FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

jurisicduska
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la jurisicduska » 20 avg 2015, 22:00

Jednom zauvijek, svaki fening koji ima veze sa Sarajevom ikakve prođe kroz monitoring kvona, tanovog čovjeka koji je njegovo bogatstvo doveo do milijardu plus, niko ništa ozbiljno ukrasti ne može. Ne znam što se poteže oko tog priča, milijarderu krade pare Abdulah ibraković iz Bosne. Ne serite. Na stranu njegove druge ne/kvalitete ali to da krade je glupost.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 20 avg 2015, 22:21

jurisicduska je napisao/la:Jednom zauvijek, svaki fening koji ima veze sa Sarajevom ikakve prođe kroz monitoring kvona, tanovog čovjeka koji je njegovo bogatstvo doveo do milijardu plus, niko ništa ozbiljno ukrasti ne može. Ne znam što se poteže oko tog priča, milijarderu krade pare Abdulah ibraković iz Bosne. Ne serite. Na stranu njegove druge ne/kvalitete ali to da krade je glupost.
Uzalud objašnjavaš, jer ce Ibrakovic uvijek biti dežurni krivac.
Das Ist Walter

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 20 avg 2015, 22:24

Kinovra javi se, jel moguce da je Jagodic?
Zadnja izmjena: Burberry46, dana/u 20 avg 2015, 22:26, ukupno mijenjano 1 put.
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

hifans
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hifans » 20 avg 2015, 22:24

jurisicduska je napisao/la:Jednom zauvijek, svaki fening koji ima veze sa Sarajevom ikakve prođe kroz monitoring kvona, tanovog čovjeka koji je njegovo bogatstvo doveo do milijardu plus, niko ništa ozbiljno ukrasti ne može. Ne znam što se poteže oko tog priča, milijarderu krade pare Abdulah ibraković iz Bosne. Ne serite. Na stranu njegove druge ne/kvalitete ali to da krade je glupost.
Objasnio.

xbox
Kontakt:

Post Postao/la xbox » 20 avg 2015, 22:30

Citam temu nekoliko stranica i navelo se sigurno oko 20 trenerskih imena,ali niti jedno ime nije moglo zadovoljiti ukuse kraljevskih navijaca iz Sarajeva. Allahami cirkus i klub a i navijaci. Klub svakih 6 mjeseci skoro tjera trenera kojeg su oni doveli a navijaci ko primadone ne mozes im nikad ugoditi.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 20 avg 2015, 22:31

DrustveniParazit je napisao/la:
Čovjek ti je tražio konkretne odgovore a ne to 'ja znam, još neki znaju al' ja to neću reći saznat će se kad tad'. To ono odgovor po principu ako bude to istina ti ćeš pričati, jesam vam rek'o, znao sam al' nećete vi meni da vjerujete a ako ne bude ušutit ćeš se. Daj bolan fino nam reci, šta kad i gdje je pokrao i koliko, nemoj mi te priče krao je u Čeliku, Slobodi, Veležu... Ako si siguran u nešto onda to i napiši, ne znam u čemu je problem.
nisam ja tolko upoznat kolko on krade i uzima samo znam da je uzeo na transferima cimija i stojceva milion posto... i nisam tu da pametujem ili da nesta prosipam pa da se onda javiim kad izadje istina da kazem eto vam jesam reko itd... samo hocu da napreduje saraejvo,pred nama je i par momaka je vec malo pisalo u vezi ibraka neke stvari. koji su jos bolje upuceni od mene. ja sam reko ono sto znam i ibrakovo nije za ramazana . sigurno ce se jos cuti dosta toga necu da me pogresne shvatate. kazem sto znam jer mislim da treba to da znamo navijaci sarajva. jer ovako ne ide kako je sada. SD je vrlo vazan u fudbalskim klubovima,to ako ne funkcionise onda nije dobro...
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 20 avg 2015, 22:32

@duska
Mislim da on ovdje misli na ono 'potpisi za ovoliku platu, a meni od toga dajes 20%'. Ja u to ne mogu vjerovati jer nezz koji bi igrac sebi to dopustio. Pa prije bi otisao u Klub i rekao sta mi je sp. dir. ponudio i vrlo brzo bi se to rijesilo.
@bhf
Lik je bio u Solunu jer je sp. dir. i vjerovatno je ovlasten od strane Kluba da predstavlja nas tamo...
I Abdulah ima ugovor do 2018. godine, tako da on nece jos nigdje odavde...

