Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ipak, igrač ga nije promašio 

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Tik, tak
Dočim je kod vas tribina oličenje evropskih vrijednosti i akademskih svjetonazora.LamineDiarra je napisao/la: ↑20 apr 2024, 08:44bečki maniri. kad letimično škicnem tribine knauf grounda uvidim da vam samo fale frakovi i cilindri.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
LamineDiarra je napisao/la: ↑20 apr 2024, 08:44bečki maniri. kad letimično škicnem tribine knauf grounda uvidim da vam samo fale frakovi i cilindri.
A vama fale
E gledaj ugasenihLamineDiarra je napisao/la: ↑20 apr 2024, 08:44bečki maniri. kad letimično škicnem tribine knauf grounda uvidim da vam samo fale frakovi i cilindri.

- Antipolitika3
- Kontakt:
Kupit ce ih Khabiri za sendvicekillafrommanilla je napisao/la: ↑19 apr 2024, 23:00Titule mozda nekad dodju, postoji makar 1% sanse ali transparenti nece nikadAntipolitika3 je napisao/la: ↑19 apr 2024, 22:40Gdje i vase titule,sa druge strane Neretve.![]()
Koliko se hvale krpama ali shvacam sve,30 godina i jedan Kup BiH je premalo za trabant veliHkana![]()
![]()

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Sarajevo bi osvojilo titulu 10 kola prije kraja, da imamo upola suđenje kao Velež i Željo.
- bagniadiluca
- Kontakt:
Nešto razmišljam ko je osoba koja bi mogla da prodrma Želju, a mislim na trenera, i jedini koji mi se nameće kao prava opcija u ovom trenutku je Marko Maksimović....To što je Borčevo djete a i bivši igrač Sarajeva jedino bi moglo da bude neka prepreka 

LETS GO FIGHTER
- LamineDiarra
- Kontakt:
da, baš smo posljednji put vodili akademsku diskusiju oBalorda je napisao/la: ↑20 apr 2024, 08:56Dočim je kod vas tribina oličenje evropskih vrijednosti i akademskih svjetonazora.LamineDiarra je napisao/la: ↑20 apr 2024, 08:44bečki maniri. kad letimično škicnem tribine knauf grounda uvidim da vam samo fale frakovi i cilindri.
ruskoj klasičnoj književnosti. zaštitar je bio team dostojevski, a jedan dio tribina team tolstoj.
-
- Kontakt:
Zadnja izmjena: Direktorcic, dana/u 20 apr 2024, 09:12, ukupno mijenjano 2 puta.
Nemalo sam iznenađen Tolstojem, budući da sam mišljenja da vam (v)Aralica više pristaje.LamineDiarra je napisao/la: ↑20 apr 2024, 09:07da, baš smo posljednji put vodili akademsku diskusiju oBalorda je napisao/la: ↑20 apr 2024, 08:56Dočim je kod vas tribina oličenje evropskih vrijednosti i akademskih svjetonazora.LamineDiarra je napisao/la: ↑20 apr 2024, 08:44
bečki maniri. kad letimično škicnem tribine knauf grounda uvidim da vam samo fale frakovi i cilindri.
ruskoj klasičnoj književnosti. zaštitar je bio team dostojevski, a jedan dio tribina team tolstoj.
Zadnja izmjena: Balorda, dana/u 20 apr 2024, 09:16, ukupno mijenjano 1 put.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Pa to ne može biti, oni slove kao pošteni i principijelni. Šemsudin je oformio 4R inicijativu, a oni svojim igračima viču da maše nepostojeće penale.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- LamineDiarra
- Kontakt:
nisu došli busuladžićevi obožavatelji u kavez, tako da ovaj put nismo debatirali domaću književnost.Balorda je napisao/la: ↑20 apr 2024, 09:13Nemalo sam iznenađen Tolstojem, budući da sam mišljenja da vam Aralica više pristaje.LamineDiarra je napisao/la: ↑20 apr 2024, 09:07da, baš smo posljednji put vodili akademsku diskusiju o
Inače, Gigović sinoć poslan da smiješnom odlukom u korist Veleža u jednoj opuštenoj i jednosmjernoj, potpuno nekonkurentnoj utakmici, pokuša "izjednačiti" krađe, da bi balkanoidni potkapacitirani mindsetovi mogli reći "evo i Velež krade". Srećom nije uspio.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Fanovi dotičnog su bili odmah do teama Tolstoj, malo si pobrkao stvari.LamineDiarra je napisao/la: ↑20 apr 2024, 09:19nisu došli busuladžićevi obožavatelji u kavez, tako da ovaj put nismo debatirali domaću književnost.Balorda je napisao/la: ↑20 apr 2024, 09:13Nemalo sam iznenađen Tolstojem, budući da sam mišljenja da vam Aralica više pristaje.LamineDiarra je napisao/la: ↑20 apr 2024, 09:07
da, baš smo posljednji put vodili akademsku diskusiju o
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Trenutno korisnika/ca: ELDIABLO20, GenX, held9 i 39 gostiju.