BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2025
AMAR JE trenutno daleko nas najbolji igrač,kako lik igra nije realno 
Prije ce da smo mi dobri danas
Ovakvi smo svakome problem
Zadnja izmjena: irfo, dana/u 16 avg 2025, 17:38, ukupno mijenjano 1 put.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Zar nisu rekli da je zatvoreno za javnost?johntravolta123 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 17:32Jedna utakmica sa Belgijom kuci bi trebala bit sa publikom
Vjrv sljedeca subota
"Your favorite player's favorite player" - MB
Kakvi smo? Kakav je Castaneda? Ko je najviše dao?
-
- Kontakt:
Milina je gledati Alibegovica i njegov izbacaj...
Jedva cekam da nas kladare podcijene, pa stavim lovu na 1/4.
U sustini nasa rotacija je vrlo dobra jezgra kosarkasa (racunam i Musu) ali kad udje Halilovic, to je muka za gledati. Onda je fakat opravdano da Juka visi na trici, pa makar i promasivao, da bi ovaj mogao imati operirati u postu.
Jedva cekam da nas kladare podcijene, pa stavim lovu na 1/4.

U sustini nasa rotacija je vrlo dobra jezgra kosarkasa (racunam i Musu) ali kad udje Halilovic, to je muka za gledati. Onda je fakat opravdano da Juka visi na trici, pa makar i promasivao, da bi ovaj mogao imati operirati u postu.
-
- Kontakt:
Two things can be true at onceirfo je napisao/la: ↑16 avg 2025, 17:37Prije ce da smo mi dobri danas
Ovakvi smo svakome problem

I mi dobro igramo, a i VB je poprilično loš protivnik.
Moj Miraleme....
Inace dosta dobar protok lopte ..
Inace dosta dobar protok lopte ..
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
E kako bi ti ja Miraleme je.bo pleme za ovo kockanje u odbrani i ovo vodanje lopte u kontri bez pasa....Ove arvari ni pioniri ne rade.
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 16 avg 2025, 17:48, ukupno mijenjano 1 put.
Na osnovu cega kepec Arslanagic ima prednost u odnosu na Camparu.Pa bolje juniora Bulajica da su poveli 

-
- Kontakt:
Kao da bi Campara nesto vise pokazao...
Obojica su nebitni igraci i na parketu nemaju skoro nikakvu ulogu.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Po informacijama koje imam jedna bi trebala bit sa publikomTripleThreat je napisao/la: ↑16 avg 2025, 17:38Zar nisu rekli da je zatvoreno za javnost?johntravolta123 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 17:32Jedna utakmica sa Belgijom kuci bi trebala bit sa publikom
Vjrv sljedeca subota
-
- Kontakt:
Nadam se da zagovarači Garza>Castaneda gledaju ovu utakmicu.
Castaneda definitivno dosta agresivniji, pogodio dvije trice (jedna poništena), imao i solidan prodor i podijelio dosta dobrih pasova, od kojih bi više asistencija bilo da su saigrači pogađali.
S druge strane, Arslanagić nikakva poenterska prijetnja u napadu. Može upisati neku asistenciju ekstra pasom i to je to. Na drugoj strani terena, čovjek ga triput iznosi s terena u odbrani. I Castaneda je čovjek manje u odbrani, ali ga barem ne iznose triput u poluvremenu s terena.
I kako li bi ta keca onda ličila bez Castanede...
Castaneda definitivno dosta agresivniji, pogodio dvije trice (jedna poništena), imao i solidan prodor i podijelio dosta dobrih pasova, od kojih bi više asistencija bilo da su saigrači pogađali.
S druge strane, Arslanagić nikakva poenterska prijetnja u napadu. Može upisati neku asistenciju ekstra pasom i to je to. Na drugoj strani terena, čovjek ga triput iznosi s terena u odbrani. I Castaneda je čovjek manje u odbrani, ali ga barem ne iznose triput u poluvremenu s terena.
I kako li bi ta keca onda ličila bez Castanede...
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Stvarno je neozbiljno ovo sa Arslanagicem. Svaka cast momku necu da pljujem i bacam neku negativu, ali svaki ulaz njihov igraca pod kos i malo jaci duel zavrsi na tribinama.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Samo da nm ova utakmica ne stvori neku pogresnu sliku...
Mi smo za poluvrijeme dali 65 poena, a i ovakva poludivlja ekipa nam je dala 45...
Mi ne znamo smiriti igru i odigrati fino i smireno pozicioni napad...to ce najvise do izrazaja doci na primjer protiv Grcke...kada nas uhvate u onu svoju dosadnu sporu igru, te ti uguse tranziciju...
Opet sve u svemu ako ista izgleda bolje i tecnije u odnosu na CG...Bolji je sut i slobodna...samo nek se uigravaju Castaneda, Juka, Atic i Gegic, pogotovo kada sad nema Muse...
Mi smo za poluvrijeme dali 65 poena, a i ovakva poludivlja ekipa nam je dala 45...
Mi ne znamo smiriti igru i odigrati fino i smireno pozicioni napad...to ce najvise do izrazaja doci na primjer protiv Grcke...kada nas uhvate u onu svoju dosadnu sporu igru, te ti uguse tranziciju...
Opet sve u svemu ako ista izgleda bolje i tecnije u odnosu na CG...Bolji je sut i slobodna...samo nek se uigravaju Castaneda, Juka, Atic i Gegic, pogotovo kada sad nema Muse...
Realno je da će VB sa Švedskom igrati utakmicu za peto mjesto u grupi. Mada i mi igramo veoma dobro, Juka poprilično siguran sa slobodnih (omašio jedno čini mi se), šut za 3 poena nas danas veoma dobro služi. Previše otvorenih šuteva su Britanci imali ali ih nisu pogodili i to pravi veliku razliku. Ipak postići 60+ poena za 2/4 a primiti 40-tak je za ovog protivnika dobro.
Jedino mi malo smeta što Castaneda malo više forsira šut za 3 poena, mada i treba da uđe u ritam da se barem malo spremi za EB.
Jedino mi malo smeta što Castaneda malo više forsira šut za 3 poena, mada i treba da uđe u ritam da se barem malo spremi za EB.
Brza igra, tranzicija...vise trke, vjerovatno zbog fizicke nespreme, Adis ih natjerao da vise trce i stalno mijenja.
Arsla ima fin prenos lopte ali ne moze odbranu igrat, tanak u duelu.
Koga god mi nabijamo, kazete los protivnik. Nije los, vec igramo bolje.
Arsla ima fin prenos lopte ali ne moze odbranu igrat, tanak u duelu.
Koga god mi nabijamo, kazete los protivnik. Nije los, vec igramo bolje.
I Roberto Carlos igra košarku za nas, mada bi on sa onim svojim nožurinama i izdržao duele.
-
- Kontakt:
Castaneda i Nurkić prvi na terenu s poluvremena 

Halilovic me opasno nervira, iako je imao par dobrih poteza danas.
Definitivno bih volio vidjeti Penavu malo vise, a nikako ga ne uvodi. Odbrana moze jos puno cvrsce, ali nema ni potrebe pretjerivati s tim na nebitnim utakmicama - dzaba rizikovati povredu. Raduje da su Gegic i Atic pogodili neke trojke, a i da su bacanja dosta dobra. Castaneda korektno, ima jos tacno 2 sedmice do Spanije, valjda uhvati neku formu. Samo jos da Musa bude tu... 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.