FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Devil nisi otisao na utakmicu ne znas ni ti od kad, a samo nesto kritikujes, jeste situacija losa-slazem se, ali ohani malo, ne kasnimo 20 bodova za 1.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Treba takvima kao ti zabraniti da dolazis na tekme i da uopste imas ikakve veze sa Zeljom.DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Idi sutra na trening i nek ti Amar i veliki kapiten isplate. Treba njih po gradu poceti udaratiAsharaK je napisao/la:Nisam dobio na kladionici, Željo me oborio na 80km, ali sam zato dobio temperaturu ...
Cuj udarati po gradu?? Cuj ti ideje? Kakav mentalni sklop.
Da sam na Amarovom mjestu, davno bi pobjegao. Lahko je bilo Fergusonu 25 godina sjediti na klupi uspjesnog Uniteda. Sumnjam da mu je u tih 25 godina ikad iko opsovao mater a da ne govorim o takvim kao ti, koji bi udarali?!
Ovo je prijetnja, ja bi te tuzio za ovo!!
igra kilava... j****mu majku idemo na centarsuteve a nema adila..umjesto da se podvali neka lopta za Aru ili Selima..
nekontam koja je uopca vcrs taktika Dine bila...al otom potom..ljudi odlicno def odigrali samo da su bolje kontre znali odigrati uzeli bi nas..
Nezz zasto je nezainteresovanje palo kod igraca...jedini koji se moze spomenuti veceras TOMIC i URDINOV...
Prvi zbog nekog pokusaja kreacije i preuzimanja uloge kreatora drugi zbog pretrcanih kilometara..poginuli su i jedan i drugi..ostali prosjek neki cas i ispod prosjeka kao Selim npr..
Ako neuzmemo bod/ove u listici e onda je tek veliki problem,zasad mislim da je upaljen zadnji alarm i da se igraci MORAJU PROBUDITI...
ZA MANIJAKE CISTA DESETKA...
nekontam koja je uopca vcrs taktika Dine bila...al otom potom..ljudi odlicno def odigrali samo da su bolje kontre znali odigrati uzeli bi nas..
Nezz zasto je nezainteresovanje palo kod igraca...jedini koji se moze spomenuti veceras TOMIC i URDINOV...
Prvi zbog nekog pokusaja kreacije i preuzimanja uloge kreatora drugi zbog pretrcanih kilometara..poginuli su i jedan i drugi..ostali prosjek neki cas i ispod prosjeka kao Selim npr..

Ako neuzmemo bod/ove u listici e onda je tek veliki problem,zasad mislim da je upaljen zadnji alarm i da se igraci MORAJU PROBUDITI...

19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Presmijesan si ti sa svojim postom al bas si presmijesan.bablaz je napisao/la:bod kući, poraz na strani.... valjda nećemo ispasti. Presmješni smo.
Ostali smo bez udarnog stoperskog dvojca i najboljeg napadaca zadnje dvije godine (Adilovicevi hejteri valjda vam je jasno koliko je covjek znacio za nasu koncepciju igre,Ara ovo ne moze iznijeti u ovakvoj formaciji nema sanse) i trebace vremena dobro je da i konkurenti kiksaju..al ja vjerujem u ovu ekipu,jos kad se vrate 2-3 igraca bice to druga prica.Vjerujem i u Svraku i podrzavam ga kao sto sam i Adilovica i gadi mi se citati vase komentare o kapitenu,nemate postovanja,svima se dogadja kriza,al kao sto kaze sef sad je u modi nekoga pljuvati (nezasluzeno) nekoga dizati u nebesa...
SLOBODA NAVIJAČIMA
Ovo je super,ja sam prezadovoljan.sto prije shvatite kakve imbecile imate u ekipi ,prije ce vam lakse biti.
Zaglupljivanje navijaca koje je trajalo.jedno vrijeme ubijedjivanje da.su ovi dobri I da je ovo dovoljno da se dominira,konacno isplivava ovaj nekvalitet.
Fala bogu nema adilovica,I nadam se uskoro ni stanica,ni svrake I jos.par parmaka.
