Denchi je napisao/la:kakav kralju? za koje prilike?jasmin10 je napisao/la:Gdje uzeti sat do 100 KM ?
imaš ronilački, ruski Vostok, za tu lovu
ima satova, samo za koju namjenu? šminkerski, (pa)radni, gadget, smart?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Denchi je napisao/la:kakav kralju? za koje prilike?jasmin10 je napisao/la:Gdje uzeti sat do 100 KM ?
imaš ronilački, ruski Vostok, za tu lovu
ima satova, samo za koju namjenu? šminkerski, (pa)radni, gadget, smart?
Kod mene jaran negdje u Brckom u zlatari (valjdajasmin10 je napisao/la:
To ce mi biti poklon od babe aBd, ali kaze da ne kupuje ma slijepo nego da ja izaberem.Federer17 je napisao/la:Kod mene jaran negdje u Brckom u zlatari (valjdajasmin10 je napisao/la:) kupio neki kozni (crni), marke Lorus. Kostao negdje do 150 (nisam sad siguran tacno, moguce i manje), a svidio se i meni poprilicno. S obzirom na to da nije skup, a odlican u svakom smislu.
Mislim da je isti kao jedan od ovih na slici.
Btw, sta bi s Njemackom? Jesi otisao zastalno, dobio papire, ili nakratko, turisticki?
Ima ih tu finih do jojejasmin10 je napisao/la: To ce mi biti poklon od babe aBd, ali kaze da ne kupuje ma slijepo nego da ja izaberem.
Btw, otisao sam. Dobio papire.
Odmah mi je ovaj prvi vrh. Da li je ovo provjerena stranica ?Denchi je napisao/la:Ima ih tu finih do jojejasmin10 je napisao/la: To ce mi biti poklon od babe aBd, ali kaze da ne kupuje ma slijepo nego da ja izaberem.
Btw, otisao sam. Dobio papire.
https://satovi.ba/index.php?route=produ ... &order=ASC
Stara škola. Nisu ti za zime, pogotovo cool water.
Definitivno ni jedan ni drugi nisu za zime, imas neka snizennja u CM-u pa pogledaj.
Je li to onaj klon Valentino Uomo Intensa? Kakve su mu performanse?StrikeWarzone je napisao/la: ↑03 nov 2019, 15:25Definitivno ni jedan ni drugi nisu za zime, imas neka snizennja u CM-u pa pogledaj.
Sto se tice Antonio Banderasa, Golden Secret, 30 KM je trenutno, ali je za mene cisti prosjek, dosta bolje mi se pokazao STR8 Hero za 3 puta manju cijenu.
Versace jer ima najkul pakovanje ikad.
Hero,Ahead, Red Code... sve tri predobra bar meni.Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑03 nov 2019, 16:26Je li to onaj klon Valentino Uomo Intensa? Kakve su mu performanse?StrikeWarzone je napisao/la: ↑03 nov 2019, 15:25Definitivno ni jedan ni drugi nisu za zime, imas neka snizennja u CM-u pa pogledaj.
Sto se tice Antonio Banderasa, Golden Secret, 30 KM je trenutno, ali je za mene cisti prosjek, dosta bolje mi se pokazao STR8 Hero za 3 puta manju cijenu.
Nije jos dotle doslo
bas dobar dio godine, mozes se u layerima oblaciti
Al' fkt, jedini dio godine gdje mozes nesto na oko fino iskombinovati. Kad dodje ljeto, uvijek isto.
Moja preporuka za 70 KM ti je snizeni JPG Ultra Male u CM-u 40ml.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.