Premijer liga BiH - aktuelno

OsmaDolazi
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la OsmaDolazi » 19 apr 2024, 20:51

KONTRASVIH je napisao/la:
19 apr 2024, 20:47
OsmaDolazi je napisao/la:
19 apr 2024, 20:36
KONTRASVIH je napisao/la:
19 apr 2024, 20:29

Sizofrenija je vasa dijagnoza, dzaba ti sve. Pokazali ste jos jednom vase pravo hinjsko lice sa spin brigadom iz sela oko Tuzle koji pisu po 20 postova na dan pa jadnici iz Zenice, Vrapcica i Tuzle puse vasu pricu.

Ili da ste jos jednom pokazali da vam nije bitna nikakva Evropa ili trofej vec da Zeljo ode u drugu ligu, kompleks i malogradjanstvo vristi iz vas pa ispoljavate vasu nemoc na internetu na sve moguce nacine pa koji alibi prodje spremna je prica "kako ste vi u pravu" pa cete sa 10 botova to pisati sedmicama :wave:
:D :( :o :rol:
Hoces ciglu kupiti? :mrgreen:
Lopato ! :D
Sta bi Puzicu Meho, ne ide ti argumentovana rasprava :rol:
Zamisli petak vece vas 20 ovdje prati i pise kako je Zeljo dobio smijesan aut :rol: :rol: :rol:
Argumenti i @kontrasvih . :D
Ma daj covjece, idi pred Grbavicu, spasavaj klub. Mani mi se patetike. Jedini klub na dunjaluki koji je ulozio pare i obraz da bi na kraju ispusio tekmu.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 19 apr 2024, 20:53

Svrakino se vec raspituje ima li kakvih dobrih cevabdzinica , buredzinica u Kaknju, Olovu,Tomislavgradu...
De ba, pomozite mu malo... :rol: :rol:

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 19 apr 2024, 20:54

Vanja8 je napisao/la:
19 apr 2024, 20:53
Svrakino se vec raspituje ima li kakvih dobrih cevabdzinica , buredzinica u Kaknju, Olovu,Tomislavgradu...
De ba, pomozite mu malo... :rol: :rol:
Naseg desetara cu ja licno na cevape odvest ako ce mu to pomoc. Golem je Svrakino :salut:

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 19 apr 2024, 20:54

NisamIsmirMirvic je napisao/la:
19 apr 2024, 20:48
NoDi80 je napisao/la:
19 apr 2024, 20:43

Ovo je vec bolje, ide trece lice lagano. @IsmirMirvic nisi, to je neko njegov. Potparol ga ja zovem. Ali haj priznaj da si no fear. Ni prvi ni zadnji koji ima vise profila i trola.
Jedan jedini NoDI BSSG pitaj CF znaju oni nodija uzivo iz onog kad su navijace Sarajeva maltretirali i tjrali horde sa sjevera Kad sam vec nepisemen, priznajte da nisam i lazov
Koliko si najvise ljudi prebio odjednom?
Pitaj kundu reci ce ti nodijevo ime i prezime, dok je vas tjerao sa sjevera nodija je molio da ga manijaci ne diraju
Samaram vas na forumu redovno i sve sto imate da kazete nodi narkoman, nodi nepismen . S teme na temu skacete i izbjegavate vjesto da odgovrite ono sto interesuje siru masu. Pitar ce dobiti poziv protiv Engleske (vjerovatno Hasic ili Buljubasic) i potvrdice se sve o cemu pricam kao i onda Ziljkic sto je potvrdio
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 19 apr 2024, 20:55, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 19 apr 2024, 20:54

Kaze frajko sramota kasnimo za prvim 30+ bodova.

