Saurman je napisao/la:anonymousHD je napisao/la:Saurman je napisao/la:Koliko je dobar govori ova činjenica -"Prema navodima „El Mundo Deportiva“ Madriđani se nadaju da će povratiti veliki deo novca od 65 miliona evra uloženih u angažovanje Brazilca 2009. iz Milana"....nebi dalje da raspravljam...
Lepi, slatkišu moj, ne moraš sve verovati novinama, internetu. Jer oni to pišu jer nemaju šta da pišu.
Ja sam siguran da dok god je Perez tu biti će i Kaka.
Podsjetim te na ovo kad se završi sezona...
Nece svijet propasti a ni R.Madrid ako ga Perez proda na kraju sezone

neodlucuje Perez sve sam, clanovi kluba se isto pitaju, sport.diraktiva kluba, samo lajik u bosni moze da misli da Perez vodi sve sam u RM, uostalom jos jednom klub je pokazao svoj ugled tj.novac nije odigrao glavnu ulogu, veci za njega novac Milanu su nudili City, Chelsea pa je presao u Madrid..
Kad bi birao izmedju Bayern.M i R.Madrida vijeruj nikad nebi otisao tamo, kao ni Robben

ali silom prilika je morao
Bayernu je san bio D.Backham, Zidane (nudili liku nakon SP da odigra 1 sezonu on ih glatko odbio

KRALJ..
San je biti klub kao R.Madrid, veliku razinu su postavili u nogometu kako na terenu tako i van njega, svi teze tome uspijehu.zdravo
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu