Mislim da nećemo više gledati Isakovića da igra na nivou kao zadnje sezone u DLC, ali to je i razumljivo čovjek je dao sve od sebe, godine došle i još imao posao.Mislim da je nerealno očekivati mnogo od njega.Polako se okrećemo da imamo profesionalce samo u svojim redovima.
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Ma hajde dres, manje vise, ali dan odigravanja Subota. Sad ce se javiti ovi sto ne mogu subotom i ispisati ce se 10 stranica da li je bolje subota ili nedjelja

U biti dobar je i utorak kad su dobri rezultati

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Isakovic nedavno 38 godina napunio, realno ove sezone ce biti 4 stoper, ako bas bude gorilo. Neka uloga kao Feno prosle godine je realna, mozda cak i manje minuta i utakmica.Celicni je napisao/la: ↑06 avg 2023, 18:00Mislim da nećemo više gledati Isakovića da igra na nivou kao zadnje sezone u DLC, ali to je i razumljivo čovjek je dao sve od sebe, godine došle i još imao posao.Mislim da je nerealno očekivati mnogo od njega.Polako se okrećemo da imamo profesionalce samo u svojim redovima.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Samo su 4 kluba prijavila da igraju nedjeljom (Gornji Rahić, Mladost DK, Stupčanica i Tošk).
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
- BatistutA19
- Kontakt:
Ne znam ovo za dresove ni u kojim ce igrati kakvi ce biti i hoce li bit od 1 kola Macron.
Subota je i meni bolja kako god ,nekako mi Nedelja mrtvija totalno .
Isakovic kraj covjek 38 god,dobijo poso ,njemu kapa do poda za sve u Centru a i pametan je bio sto nije poletio za koju marku vise..Ja mislim da ce on samo igrat kad bude bas moralo a ovo ostalo nece i lagano ce se povlacit..
Za Fan Shop sabura doci ce i on na red nije to sad toliko da mora bit do pocetka sezone a ko je naumio on ce kupit taman da je u Australiji kad se otvori.
Ocekujem dobru sezonu i nadam se medju 5 ekipa da mozemo bit a ako se ukaze prilika moze se pojacat za PL a prioriteti se znaju..
Ja sam reko deblokada,vracanje 300 k i ostalih dugova sto vise,fan shop,vise sponzora,veci broj navijaca i medju 5 na tabeli bila bi sezona iz snova.
Subota je i meni bolja kako god ,nekako mi Nedelja mrtvija totalno .
Isakovic kraj covjek 38 god,dobijo poso ,njemu kapa do poda za sve u Centru a i pametan je bio sto nije poletio za koju marku vise..Ja mislim da ce on samo igrat kad bude bas moralo a ovo ostalo nece i lagano ce se povlacit..
Za Fan Shop sabura doci ce i on na red nije to sad toliko da mora bit do pocetka sezone a ko je naumio on ce kupit taman da je u Australiji kad se otvori.
Ocekujem dobru sezonu i nadam se medju 5 ekipa da mozemo bit a ako se ukaze prilika moze se pojacat za PL a prioriteti se znaju..
Ja sam reko deblokada,vracanje 300 k i ostalih dugova sto vise,fan shop,vise sponzora,veci broj navijaca i medju 5 na tabeli bila bi sezona iz snova.
Svaka čast Horicu ... i on ima porodicu pa je došao bio prisutan
Tako se voli Čelik
Kakve su nam zelje za dresove?
Evo par primjera:

Evo par primjera:

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Šteta što nismo zadržali Azura Mahmića, pa da smo ga unovčili.....
Pa i dobicemo basic dresove. Cisto sumnjam da ce zbog Celika cimati dizajnere da smisljaju nesto novo
Mozda kad udjemo u PL, mada i to tesko.

Prvu godinu svi dobiju basic dresove, mislim da je tako bilo i sa zeljom i zrinjskim, tek od druge sezone su dobili dizajnirane dresove.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
- Kontakt:
Ma grme svi 
Samo mi zao sto nema bijelih. Trebali su to kao trecu garnituru prijaviti. Jer doci ces u situaciju da domacin igra u nekoj tamnijoj varijanti, pa nam obe garniture budu slicne kao i domaca. Ali, ima o tome ko brine, ne sekiram se.
Svani 13. auguste!

Samo mi zao sto nema bijelih. Trebali su to kao trecu garnituru prijaviti. Jer doci ces u situaciju da domacin igra u nekoj tamnijoj varijanti, pa nam obe garniture budu slicne kao i domaca. Ali, ima o tome ko brine, ne sekiram se.
Svani 13. auguste!

Na to još da dočekamo da m:tel više nije sponzor i klub da uvodi Pay Per Viewphillies je napisao/la: ↑06 avg 2023, 23:27Ma grme svi
Svani 13. auguste!![]()

Počeli radovi u Fan shopu 

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Još 6 dana hu ha 

Eh sad je vrijeme da se Robija marketniški aktivira

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Steta, bas ga neke povrede krenule.Adnan Hrelja je na utakmici protiv Laktaša zadobio parcijalnu rupturu lože druge noge (ne prvobitne povrede). On će iz takmičarske zone odsustvovati 3-4 sedmice.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Izgleda mi baš kao korektan i pošetan momak. Vjerujem da je samo peh i da će nam biti od pomoći sigurno. Brz oporavak mu želim.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.