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 20 avg 2015, 22:43

Burberry46 je napisao/la:Kinovra javi se, jel moguce da je Jagodic?
Nije
Tan traži stranca sa iskustvom...

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 20 avg 2015, 22:44

ako je Jagodic opcija onda neka Dzene do kraja sezone pa makar i bez evrope ostali
Pyro is not a crime !

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 20 avg 2015, 22:45

Ma ja vidim da vi lijepo nasjedate na krtice i na one koji gledaju svoj lični interes i instruirani su da ruše ovu upravu, sportskog direktora i tako dalje. Tan izjavi, čovjek koji je uložio 10-15 miliona u klub, za kamp, za udio, za dugove, da je prezadovoljan investicijom i onda dođe Mujo i kaže krade se u Sarajevu. Ne može se krasti, znate li šta je kvartalni izvještaj, čovjek dođe, svaka marka koja ima veze s klubom se opravda, sve mora proći i imati pokriće, bankovno, uplatnicu i tako dalje. A to za talove oko igrača, to igraču ne ide u prilog, što bi on svoj hljeb davao nekom i kako ga neko može natjerati na to, suspenzijom, tribinama? On što ugovoru ima dogovoreno šta god radio, drkao na zapadu il bio najbolji na terenu mora sve te pare dobiti i kako ćeš ga kazniti ako se usporitivi davanju tala. To je smiješna priča. Smiješna. Potekla je od bolesnog pileta koji je rekao za Kvesića da je trebao imati platu 20k KM, pazi kvesić 20 000 on toliko sad u Turskoj nema. I onda su to ovi zagovornici rušenja uzeli ko argument, jer keru kost kad baciš on je uhvati i ne popušta. Ne može se ukrasti, tako je klub ustrojen, da može krali bi ne sumnjam, ali ne mogu, postoji svako 3 mjeseca izvještaj javno dostupan, idite u klub uplatite 30 000 KM i pogledajte papire, nemojte po forumu **** jesti, kad je bio baljak i onaj konj sa led ekranom i premijama u vidu kilograma voća niste se toliko protivili, zašto, jer ste imali i vi tal od tog, sad kad se ne može ukrasti, ponavljam ne može jer postoji monitoring od malezijca onda se javljate jer nemate besplatne karte, putovanja sa klubom čarter letom, pogodnosti, niko vas ni za šta ne pita, onda svi laju. Nemojte nasjedati na to, ja sam detaljno to ispitao poslije privatnih poruka nekih i uvidio da se ne može ukrasti, da postoje ljudi koji bi bili bolji SD od Abdulaha postoje, al sigurno ne zbog ovih nebuloza. Njega treba posmatrati kroz smjenu i preživljavanje 5 trenera, dovođenja igrača, Akademiji, transferima Cimirota Stojčeva i Dupovca, a ne po rekla kazala.

Plus je najuspješniji SD u historiji Sarajeva, po trofejima, po transferima i zaradi, jel vi shvatate da smo mi uzeli 1,3m za Cimirota, 200 k za Stojčeva i 320 k za dupovca, to je više nego sve ukupno poslije rata. Za 20 godina. I 2 titule su tu i šta ko hoće sad? mijenjati ga kad bude prodavao igrače za po marke i kilu šljiva i kad bude dovodio bućana kao najveće pojačanje, sad ne. Jer toliko niste bili protiv upravo ovih opisanih.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 20 avg 2015, 22:54

Ma ovi iz uprave pustaju samo jedno po jedno ime da vide nase reakcije :mrgreen:
Ja se opet nadam Milanicu, Simundzi ili Rajevcu.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 20 avg 2015, 22:57