To im je inace najveci problem
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 19 apr 2024, 20:55

Kad srpski svet skupa bude slavio titulu i opstanak na Grbavici :tokralju:
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

Herson

Post Postao/la Herson » 19 apr 2024, 20:56

Klikbajt
Žestoka reakcija Brune Akrapovića nakon poraza u Posušju: Ovo je skandal, uzeše nam i pare i bodove
Fudbaleri Željezničara doživjeli su šokantan poraz u današnjoj utakmici 27. kola Wwin lige Bosne i Hercegovine.
Plavi su poraženi od Posušja rezultatom 1:0 u utakmici koju su mnogi očekivali da će pobijediti s obzirom na informacije o namještanju iste.
U pobjedu je bio siguran i trener Bruno Akrapović koji je u izjavi nakon utakmice potvrdio da je utakmica bila dogovorena i da mu nije jasno kako je došlo do toga da njegov tim završi kao poražen.
- Ovo je sramota, uzvikivao je Akrapović u izjavi za Arena Sport, a onda otkrio i na šta tačno misli:
- Sve je bilo dogovoreno, nakon višesatnog ubjeđivanja smo postigli konsenzus i isplatili Posušju 35.000KM umjesto 70.000 koliko su prvobitno tražili. Nismo potpisali ugovor, ali u mom svijetu i u svijetu odraslih ljudi data riječ trebala bi da se poštuje. Kako onda objasniti Željinoj djeci da oni sa kojima se dogovarate kažu jedno, a urade potpuno drugo, rekao je Akrapović, ali nije se zaustavio na tome:
- Znate li kako je igračima reći da je pobjeda osigurana, a onda ih pogledati u oči, vidjeti njihova izbezumljena i uplakana lica, a ne znati šta da im kažete, kako da ih utješite? Osjećam da sam ih izdao i kao trener i kao osoba, navodi Akrapović.
Na pitanje kakve su tačno bile pojedinosti dogovora, trener Željezničara je objasnio:
- Reći ću vam samo nekoliko osnovnih. Da svaki šut koji budu imali šalju preko ili pored gola, dakle da nikako ne šutaju na gol budući da je mali Muftić premoren nakon sjajnog izdanja u derbiju i da nema potrebe rizikovati. I šta se desi, iz prvog šuta u stilu Messija Rozić pogađa malu mrežicu. Dogovor je bio i da, kada bude penal za nas, golman Posušja suptilno pokaže Krpiću u koju stranu će se baciti. To je i uradio, a onda se bacio u onu gdje je Krpić šutirao. Ima li to ikakvog smisla, imaju li ti ljudi imalo ljudskosti, pita se Akrapović koji je nagovijestio da će putem nadležnih organa tražiti povrat novca i sankcije za Posušje.
- Dio novca sam dao ja iz svog džepa i to mi najteže pada, kroz suze je poručio nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 19 apr 2024, 20:56

Srbi produzise mandat Vici, a jucer zvali u borbu protiv istog
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 19 apr 2024, 20:57

Koji paradoks da se žale na izlezavanje protivnika nakon zadnje utakmice koju su odigrali zna se kako.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 19 apr 2024, 20:58

Sutra ujutru trening u 03:00 :kafa:

Pomjera Brundo ljestvicu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 19 apr 2024, 20:59

mnon46 je napisao/la:
19 apr 2024, 20:32
Šta je izjavio Akrap Brunović?
Žestoka reakcija Brune Akrapovića nakon poraza u Posušju: Ovo je skandal, uzeše nam i pare i bodove

Fudbaleri Željezničara doživjeli su šokantan poraz u današnjoj utakmici 27. kola Wwin lige Bosne i Hercegovine.

Plavi su poraženi od Posušja rezultatom 1:0 u utakmici koju su mnogi očekivali da će pobijediti s obzirom na informacije o namještanju iste.

U pobjedu je bio siguran i trener Bruno Akrapović koji je u izjavi nakon utakmice potvrdio da je utakmica bila dogovorena i da mu nije jasno kako je došlo do toga da njegov tim završi kao poražen.

- Ovo je sramota, uzvikivao je Akrapović u izjavi za Arena Sport, a onda otkrio i na šta tačno misli:

- Sve je bilo dogovoreno, nakon višesatnog ubjeđivanja smo postigli konsenzus i isplatili Posušju 35.000KM umjesto 70.000 koliko su prvobitno tražili. Nismo potpisali ugovor, ali u mom svijetu i u svijetu odraslih ljudi data riječ trebala bi da se poštuje. Kako onda objasniti Željinoj djeci da oni sa kojima se dogovarate kažu jedno, a urade potpuno drugo, rekao je Akrapović, ali nije se zaustavio na tome:

- Znate li kako je igračima reći da je pobjeda osigurana, a onda ih pogledati u oči, vidjeti njihova izbezumljena i uplakana lica, a ne znati šta da im kažete, kako da ih utješite? Osjećam da sam ih izdao i kao trener i kao osoba, navodi Akrapović.

