Denis Huseinbašić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

mrAdislic
Kontakt:

Re: Denis Huseinbašić

Post Postao/la mrAdislic » 08 jun 2025, 11:58

Neutral je napisao/la:
08 jun 2025, 11:39
Šta sam najavio?

Bravo Denise.

Čitam ove komentare ovdje, pa ne čudim se što je opće poznato da je Bosanac glup i da vicevi počinju sa Suljom i Mujom :thumbup:

Čovjek ušao u Bundesligu, igra mu nekakav Šunjić iz Kiparske lige te dizelaš Tahirović.

Bravo Barba, 53godišnjak, prvi trenerske angažman.
Totalno drugaciji tipovi igraca sva trojica
BašČelik!

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 08 jun 2025, 12:04

19vendetta87 je napisao/la:
08 jun 2025, 11:52
coelho41 je napisao/la:
08 jun 2025, 10:59
Pa iskreno ja ne znam kako mogu psihički trpit naše novinare i navijače. Kojekakve poruke na mrežama, komentare i na sve to će ga sad yebavat što je izjavio da psihički nije spreman jer kod nas je to i dalje za šprdnje. Ja isto ne znam bil mogo izdržat yebavanje matere unutar i okolo repke za sve.
Onda su se Saka i Rashford trebali ubiti zbog komentara nakon promasenih penala u finalu...
I kako je država poslije reagovala? Stali iza igrača. Kad će neko kod nas pokrenut kampanju da se malo smanje uvrede prvo s tribina, pa tek onda ostalo.

CAZIN
Kontakt:

Post Postao/la CAZIN » 08 jun 2025, 12:07

mrAdislic je napisao/la:
08 jun 2025, 11:58
Neutral je napisao/la:
Šta sam najavio?

Bravo Denise.

Čitam ove komentare ovdje, pa ne čudim se što je opće poznato da je Bosanac glup i da vicevi počinju sa Suljom i Mujom :thumbup:

Čovjek ušao u Bundesligu, igra mu nekakav Šunjić iz Kiparske lige te dizelaš Tahirović.

Slažem se da su totalno drugačiji tipovi igrača ali realno u ovakvoj utakmici u kojoj si mogao očekivati da ćeš cijelu utakmicu imati posjed i napadati mislim da bi od 10 trenera 9 njih stavilo Denisa ispred jednog od dvojice navedenih.
Tahirović i Šunjić teško da mogu igrati zajedno u veznom i kad smo u poziciji kao u Rumuniji gdje se branimo cijelu utakmicu i to se vidjelo iz tog priloga, mislim da nam ova pobjeda može biti prekretnica u ovim kvalifikacijama i da je Sergej shvatio da rijetko koji igrač u ovom rosteru može igrati na poziciji koju ne igra u klubu.

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 08 jun 2025, 12:08

Barbarez je taraba od selektora,a ovaj je **** od igrača.Svakako i nije htio igrati za BiH dok ga nisu šutnuli iz Švabije.Nikad ga više ne bih zvao,red je da se promovišu mladi igrači iz BiH.
Čuj ono se naljutilo što je bio na klupi,majku hebo ko da u Bajenu igra,a ne drugoligaški igrač.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 jun 2025, 12:09

Ne treba Bosna Huseinbašiću a očigledno Huseinbašić po trenerskoj neznalici na klupi ne treba Bosni kraj Šunjića i Tahirovića, bravo pokeraš :clap:

Riquelme1921
Kontakt:

Post Postao/la Riquelme1921 » 08 jun 2025, 12:09

Jbt igra za Koln i Bosnu i Hercegovinu i ne može se nositi s pritiskom. Momci od 17 godina osvajaju Ligu prvaka, promašuju penale u finalu Eura........
Grupa iznad svakog pojedinca.

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 08 jun 2025, 12:09

Ma i pristao je igrati za BiH samo jer je mislio da ce biti glavni i igrati svaku. Cekao Bausteliju dok nije postalo jasno da nema ni blizu kvalitet za njih. Jeste bolji od ovih veznih koje Pokeras forsira al da mi je zao sto nas je dijasporac napustio, ne. :yawn:

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 08 jun 2025, 12:11

Riquelme1921 je napisao/la:
08 jun 2025, 12:09
Jbt igra za Koln i Bosnu i Hercegovinu i ne može se nositi s pritiskom. Momci od 17 godina osvajaju Ligu prvaka, promašuju penale u finalu Eura........
Ma pise koeljo debilizme. Kakav pritisak. Lik otisao jer se uvrijedio sto mu ne daje minute. :yawn:

zastitaIdentiteta
Kontakt:

Post Postao/la zastitaIdentiteta » 08 jun 2025, 12:12

CAZIN je napisao/la:
08 jun 2025, 12:07
mrAdislic je napisao/la:
Neutral je napisao/la:
Šta sam najavio?

