FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Makar imate fontana i jezera na pretek, a sport k*rcu za uši pao.
Pojam pojedinca ovcama problem.
-
- Moderator
- Kontakt:
J....a žao mi je Slobode jer grad od 140 tisuća stanovnika zaslužuje premijerligaša. Obistinilo se moje predviđanje da će TK i u idućoj sezoni imat 2 premijerligaša samo što je to Gradina i Zvijezda. Kad vam je došo zubar na čelo kluba mnogi su ga branili kad sam ga prozivo. Taj gleda samo svoj interes i tad sam govorio.Ako vam on ostane za 2-3 sezone igraćete općinski derbi sa NK TUZLOM,MRAMOROM,LIPNICOM I BUKINJEM. Ili nedaj Bože doživit sudbinu košarke i rukometa
Utakmica za treće mjesto je zaista nepotrebna
- Armageddon2012
- Kontakt:
navijaci ostalih klubova,prestanise s rati,nemate vi pojma kako je to sugav osjecaj ispadati u drugu ligu,ja sam to dvaput osjetio,i ne sjedajte ljudima na muku!!!
dabogda ispao svaki onaj klub ciji se navijaci raduju ispadanju slobode,pa da vide kako je!

dabogda ispao svaki onaj klub ciji se navijaci raduju ispadanju slobode,pa da vide kako je!

sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
mogao si jedno 15.000 napisatiSaltCityAttack je napisao/la:4.5 do 5.000 gledalaca valjda tako rekoseBenjo_AFC86 je napisao/la:Kakva je posjećenost bila danas na stadionu?
Strijelac: 0:1 Kajkut (74). Stadion „Tušanj“ u Tuzli. Gledalaca: 1.500.
Ne mogu da vjerujem da ćemo ispasti u 2 ligu
Više od samog ispadnja me boli činjenica da ćemo nakon 1971 g. igrati u 2 ligi ..i to ispadamo iz ove jadne lige, koliko je tek Sloboda jadna.
Momcima ne mogu, niko ne može i ne smije ništa prigovoriti, borili su se, dali koliko su mogli, niti je lopta htjela u gol, jednostavno, kada ne ide, onda ne ide.
Publika odlična, svi se digli, grmili, ali nije pomoglo ..ali smo pokazali da smo uz klub, kada je najteže.
Nije bilo psovki igračima, ispraćeni su aplauzima, vidjela je publika borbenost, srčanost, ali to ipak nije dovoljno da se nadomjesti nedostatak kvaliteta.
Kako stvari stoje, nisam optimista ni 1 %, pitanje je kada će se Sloboda vratiti u PLBiH
Strašno, srce me boli, srce krvari, nevjerica, šok ..Sloboda u 2 ligi
..nepojmljivo, ne želim vjerovati da ćemo ispasti.
SLOBODA DO GROBA, ŽIVOTA MI MOGA !!!

Više od samog ispadnja me boli činjenica da ćemo nakon 1971 g. igrati u 2 ligi ..i to ispadamo iz ove jadne lige, koliko je tek Sloboda jadna.
Momcima ne mogu, niko ne može i ne smije ništa prigovoriti, borili su se, dali koliko su mogli, niti je lopta htjela u gol, jednostavno, kada ne ide, onda ne ide.
Publika odlična, svi se digli, grmili, ali nije pomoglo ..ali smo pokazali da smo uz klub, kada je najteže.
Nije bilo psovki igračima, ispraćeni su aplauzima, vidjela je publika borbenost, srčanost, ali to ipak nije dovoljno da se nadomjesti nedostatak kvaliteta.
Kako stvari stoje, nisam optimista ni 1 %, pitanje je kada će se Sloboda vratiti u PLBiH

Strašno, srce me boli, srce krvari, nevjerica, šok ..Sloboda u 2 ligi

SLOBODA DO GROBA, ŽIVOTA MI MOGA !!!
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Armageddon2012
- Kontakt:
- delpiero20
- Kontakt:
Tvrdo,borbeno....kontre cekali samoArmageddon2012 je napisao/la:kako se borac pokazao?
U drugom preuzeli 5 minuta igru i na srecu pogodak...onako muski ste igrali
I Velez je ispao pa se vratio tada nikad jaci poslije rata, nekad moras pasti na samo dno, da bi se ponovo vratio u vrh 

ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Upravo sam dosao s utakmice, sta mogu reci je to da je bilo 5000 ljudi na stadionu i svi su skoro navijali, izgubili smo mozda najvazniju utakmicu i ja mislim da nam nema spasa, tesko je bit u ovom momentu navijac Slobode, ne znam sta da kazem osim da smo danas igrali dobro i nije nam se dalo, Kajkut nam zabio gol iz jedne frljave lopte koja se odbija od stativu i u gol, Mujkic me razocarao kad ono nije mogo odbranit onda jbg, da stvar bude gora neko u lozi se gore raduje golu Borca , ma smijesno i onda su letile flase sve i svasta u lozu. Bilo je puno tenzija tako da je za svaki slucaj Specijalna bila i okruzili su cijeli stadion da nebi doslo do nekog sranja.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- delpiero20
- Kontakt:
bilo je sigurno 3000aS_Roma je napisao/la:mogao si jedno 15.000 napisatiSaltCityAttack je napisao/la:4.5 do 5.000 gledalaca valjda tako rekoseBenjo_AFC86 je napisao/la:Kakva je posjećenost bila danas na stadionu?