Evolution87 je napisao/la:Ma ovi iz uprave pustaju samo jedno po jedno ime da vide nase reakcije :mrgreen:
Ma doće ko dođe, treba ga podržati, možemo mi brate fergusonu naći mana dvadeset. Valja biti čovjek pa pružiti nekom šansu, pružali smo je jarniju početniku, Mehi početniku, dženi početniku, i sad dođe ko dođe pružiti mu šansu, atmosfera oko tima je pola priče, pola titule i pola uspjeha, ako mi budemo rušilački faktor nikad nam niko valjati neće, više vjere upravi i vlasniku upravljačkog prava, jesmol uzeli titulu, jesmo, jesmol uzeli kup jesmo, jbga imate sve argumente da se nadate dobrom. Bude uspona i padova i ja psujem i J*** i nema šta ne radim ali polako, ina nekih pomaka nije da nema.

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 20 avg 2015, 23:02

Evolution87 je napisao/la:Ma ovi iz uprave pustaju samo jedno po jedno ime da vide nase reakcije :mrgreen:
:thumbup: :kafa:

@duska jarane,sta pijes? :salut:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 20 avg 2015, 23:03

jurisicduska je napisao/la:Ma ja vidim da vi lijepo nasjedate na krtice i na one koji gledaju svoj lični interes i instruirani su da ruše ovu upravu, sportskog direktora i tako dalje. Tan izjavi, čovjek koji je uložio 10-15 miliona u klub, za kamp, za udio, za dugove, da je prezadovoljan investicijom i onda dođe Mujo i kaže krade se u Sarajevu. Ne može se krasti, znate li šta je kvartalni izvještaj, čovjek dođe, svaka marka koja ima veze s klubom se opravda, sve mora proći i imati pokriće, bankovno, uplatnicu i tako dalje. A to za talove oko igrača, to igraču ne ide u prilog, što bi on svoj hljeb davao nekom i kako ga neko može natjerati na to, suspenzijom, tribinama? On što ugovoru ima dogovoreno šta god radio, drkao na zapadu il bio najbolji na terenu mora sve te pare dobiti i kako ćeš ga kazniti ako se usporitivi davanju tala. To je smiješna priča. Smiješna. Potekla je od bolesnog pileta koji je rekao za Kvesića da je trebao imati platu 20k KM, pazi kvesić 20 000 on toliko sad u Turskoj nema. I onda su to ovi zagovornici rušenja uzeli ko argument, jer keru kost kad baciš on je uhvati i ne popušta. Ne može se ukrasti, tako je klub ustrojen, da može krali bi ne sumnjam, ali ne mogu, postoji svako 3 mjeseca izvještaj javno dostupan, idite u klub uplatite 30 000 KM i pogledajte papire, nemojte po forumu **** jesti, kad je bio baljak i onaj konj sa led ekranom i premijama u vidu kilograma voća niste se toliko protivili, zašto, jer ste imali i vi tal od tog, sad kad se ne može ukrasti, ponavljam ne može jer postoji monitoring od malezijca onda se javljate jer nemate besplatne karte, putovanja sa klubom čarter letom, pogodnosti, niko vas ni za šta ne pita, onda svi laju. Nemojte nasjedati na to, ja sam detaljno to ispitao poslije privatnih poruka nekih i uvidio da se ne može ukrasti, da postoje ljudi koji bi bili bolji SD od Abdulaha postoje, al sigurno ne zbog ovih nebuloza. Njega treba posmatrati kroz smjenu i preživljavanje 5 trenera, dovođenja igrača, Akademiji, transferima Cimirota Stojčeva i Dupovca, a ne po rekla kazala.