Neka amare treniro si strogocu na zebi,bekricu....a nek ti sad stanic razbija,nek ti kapiten ovako vraca.
Neka **** I njihov kvalitet izbija na povrsinu.
Sto prije rastjeramoo ovu glam blam bandu prije ce nam klub stati na zdrave noge.
Osvojili par titula zahvaljujuci amaru I zebi.bekriji I jos par igraca,I sad ova gamad na kojoj je klub ostao,igra ko picke I razbijaju I kurce se.mrs stoko netalentovana.
Zaglupljivanje navijaca koje je trajalo.jedno vrijeme ubijedjivanje da.su ovi dobri I da je ovo dovoljno da se dominira,konacno isplivava ovaj nekvalitet.
Fala bogu nema adilovica,I nadam se uskoro ni stanica,ni svrake I jos.par parmaka.
Neka amare treniro si strogocu na zebi,bekricu....a nek ti sad stanic razbija,nek ti kapiten ovako vraca.
Sto prije rastjeramoo ovu glam blam bandu prije ce nam klub stati na zdrave noge.
Osvojili par titula zahvaljujuci amaru I zebi.bekriji I jos par igraca,I sad ova gamad na kojoj je klub ostao,igra ko picke I razbijaju I kurce se.mrs stoko netalentovana.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Hahahaha ma smijesni smo,zaista.Ma u stvari ovo nije smijesno ovo je zalosno,boze ti sacuvaj.Amar ko kakva uvrijedzena mlada,stoji sakriven u tunelu,Stanic kao neki mangup-ulicar razbija staklo-mislim da je on svoje zavrsio u zelji,ma sve u svemu smijurija od kluba.Kada se sjetim Zebe ,Bekrica i ostalih-tuga
Mehmed Mesa Bazdarevic
Ovo za kladionicu je bilo u drugom planu, u prvom planu bilo je moja temperatura ...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- PeteDunham
- Kontakt:
Evo da i ja sumiram utiske, koji su nažalost veoma loši..
Čitava ekipa je podbacila, kao što sam rekao prije par dana ljudi mi nemamo pravog napadača, Ara i Selimović su dobri kad imaju ispred sebe pravog špica. Koliko samo fali Adilović, tek se sada vidi, dvije-tri lopte koje su išle u šesnaesterac Ara nije uspio završiti jer nije dobar u skoku i igri glavom. Muamere, ja ne znam ko te drži u klubu, skini tu kapitensku ne brukaj se. Ljudi u klubu su još gori od njega, jer očigledno ne znaju šta znači kapitenska traka i biti kapiten. Kapiten se ne šunja i ne krije po terenu, i kapiten treba da ima autoritet i da se zalaže za ekipu. Sve u svemu, KATASTROFA!
Čitava ekipa je podbacila, kao što sam rekao prije par dana ljudi mi nemamo pravog napadača, Ara i Selimović su dobri kad imaju ispred sebe pravog špica. Koliko samo fali Adilović, tek se sada vidi, dvije-tri lopte koje su išle u šesnaesterac Ara nije uspio završiti jer nije dobar u skoku i igri glavom. Muamere, ja ne znam ko te drži u klubu, skini tu kapitensku ne brukaj se. Ljudi u klubu su još gori od njega, jer očigledno ne znaju šta znači kapitenska traka i biti kapiten. Kapiten se ne šunja i ne krije po terenu, i kapiten treba da ima autoritet i da se zalaže za ekipu. Sve u svemu, KATASTROFA!
Živim za Želju, volim Juve i simpatišem Čelzi...
Ne ulazim u rasprave, jer ljudi svakako čuju samo ono što njima odgovara!
There is only one captain - ALESSANDRO DEL PIERO!
Ne ulazim u rasprave, jer ljudi svakako čuju samo ono što njima odgovara!
There is only one captain - ALESSANDRO DEL PIERO!
nema dalje, baš smo proigrali bez njega u napadu, takoreći dahnuli dušom...barbarez je napisao/la:Ovo je super,ja sam prezadovoljan.sto prije shvatite kakve imbecile imate u ekipi ,prije ce vam lakse biti.
