ja hocu da vas se rijesim, jok da vas prevodim u bavarce.
msm, kad vas vec ne mogu dokucit i sredit misomorom, onda barem da primite bananu
ono, znam da bayo pobjedjuje, pa da zveknem i drugu muhu/par muha
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Sajt je odličan.Lokos19 je napisao/la:Ps: Dobili smo novi sajt (relaunch) http://www.bvb.de" onclick="window.open(this.href);return false;. Extra dobro uradjen
Džeki je prošla baba s kolačima. Nisam siguran da bi u njemu imali adekvatnu zamjenu za Lewu pošto predugo stagnira. Ako je istina da je lani zbog love **** BVB grdo je se zaebao, pa sad nek spašava karijeru na drugoj adresi. Tu bi mi Costa bio apsolutni nr.1, a iza njega Benteke ili Lukaku.Lokos19 je napisao/la:Levat (0), Schieber (6), Gündogan (34) OUT
Dzeko (20), Mitroglu (8), Kagawa (17) IN
I Like it
Podrazumjeva se da je Dzeko interesantan jer su i MCity i on smanjili zahtjeve. Znaci 20 umjesto 30 miliona odsteta i ugovor koji je levatu na kraju nudjen 7 miliona bruto fix + premije. Vrlo dobra alternativa je Costa sa tom klauzulom od 24. Nemam nista protiv, iako ga nisam toliko upratio, ali ako se jedna Spanija otima za njega onda mora valjat.Blaszczykowski je napisao/la:Džeki je prošla baba s kolačima. Nisam siguran da bi u njemu imali adekvatnu zamjenu za Lewu pošto predugo stagnira. Ako je istina da je lani zbog love **** BVB grdo je se zaebao, pa sad nek spašava karijeru na drugoj adresi. Tu bi mi Costa bio apsolutni nr.1, a iza njega Benteke ili Lukaku.
Mitroglu je upgrade Schiebera. Nikakav se tu prostor nezatvara. Umjesto Levat-Siber-Duks imat ces Dzeko-Mitroglu-Duks. Pa ako Duks napravi korak naprijed igrat ce vise, a ako nije u stanju da se probije pored grka onda i nevrijedi da se slepa i da ekipa rezultatski ispasta cekajuci ga da proradi. Mitroglua ce se moci uvjek prodat za tih 8 miliona, nesto slicno Persicu, tako da nije rizik. A sto se tice preslabe lige, odakle je dosao Levat? Uz to grk redovno zabija u CL i za repkuBlaszczykowski je napisao/la: Mitrogliu bi nam bio nepotreban ako bi doveli pravog napadača umjesto Lewe. Taj Mister X (daj Bože Costa :bacadrkitzu:), Auba i mladi Duksch su sasvim ok za tu poziciju špice. Mitroglu igra u preslaboj ligi da bi se razbacivale pare zbog njega, a samo bi zatvorio prostor Dukschu koji mu je profilom sličan.
Zasto je problem? Pa nemoras imati 11 igraca koji mogu igrat svih 11 pozicija.Blaszczykowski je napisao/la: Kagawu bih rado vidio u klubu, mada bi vjerovatno i njemu trebalo vrijeme da vrati formu iz 2. sezone u Dortmundu. Problem sa Kagawom je u tome što je igrač jedne pozicije, a na toj imamo Mikija. Doduše, Miki može i naprijed i nazad, pa bi Japanca ipak rado opet vidio u žutom, pogotovo za razumnu lovu.
I ovo bi kao trebala biti slucajnostSemir bvb je napisao/la:Hoće Low da nas s*ebe za subotu...
Wiedi - Howedes, Merte, Hummels, Schmelzer - Bender, Kroos - Reus, Draxler, Sam - Kruse
![]()
![]()
![]()
Lik nije normalan Bgm.
BasSaurman je napisao/la:Kad igrači BvB ne igraju za repku žale se kad igraju opet se žale, nikako vam ugoditi.
Ma ne mogu se opustiti kad se bore za svoje pozicije u timu...Schmelzer,Hummels,Bender se bore za mjesto u prvih 11,Weidi za put u Brazil,mozda jedino Reus ima jasnu situaciju.HzBvB je napisao/la:Ma de ba treabaju odigrat nonsalantno i opustit se....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.