Naravno da je pogadjao sve, kad su mu dolazile lopte bez jachine i dubine. I Djokovic da mu samo ubacuje servis pri riternu bi gubio skoro svaki mech od RFa, jer je RFov servis+volley combo i dalje #1 na svetu. I iz tih realizacija ti dobijash dojam da je RFu bilo potrebno da odigra ne znam ni sam kako dobro da bi dobio Dzumhura. A realnost je da se Fed nije ni oznojio, a pri tome nije bio FedEx - vec ExFed.Unofficialpage je napisao/la:Koje gluposti? Federeru se nerijetko dešava da ima 30+ UE i to ne protiv TOP 10 igrača a jučer je pogađao sve, neke udarce koje zaista rijetko pogađa. I ovo je bio jedan od njegovih najbolji mečeva na šljaci ove sezone.
A to za Džumhura i Bornu, glupost ako kažem da je možda i Damir imao isti potencijal kao i on ali ne i uslove kao on? Možda je mogao biti bolji teniser od njega da je imao iste uslove. Borna će vjerovatno biti uspješniji teniser od Damira, ono što je radio i radi još uvijek već 4-5 godina to je Borna uradio za godinu dana, nekoliko WC-ova, malo sreće, od toga Damir nije ništa imao...
Ovo za Bornu i Damira ti je chista glupost. Visina se ne uchi i to ce uvek biti Coriceva prednost. Coric vec sada ima bolju trajektoriju karijere od Djokovica. Videcemo shta ce biti kad bude imao skoro 20 godina (dob u kome je Djokovic pocheo proboj u top5 i uzeo prvi tier1 turnir) ali on do tada ima vishe od godinu dana razvoja, a vec sada je bolji defanzivac nego Djokovic do cca 2008e.
Ja se nikada nisam izjashnjavao kao navijach Federera. Niti navijam za individualne sportiste.Edin TM87 je napisao/la:Magica se nekad izjasnjavao kao navijac Federera koliko se sjecam, sad ga mrzi vise od Virtua![]()
Bolan Magi znas i sam da ce Djokovic koliko god dobro igr'o zachokirat il kontra Nadala il kontra neke druge prepreke koja bude imala dan ovdje na RG.
Istina je, simpatishem ofanzivce spram defanzivaca u tenisu, pogotovo kada se susretnu medjusobno - ali to ne znachi da sam navijach nekoga.
BTW, ovaj potpis i avatar su tu chisto da bih terao shegu sa pojedinim ostrashcenicima.