Ma ljudi moji nismo mi u krizi od juce,vec dugo to traje samo sto je sada kulminiralo.Za one koji ocito slabo pamte,a koji ne daju napisati rijec ako nije po njihovom-sve je pocelo od onoga dana kada se Zujo ispalio iz kluba,do sikaniranja Zebe,Bekrica,naprasnog prestanja igranja Mirse Beslije,Cviko isao pa se vrati i onda samo nestao iz kluba itd itd.Znaci nije ovo od juce-a koga smo doveli-Nikoga osim nekoliko dzabalesku igraca-al se ne pravi pita od g....a.I sve je to nekako islo dok je Amar bio na klupi i onda njegovo -da tako kazem preseravanje hocu-necu biti sef je doprinjelo da sve pukne po savovima.Znam jedno-ovako nece ici a svi oni koji misle suprotno neka uzivaju u svom sljepilu 

Mehmed Mesa Bazdarevic
Nadam se da ce stanica podvrgnuti doping kontroli veceras u bolnici.
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
reflektori jos upaljeni nadam se da trce dok se ne ispovracaju
stanica kazniti tribinom pa makar gubili 10 tekmi
sila se ne ispoljava na grbavici!!!!
Ne mogu da vjerujem da ću se složiti s tobom...Armageddon2012 je napisao/la:nije zeljeznicar toliko ni lose odigrao,ali nema zavrsnice....znao je pobjedjivati i kad je igrao mnogo gore nego veceras.
ovo je bilo sasvim solidno,ali treba neko i znati postici gol...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
- Kontakt:
Drug dodjes na trening pa da vidis na sta to lici bez Amara, na sve lici osim na ozbiljan trening.jug-onostalgicar je napisao/la:reflektori jos upaljeni nadam se da trce dok se ne ispovracaju
Stanic je pri izlasku nesto i Amaru dobacio i klupi i onda je udario staklo.
Ovo je bruka sta je on uradio veceras, treba ga kazniti i Zeljo i savez ako je ikako moguce.
Ne znam sto ih maltretiraju treningom nakon utakmice,po pojedinim sa ovog foruma treba ih pocastiti pivom
Mehmed Mesa Bazdarevic
Pa ti stručnjak reče da će biti 2:0 za nas.gio10 je napisao/la:Smiješno.
U sezoni kad se pravi taj iskorak mi uprskamo sve.
Nije ni čudo da nam ovako ide - svi ste bili presretni što smo otjerali Adila, a sada Manijacima čista desetka za novu kaznu.Southboy je napisao/la:igra kilava... j****mu majku idemo na centarsuteve a nema adila..umjesto da se podvali neka lopta za Aru ili Selima..
Prvi zbog nekog pokusaja kreacije i preuzimanja uloge kreatora drugi zbog pretrcanih kilometara..poginuli su i jedan i drugi..ostali prosjek neki cas i ispod prosjeka kao Selim npr..![]()
Jesi li vidio kako mi loše idu prognoze?Valter je napisao/la:Pa ti stručnjak reče da će biti 2:0 za nas.gio10 je napisao/la:Smiješno.
Ja te volim, volim Željo..
znamo svi da adil nije baš ronaldo. ali sa njim bi uvaljali gol.
mi smo danas igrali potpuno isto kao da je tu, a na njegovom mjestu je momak niži 20 centimetara koji je skroz drugi tip igrača...
mi smo danas igrali potpuno isto kao da je tu, a na njegovom mjestu je momak niži 20 centimetara koji je skroz drugi tip igrača...
Nema veze ti češ se opet javiti sa sličnim prognozama samo da sakupiš što više postovagio10 je napisao/la:Jesi li vidio kako mi loše idu prognoze?Valter je napisao/la:Pa ti stručnjak reče da će biti 2:0 za nas.gio10 je napisao/la:Smiješno.
Čekaj, po tebi se ovdje niko ne smije nadati pobjedi jel?
Kakvih idola ima na forumu
Kakvih idola ima na forumu

Ja te volim, volim Željo..
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Levin, NazorUso i 48 gostiju.