Bravo Denise.

Slažem se da su totalno drugačiji tipovi igrača ali realno u ovakvoj utakmici u kojoj si mogao očekivati da ćeš cijelu utakmicu imati posjed i napadati mislim da bi od 10 trenera 9 njih stavilo Denisa ispred jednog od dvojice navedenih.
Tahirović i Šunjić teško da mogu igrati zajedno u veznom i kad smo u poziciji kao u Rumuniji gdje se branimo cijelu utakmicu i to se vidjelo iz tog priloga, mislim da nam ova pobjeda može biti prekretnica u ovim kvalifikacijama i da je Sergej shvatio da rijetko koji igrač u ovom rosteru može igrati na poziciji koju ne igra u klubu.
Daj Bože, ali taj isti Sergej jučer na pitanje novinara sjedi i ubjeđuje ih kako Burnić u klubu igra lijevog beka.
Niko nije progovorio.

Nek mi neko nađe jednu utakmicu zadnje 3 sezone gdje je igrao tu poziciju van repke.
Ili Gigović na lijevom krilu, još veći kriminal. :crazy:
Pošteno, pa kako bude.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 08 jun 2025, 12:12

Kao sto rekoh jos ce ga i sprdat sto je izjavio da nije psihicki OK.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 08 jun 2025, 12:13

coelho41 je napisao/la:
08 jun 2025, 12:12
To kod nas još uvijek je predmet za šprdnje i ne shvata se ozbiljno.
Samo što je to vrlo moguće priča za javnost a da se desilo nešto u pozadini totalno drugo.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 08 jun 2025, 12:14

Sine idi igraj za njemacku,vidis da te ovdje ne postuju :yawn:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 08 jun 2025, 12:14

Otišao momak jer ne želi kao igrač Bundesligaša da sjedi na klupi sa 0 minuta dok igraju vedete iz Čezene, Pafosa i rezervista Brondbyja. Izgovor sa psihom je samo da stvarni razlozi ne isplivaju na površinu a kad tad će.

Isto ko što bi i vi otišli iz firme jer na neku bolju poziciju umjesto vas sa fakultetskom diplomom budu izabrani likovi sa gimnazijom, turističkom školom i osnovnom školom.

Podrška Denisu :salut:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

CAZIN
Kontakt:

Post Postao/la CAZIN » 08 jun 2025, 12:18

zastitaIdentiteta je napisao/la:
CAZIN je napisao/la:
08 jun 2025, 12:07
mrAdislic je napisao/la:

Daj Bože, ali taj isti Sergej jučer na pitanje novinara sjedi i ubjeđuje ih kako Burnić u klubu igra lijevog beka.
Niko nije progovorio.

Nek mi neko nađe jednu utakmicu zadnje 3 sezone gdje je igrao tu poziciju van repke.
Ili Gigović na lijevom krilu, još veći kriminal. :crazy:
Slažem se da momku nije prirodna pozicija lijevi bek i da nije igrao na toj poziciji dugo (dok Sergej nije postao selektor), ali je po mom mišljenju Burnić jučer bio za razliku od ostalih igrača jedan od boljih igrača (toliko smo loše izgledali na terenu).

Ma ja mislim da je i Sergeju sad malo jasnije da Šunjić i Tahirović u vezi te Katić na štoperu i Malić na beku nikako ne smiju igrati ako igramo protiv reprezentacija protiv kojih trebamo samo vršiti pritisak i isključivo da imamo loptu u posjedu i napadamo.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 08 jun 2025, 12:19

HariTz je napisao/la:
08 jun 2025, 12:13
coelho41 je napisao/la:
To kod nas još uvijek je predmet za šprdnje i ne shvata se ozbiljno.
Samo što je to vrlo moguće priča za javnost a da se desilo nešto u pozadini totalno drugo.
Pa konstantna poniženja kako od selektora, tako i od navijača dovedu do toga. Biće mi zadovoljstvo gledati ga sljedeće sezone 2x protiv Bayerna

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 08 jun 2025, 12:20

A čekaj, Denis nešto kao mora dokazivati jer je ranije vagao, ali zato Šunjići, Katići i ostali ne moraju ništa dokazivati, a? Doduše njih dvojica fakat i nisu vagali, kur.ac ih je bolio sto posto za Bosnom.