Plus je najuspješniji SD u historiji Sarajeva, po trofejima, po transferima i zaradi, jel vi shvatate da smo mi uzeli 1,3m za Cimirota, 200 k za Stojčeva i 320 k za dupovca, to je više nego sve ukupno poslije rata. Za 20 godina. I 2 titule su tu i šta ko hoće sad? mijenjati ga kad bude prodavao igrače za po marke i kilu šljiva i kad bude dovodio bućana kao najveće pojačanje, sad ne. Jer toliko niste bili protiv upravo ovih opisanih.
Brate aferim i skidam ti kapu za svaku napisanu riječ :thumbup:
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 20 avg 2015, 23:05

Dajte Robija Prosinečkog, idite Husrefu u Tuzlu popušite da se vrati i ona dva malca iz omladinskog prekomandujte u akademiju da igraju svaku 90 minuta, idite Mehi u San Sebastijan popušite mu da se vrati i uhljebite mu svu bližu porodicu u klubu ako treba, idite Petroviću u Bijeljinu pregovarajte ako treba platite odštetu Radniku baš kao i Slobodi ako treba za Husa, dajte Faruka Hadžibegića, dajte Krunislava Jurčića, dajte Šimundžu, dajte Slavišu Stojanovića, dajte i Ješića ili onog Nikolića što je vodio Patrizan samo da ne gledam više ovu neznalicu i mahalaša na klupi!

Nije mi jasno kako dovedemo ovolike kapitalce od igrača, Delač 3x, Stepanov, Ikande, Benko, Jajalo a vječito kuburimo sa trenerom, stavljamo tu Dženu Uščuplića a i kad ubodemo jednom u 100 godina sa trenerom mi ga otjeramo i popišamo ko zadnjeg debila. Nevjerovatno. Hebo li vam Dženo sve da vam hebo kad ste ga doveli i otjerali onu ljudinu i znalca a kamoli kad ste ga ostavili da nam shebe sezonu kao što je umalo uspio prošlu!!!
1946

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 20 avg 2015, 23:05

jurisicduska je napisao/la:
Ma doće ko dođe, treba ga podržati, možemo mi brate fergusonu naći mana dvadeset. Valja biti čovjek pa pružiti nekom šansu, pružali smo je jarniju početniku, Mehi početniku, dženi početniku, i sad dođe ko dođe pružiti mu šansu, atmosfera oko tima je pola priče, pola titule i pola uspjeha, ako mi budemo rušilački faktor nikad nam niko valjati neće, više vjere upravi i vlasniku upravljačkog prava, jesmol uzeli titulu, jesmo, jesmol uzeli kup jesmo, jbga imate sve argumente da se nadate dobrom. Bude uspona i padova i ja psujem i **** i nema šta ne radim ali polako, ina nekih pomaka nije da nema.
Ovo je sve tacno. Kao i uvijek imas najbolje postove. Jedino bih dodao da od ovih trenera koji se nude treba ipak probrati najmanje losu varijantu. Znaci trenera sa najmanje mana ako je to ikako moguce. Nije to bas sve isto.

