SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Pa pisao si kako ja dobro prognoziram za EPL i ja rece dobro me podsjeti da tipujem ligu.anell je napisao/la:Halalite greivis i barca, nisam ni znao da ima liga
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

14. sezona SportSport.ba lige

Tabela poslije 14. KOLA

Tabela poslije 14. KOLA

Tabela poslije 14. KOLA

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Prvi na tabeli.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
BIHfan je napisao/la:Prvi na tabeli.![]()
![]()
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
- bavariapivo
- Kontakt:
sva sreca pa se iz trece ne moze ispasti 
Rutinsko šamaranje slabašnog Manchestera. 
@bavariane ganjamo titulu, a ti haman ganjaš gore po Krajini žene. Cekaj da barem titulu mlatnemo.
@bavariane ganjamo titulu, a ti haman ganjaš gore po Krajini žene. Cekaj da barem titulu mlatnemo.
Još malo i siguran ostanak u zweiti. Bravo momci, ajmo Pijetlovi 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Belmin6 je napisao/la:Rutinsko šamaranje slabašnog Manchestera.
Nema ga ni iduce kolo, cisti kartonebavarian_bk je napisao/la:
Sekretaru mi smo pobijedili koliko mogu da vidim i imamo 22 boda a ne 20..
Support Velez, It's logical! ★
- Marsal
- Kontakt:
Samo da pohvalim Sheyia, dakle momčiluk je sam pobijedio u zadnjoj utakmici!!!
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
Nerminovic
- Kontakt:
IgračinaMarsal je napisao/la:Samo da pohvalim Sheyia, dakle momčiluk je sam pobijedio u zadnjoj utakmici!!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Mont0 je napisao/la:Sekretaru mi smo pobijedili koliko mogu da vidim i imamo 22 boda a ne 20..
Ispravljeno. Hvala.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Na osnovu Člana 3a (Kapiten ili Savez imaju pravo zamjeniti igraca ako igrac ne odigra 3 (tri) utakmice(to jeste po dobijanju crvenog kartona) igrač Unofficialpage više nije član SS Gongasha.
SS Gongashi kao i ja kao kapiten ekipe se zahvaljujemo Unofficialpage na druženju i sigurno ce ostati u hall of fame kluba kao igrac koji je dosta doprinio uspjesima kluba
E sad ne znam moze li se raspisati konkurs za prijem novog igraca,pa molim nekog iz Saveza da mi pomogne oko pravila,a ako može SS Gongashi traže igraca koji ce biti redovan jer svaki crveni karton od sad znaci i izbacivanje iz ekipe.
deyo
SS Gongashi kao i ja kao kapiten ekipe se zahvaljujemo Unofficialpage na druženju i sigurno ce ostati u hall of fame kluba kao igrac koji je dosta doprinio uspjesima kluba
E sad ne znam moze li se raspisati konkurs za prijem novog igraca,pa molim nekog iz Saveza da mi pomogne oko pravila,a ako može SS Gongashi traže igraca koji ce biti redovan jer svaki crveni karton od sad znaci i izbacivanje iz ekipe.
deyo
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Naravno ako pronadjes igraca da moze igrati za vas.deyo je napisao/la:Na osnovu Člana 3a (Kapiten ili Savez imaju pravo zamjeniti igraca ako igrac ne odigra 3 (tri) utakmice(to jeste po dobijanju crvenog kartona) igrač Unofficialpage više nije član SS Gongasha.
deyo
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Postavljene su utakmice polufinala kupa, rezultate postati do UTORKA 24.11. , kapiteni obavijestite igrače da odigraju utakmice do predviđenog roka.
http://forum.sportsport.ba/viewforum.php?f=105
http://forum.sportsport.ba/viewforum.php?f=105
- MysticAladin
- Kontakt:
Pa ja nisam ni znao da je bilo kolo prošli vikend :O Izgubili 2-1, mog'o sam jednu ubost, aaaaaaaaaa kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava
I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!
samo da naglasim da sam na vrijeme odigrao ss. ba ligu ali sat na forumu pokazuje da je već 12 i 16 a ustvari je 11 I 16
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Suspenzije za 16.kolo:
2.liga
Blue Train

FK Bilder

3.liga
BackSpace United

2.liga
Blue Train

FK Bilder

3.liga
BackSpace United

Pa popravi vrijeme u postavkama profila na forumu i bice ti vrijeme uredu. Nije do foruma vec je do tebe.DANTES je napisao/la:samo da naglasim da sam na vrijeme odigrao ss. ba ligu ali sat na forumu pokazuje da je već 12 i 16 a ustvari je 11 I 16
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.