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 08 jun 2025, 12:20

baboedindzeko09 je napisao/la:
08 jun 2025, 12:14
Otišao momak jer ne želi kao igrač Bundesligaša da sjedi na klupi sa 0 minuta dok igraju vedete iz Čezene, Pafosa i rezervista Brondbyja. Izgovor sa psihom je samo da stvarni razlozi ne isplivaju na površinu a kad tad će.

Isto ko što bi i vi otišli iz firme jer na neku bolju poziciju umjesto vas sa fakultetskom diplomom budu izabrani likovi sa gimnazijom, turističkom školom i osnovnom školom.

Podrška Denisu :salut:
Ma jasno da je bolji od tih. Isto kao sto je i Tabakovic bolji od Bazdara. Ali treba da ti bude cast sto si pozvan u repku i da postujes odluku trenera. A takvim likovima se yebe za BiH i pristali su da igraju za nas samo iz licne koristi. Zato ovako i napustaju pripreme.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 08 jun 2025, 12:24

Ghuraba je napisao/la:
08 jun 2025, 11:56
Mi smo nacija kojoj raznorazni mediokriteti u svim sportovima glume igracine. U klubovima ne postoje, ali u reprezentaciji bi da budu zvijezde. Ovaj lik nije apsolutno nista kvalitetno odigrao u klubu ove sezone. Ko ga je gledao, zna o cemu pricam. E sad, da li mi u reprezentaciji imamo pretjerano boljih veznjaka - nemamo. Da li je bilo realno da on jucer pocne protiv SM i da poslije udje u drugom poluvremenu - nije. Licno sam se utakmici protiv Slovenije najvise radovao zbog njega, jer sam se potajno nadao da ce odigrati dobro i nametnuti se kao jos jedna opcija u veznom redu, buduci da nijedan od 5-6 veznjaka koje Barbarez forsira od svog dolaska na klupu nije impresionirao. Dokazano je od ranije da je debelo vagao i da smo mu bili rezervna opcija. Dobro znamo sta je pricao pred pocetak U21 EP, kako je energicno pjevao njemacku himnu itd. Medjutim, ovdje uopste ne iskljucujem Sergejevu krivicu (djelimicnu ili potpunu), jer se i nije bas pokazao kao neko ko zna komunicirati s igracima i kome je taj pedagoski pristup jaca strana. Ako u medijima bez imalo ustrucavanja prica o negativnostima pojedinih igraca, mogu misliti sta im na treninzima govori. Bilo kako bilo, mi nemamo luksuza da tek tako prekrizimo bilo koga, a podug je niz sklonjenih igraca u proteklih 12 mjeseci. Ostaje da vidimo kakvo je selektorovo objasnjenje ove situacije...
To je to.

Dodao bih ostalim forumasima da su Tahirovic i Sunjic u ovom trenutku i u ovim kvalifikacijama bitniji igrači za reprezentaciju od Huseinbašića. I to mnogo bitniji, da bi neki lakše razumjeli. Toliko o kvaliteti i bitnosti Huseinbašića u ovom trenutku.
Sta nosi budućnost, to ne možemo znati.
Zasad je sam sebi presudio. Vidjet ćemo kakav će biti epilog na kraju i kako će SS tretirati ovaj slučaj "psihicke" iznemoglosti.

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 08 jun 2025, 12:28

Pa bitniji su jer je Barbarez odlučio da su bitniji, ne jer su nužno bolji.

A znaš ti to Hureme vrlo dobro, samo se malo nevješt praviš.

Ja opet pitam, zašto jedan igra za Brondby, a drugi za Pafos, kad su tolike igračine?

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 08 jun 2025, 12:29

Nije on neka sreca u veznom redu i jos je daleko od nekog kvalitetnog veznjaka, ali u ovakvoj situaciji gdje mu je konkurencija gora od njega ili na istom levelu s pravom se moze ljutiti.
Obicno to bude na stetu igraca, jer selektori/treneri su uvijek u pravu i ne prastaju kritiku na svoj rad, nazalost. Medjutim, i Denis treba malo odsaburati, raditi svoj posao najbolje sto zna i tako skrenuti paznju na sebe. Vec protiv Slovenije je imao priliku da odigra dosta minuta i nametne se, a on u kontru.

Na kraju su krivi i on i selektor.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.