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 20 avg 2015, 23:06

pitic je napisao/la:
ShofaII je napisao/la:
pitic je napisao/la:Fakat jel se zna ime i prezime bisera koji je Albina Pelaka zvao na drženje legendi kluba :facepalm: pa nevjerovatno, a pred kraj kerijere pokazivao srednji prst Istoku i psovao toj istoj tribini sa zelenog terena. Ko ga je god zvao naje.m mu se ma.e glupe i neinformisane.
Pa buraz morali su, osim muzurovica i pasica ko bi im dosao, pa zakuhali su sa svim bivsim strukturama i svima koji su suradjivali sa bivsim strukturama a nikako da to izglade. Pozvali ih na druzenje, mogli su im bar jednu sezonu obezbjediti ulaz i fino mjesto jbg nije da ne djele karte ;)
Morali :shock: :? pa neka su zakuhali i trebalo je zakuhati zato što su nas krali uzduž i poprijeko sve bivše strukture do 2010 godine, a sada po tvojoj priči hoće da se mire sa takvima od kojih su spašavali klub :shock: Bolje da su nas pozvali na druženje mi barem nismo krali klub i od nas su imali većeg hajra nego od tih bivših struktura koje su nas uvalile 6 miliona duga za 15 godina. Misliš da bi Predrag došao da nije dobio mjesto skauta za mlade (odnosno platu) bi racku.
Pa napisao sam drug, hajd eto da prihvatim da se nisam u potpunosti izrazio.
Zakuhalu su sa bivsim strukturama ALI i sa svim igracima i trenerima koji su suradjivali sa bivsim strukturama. Pod ovim IZGLADE nisam mislio na bivse strukture nego na bivse igrace i trenere.
A ti pohledaj trenersku steukturu od najmladjih kategorija pa do prvog tima i mozes nabrojati na prste jedne ruke one koji vrijede.
Pa zalosno je da ti ne mozes izvuci trenera za prvi tim a da je igrao za nas klub, da ti je skaut onaj lik za kojeg niko ne zna kakve veze sa fudbalom ima osim sto je kod nas skaut, da su ti treneru u SŠ KOJE NE MOZES ZAMISLITI SA LOPTOM.
E pa drug mislim da uprava mora povuc rucnu i ostvariti dobru komunikaciju bar sa onim djelom bivseg igrackog i trenersko kadra koji je regulara.
Zadnja izmjena: ShofaII, dana/u 20 avg 2015, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 20 avg 2015, 23:07

BitiSrcemVezan je napisao/la:Dajte Robija Prosinečkog, idite Husrefu u Tuzlu popušite da se vrati i ona dva malca iz omladinskog prekomandujte u akademiju da igraju svaku 90 minuta, idite Mehi u San Sebastijan popušite mu da se vrati i uhljebite mu svu bližu porodicu u klubu ako treba, idite Petroviću u Bijeljinu pregovarajte ako treba platite odštetu Radniku baš kao i Slobodi ako treba za Husa, dajte Faruka Hadžibegića, dajte Krunislava Jurčića, dajte Šimundžu, dajte Slavišu Stojanovića, dajte i Ješića ili onog Nikolića što je vodio Patrizan samo da ne gledam više ovu neznalicu i mahalaša na klupi!

Nije mi jasno kako dovedemo ovolike kapitalce od igrača, Delač 3x, Stepanov, Ikande, Benko, Jajalo a vječito kuburimo sa trenerom, stavljamo tu Dženu Uščuplića a i kad ubodemo jednom u 100 godina sa trenerom mi ga otjeramo i popišamo ko zadnjeg debila. Nevjerovatno. Hebo li vam Dženo sve da vam hebo kad ste ga doveli i otjerali onu ljudinu i znalca a kamoli kad ste ga ostavili da nam shebe sezonu kao što je umalo uspio prošlu!!!
Brate, haj se loma smiri, svi na forumu imaju pravo na svoje misljenje. ;)
1946

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 20 avg 2015, 23:08

Mourinhokilledbarca je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:Dajte Robija Prosinečkog, idite Husrefu u Tuzlu popušite da se vrati i ona dva malca iz omladinskog prekomandujte u akademiju da igraju svaku 90 minuta, idite Mehi u San Sebastijan popušite mu da se vrati i uhljebite mu svu bližu porodicu u klubu ako treba, idite Petroviću u Bijeljinu pregovarajte ako treba platite odštetu Radniku baš kao i Slobodi ako treba za Husa, dajte Faruka Hadžibegića, dajte Krunislava Jurčića, dajte Šimundžu, dajte Slavišu Stojanovića, dajte i Ješića ili onog Nikolića što je vodio Patrizan samo da ne gledam više ovu neznalicu i mahalaša na klupi!

Brate, haj se loma smiri, svi na forumu imaju pravo na svoje misljenje. ;)
Nisam mislio na forumaše nego na upravu, kao da navijači i forumaši imaju veze sa tim paša..
1946

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 20 avg 2015, 23:09

Bitnije od novog trenera je to da ode kompletan SŠ, u suprotnom nikakve znacajnije koristi nece biti.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, ErosViverosViv, Hajdeee, misstianopenaldo, Sazg, Vanja8 i 32 gosta.