pobijedili ili izgubili ostali ste u sredi ,a slobodi bodovi spasa,.Rudar moze pustit Slaviji da se iscupa a vi Slobodi NE...

Radi se o obrazu, časti, moralu...Radi se i o posjetama na idućim utakmicama i sezonama koja bi bila mizerna da su pustili utakmicu. Također, ako mislite da bi to pomoglo Slobodi, varate se. Iduće sezone bi bilo još gore. Bolje je ispasti i početi ispočetka. Svaka čast Zvijezdi.
A ti možeš otići malo do Ušanovića da popričate, na isti način razmišljate...
ja ti lpogike cuj bolje ispast i poceti iz pocetka

..da si rekao bolje da nas ugase pa od pocetka pa mozda bi i bilo bolje, ali da ispadnemo sigurno bi bilo jos gore i nikako bolje..Ma mi i ne trebamo niciju pomoc, a kako sam bogami cuo mnogi nas i zele istjerati odavdje..bez obzira kako ce biti slijedece godine ipak ne mogu nas na taj nacin istjerati....neka oni daju jedni drugima bodove mi cemo posteno pokusati izboriti opstanak i nadam se da hocemo
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987