aS_Roma je napisao/la:mogao si jedno 15.000 napisatiSaltCityAttack je napisao/la:4.5 do 5.000 gledalaca valjda tako rekoseBenjo_AFC86 je napisao/la:Kakva je posjećenost bila danas na stadionu?
stadion je bio skoro pun preko 5k,
Nego ne znam sta bi reko, jos mi pun **** prozivanja zna se ko je krao i neko se čudi što niko ne da para.
A kako boli sto cemo doziviti da nam klub nakon 43 sezone prvoligaškog nogometa ispadne u II ligu

Nisam primjetio da se ik´o radov´o golu, možda je bila kakva njihova delegacija

Zadnja izmjena: Heller, dana/u 05 maj 2012, 19:52, ukupno mijenjano 2 puta.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa ne znam jesi li slusao prenos utakmice?.. covjek tako rece i ja samo prenosim kako u najavi utkamice covjek kaze to i da vlada nezapamceno navijanje ..citav stadion je navijao..tako da ne znam gdje si ti dosao do ovog podatkaaS_Roma je napisao/la:mogao si jedno 15.000 napisatiSaltCityAttack je napisao/la:4.5 do 5.000 gledalaca valjda tako rekoseBenjo_AFC86 je napisao/la:Kakva je posjećenost bila danas na stadionu?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- delpiero20
- Kontakt:
E majko draga, nije bilo vise od one sa Zeljom u kupu prije par godina...
Ne mogu da vjerujem, igrali smo borbeno imali igru i uvalise nam...svi usutismo
Pocese gadjat neke ljude sto su se radovali golu borca, odleti flasa tona, svako svoje poce galamit...ciganluk poce, a nismo to zasluzili...
Razocaran sam, igraci su nikakvi...sve je nikakv
o
Ne mogu da vjerujem, igrali smo borbeno imali igru i uvalise nam...svi usutismo
Pocese gadjat neke ljude sto su se radovali golu borca, odleti flasa tona, svako svoje poce galamit...ciganluk poce, a nismo to zasluzili...
Razocaran sam, igraci su nikakvi...sve je nikakv

koji apsurd, klub proživljava najteže trenutke a vi raspravljate kolko je bilo gledatelja. Stvarno bitna stvar jel bilo 3 ili 5 tisuća. Zemljo otvori se
Utakmica za treće mjesto je zaista nepotrebna
- slani grad
- Kontakt:
to je to..druga liga....na tribinama tuga i nevjerica...gledalaca nije bilo 5000 al jeste 3500...Borac cvrst,zna po sta je dosao i to je to..igrali na kontre i zabili..mi nista....bilo je tu zelje i htijenja...nosila ih je publika i Fukare....al za vise od casnog poraza trebaju pare i dobri,iskusni igraci..mislim da se Sloboda dugo,dugo nece oporavit od ovog....al ce bit jezera,fontana i pjesnickih veceri....jel tako jasmine...sve ti svoje j.e.b.o
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
nije jos gotovo ovo je do kraja izmedzu vas i slavije ,razlika je dva boda oni imaju tekmu manje sa olimpikom koji je jaci za klasu od njih a ako im otkinu bar bod sve moguce ,sljedece kolo oni su sa nama na grbavici (tu im je 5 komfukara87 je napisao/la:Upravo sam dosao s utakmice, sta mogu reci je to da je bilo 5000 ljudi na stadionu i svi su skoro navijali, izgubili smo mozda najvazniju utakmicu i ja mislim da nam nema spasa, tesko je bit u ovom momentu navijac Slobode, ne znam sta da kazem osim da smo danas igrali dobro i nije nam se dalo, Kajkut nam zabio gol iz jedne frljave lopte koja se odbija od stativu i u gol, Mujkic me razocarao kad ono nije mogo odbranit onda jbg, da stvar bude gora neko u lozi se gore raduje golu Borca , ma smijesno i onda su letile flase sve i svasta u lozu. Bilo je puno tenzija tako da je za svaki slucaj Specijalna bila i okruzili su cijeli stadion da nebi doslo do nekog sranja.

teskog srca moram ovo reci, ali mislim da ste izgubili sve sanse za opstanak... slavija ako uzme olimpik bjezi vam na 5 bodova, a mi cemo svakako pobjediti slaviju da vam pomognemo da i ovo malo sanse sto vam preostaje iskoristite... znaci... pobjedite sve do kraja, i moliti se da slavija kiksa negde...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
TUGA !
Nemam sta drugo reci, ja mislim da poslije ovog kola mi nemamo nikakve sanse, sto je jos gore mislim da se tako brzo i necemo oporavit kako se neki nadaju.
Nemam sta drugo reci, ja mislim da poslije ovog kola mi nemamo nikakve sanse, sto je jos gore mislim da se tako brzo i necemo oporavit kako se neki nadaju.
- delpiero20
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
kad sam cuo da su ovo pustili prije utakmice srce mi bilo ko dzamija...
Tuga, nema se sta vise reci..ispadamo, neka bude svakog sram sto nam se desi ovo
Ne mogu da vjerujem...
kad sam cuo da su ovo pustili prije utakmice srce mi bilo ko dzamija...
Tuga, nema se sta vise reci..ispadamo, neka bude svakog sram sto nam se desi ovo
Ne mogu da vjerujem...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.