Na pitanje kakve su tačno bile pojedinosti dogovora, trener Željezničara je objasnio:

- Reći ću vam samo nekoliko osnovnih. Da svaki šut koji budu imali šalju preko ili pored gola, dakle da nikako ne šutaju na gol budući da je mali Muftić premoren nakon sjajnog izdanja u derbiju i da nema potrebe rizikovati. I šta se desi, iz prvog šuta u stilu Messija Rozić pogađa malu mrežicu. Dogovor je bio i da, kada bude penal za nas, golman Posušja suptilno pokaže Krpiću u koju stranu će se baciti. To je i uradio, a onda se bacio u onu gdje je Krpić šutirao. Ima li to ikakvog smisla, imaju li ti ljudi imalo ljudskosti, pita se Akrapović koji je nagovijestio da će putem nadležnih organa tražiti povrat novca i sankcije za Posušje.

- Dio novca sam dao ja iz svog džepa i to mi najteže pada, kroz suze je poručio nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine.

Bolivia
Kontakt:

Post Postao/la Bolivia » 19 apr 2024, 21:00

"Iz jedne prilike dali su gol. To je sve što su napravili. Izbacivali su lopte, nisu htjeli nove lopte djeci da daju. Imali smo šanse, penal, trebali smo izjednačiti. Lopta nije htjela u gol", rekao je Akrapović.

:rol:

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 19 apr 2024, 21:01

Puklaaaaaa zastavicaaaaaaa
Nestalooooo vodeeeeeee
Sudijaaaaaa izgubioooooo kljuuuc
Usta vas yeeeebeeeem strumfooooovi

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 19 apr 2024, 21:01

A jest mi krivo sto smo pogriješili da je namještena utakmica uh..
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 19 apr 2024, 21:02

StarmoCity je napisao/la:
19 apr 2024, 20:51
slika
0:13 :rol:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 19 apr 2024, 21:03

NoDi80 je napisao/la:
19 apr 2024, 20:54
19 apr 2024, 20:48
NoDi80 je napisao/la:

Jedan jedini NoDI BSSG pitaj CF znaju oni nodija uzivo iz onog kad su navijace Sarajeva maltretirali i tjrali horde sa sjevera Kad sam vec nepisemen, priznajte da nisam i lazov
Koliko si najvise ljudi prebio odjednom?
Pitaj kundu reci ce ti nodijevo ime i prezime, dok je vas tjerao sa sjevera nodija je molio da ga manijaci ne diraju
Samaram vas na forumu redovno i sve sto imate da kazete nodi narkoman, nodi nepismen . S teme na temu skacete i izbjegavate vjesto da odgovrite ono sto interesuje siru masu. Pitar ce dobiti poziv protiv Engleske (vjerovatno Hasic ili Buljubasic) i potvrdice se sve o cemu pricam kao i onda Ziljkic sto je potvrdio
Buljubasic je najperspektivniji igrac lige i definitivno je zasluzio poziv.

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 19 apr 2024, 21:05

tabba77 je napisao/la:
19 apr 2024, 20:59
mnon46 je napisao/la:
19 apr 2024, 20:32
Šta je izjavio Akrap Brunović?

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 19 apr 2024, 21:11

Dabogda ispali i nikada se ne vratili vise,

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 19 apr 2024, 21:11

Izdrži Vajta cvajta
🇵🇸

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 19 apr 2024, 21:11

feniksptica je napisao/la:
19 apr 2024, 20:54
Kaze frajko sramota kasnimo za prvim 30+ bodova.

To im je inace najveci problem
:urnebes: :urnebes:
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, bvsic, Hajdeee, Rule_hz i 9 gostiju.