NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

Truhlo
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la Truhlo » 06 avg 2023, 09:16

Convicts je napisao/la:
06 avg 2023, 07:53
Zenicanin988 je napisao/la:
05 avg 2023, 23:22
Ja bi stavio vezni red nazad Zuna i Talha, ispred Ali, bez Mehića.
Mehić i Talha :thumbup:
Mehic i Kobilica :thumbup:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 06 avg 2023, 10:22

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 06 avg 2023, 11:23

Zbog obaveza nisam gledao utakmicu, ali evo sad jesam golove. Gol Karalica zabrinjavajuci. Dok on primi loptu u petercu, ustopa je, pa dok nogu nastima.. sva sreca nije niko bio oko njega tri metra da izblokira. Mora on jos pure jesti da nauci ne gubit vrijeme od momenta kad ide lopta ka njemu do momenta sutiranja.
Prvi gol Masica, majatorija. Prvo se vidi laznjak na 16metara, a kasnije trazenje prostora za sut, djelic i... suprotna stativa.
Drugi gol, ponovo Masic, ocito neki kraci lob, al eto usla je. Masic ce biti nas bombarder. Ako ga povrede zaobidju, ide on na 25+ golova ove sezone

aeroms33
Kontakt:

Post Postao/la aeroms33 » 06 avg 2023, 12:22

FliX je napisao/la:
06 avg 2023, 11:23
Zbog obaveza nisam gledao utakmicu, ali evo sad jesam golove. Gol Karalica zabrinjavajuci. Dok on primi loptu u petercu, ustopa je, pa dok nogu nastima.. sva sreca nije niko bio oko njega tri metra da izblokira. Mora on jos pure jesti da nauci ne gubit vrijeme od momenta kad ide lopta ka njemu do momenta sutiranja.
Prvi gol Masica, majatorija. Prvo se vidi laznjak na 16metara, a kasnije trazenje prostora za sut, djelic i... suprotna stativa.
Drugi gol, ponovo Masic, ocito neki kraci lob, al eto usla je. Masic ce biti nas bombarder. Ako ga povrede zaobidju, ide on na 25+ golova ove sezone
Slazem se. Mali ima fizicke predispozicije strasne ali brate tehnika se trazi a tu je jos tanak ko lizalo. Ali samo trening i neko da mi objasni mozda bi i moglo biti nesto od njega.
Nadalje slabi smo sa plejmekerima,asistentima ne samo ova sad postava nego ni da izbacimo kakvog dobrog igraca.
Zapravo bio je momak dobar iz nasemskole ali neznam kako se zvao. Otisao je u Zrinski tamo nekad 2016,2017
Onda ni jedan bek a kamo li ostali igraci neznaju prebaciti dugu loptu na drugu stranu niti duvnjak to od njih trazi niti ih trenira a brate nema da budemo iskreni u komlet pl ligi par igraca sa tim sposobnostima.
I najvise sto me zivcira ide napad po krilu ubace loptu od 20 jedna da je kako treba . Mislim znam da je tesko jbg ali brate treniras 7,10godina i opet ubi nabi al dobro .Malo sam ne realan za ovaj rang fudbals ali brate nije nemoguce pa da se izbaci jedan tehnicar,jedan bek ,jedan napadac da zna iznad prosjeka.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 06 avg 2023, 12:31

Durmiš > Šarić
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 06 avg 2023, 12:42

Kenan Horić jedan od najvećih profesionalaca u klubu. Gledam slike, bio je je jedini od iskusnijih igrača na Smetovima na team buildingu, evo sad je i na bazenima. Na trneinzima koje sam prisustvovao, nije ofulao ni jedan.

Captain :D
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 06 avg 2023, 12:42

Skuls ko McGregor :rol:

Svidja mi se kako ovo Duvnjak vodi, forsira ih konstantno na zajednicka druzenja i van treninga.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 06 avg 2023, 12:47

redbull93 je napisao/la:
06 avg 2023, 12:42

Skuls ko McGregor :rol:

Svidja mi se kako ovo Duvnjak vodi, forsira ih konstantno na zajednicka druzenja i van treninga.
Skols zadužen za dobru atmosferu u ekipi :urnebes: :urnebes: :urnebes:

limvolikce1945
Kontakt:

Post Postao/la limvolikce1945 » 06 avg 2023, 14:52

laudrop je napisao/la:
06 avg 2023, 10:22
Napokon da i ovo naprave, ovo mi je bila najveća zamjerka multimedija timu, jer su mi isječeni golovi (sad da ne pretjerujem, i šanse) važniji od livestream-a.

Ja mislim da ovo imamo pravo raditi i u ligi, valjda i snimci ne potpadaju u kategoriju ovih Mtel prava?

Bandit88
Kontakt:

Post Postao/la Bandit88 » 06 avg 2023, 15:13

Nadam se da će se klub oglasiti o povredama Brkića,Karića i Hrelje i koliko ćemo biti bez njih. Kao i o trenutnom statusu Salčinovića u klubu, kao i A. Mehića.

Iskreno jedan minus je što fan shop još nije otvoren, pogotovo jer je grad pun dijaspore. Nadam se da će biti uskoro, ali ne vidim niti jedan slobodan prostor u stadionu da se renovira. Osim ako fan shop neće biti negdje drugo u gradu.

Od olovljana traziti maksimalan broj ulaznica i da pošalju u klub da se mogu ovdje kupiti. Ili dogovoriti s njima besplatan ulaz, jer će sigurno i njihovi navijači doći u Zenicu.

Zenicanin988
Kontakt:

Post Postao/la Zenicanin988 » 06 avg 2023, 15:21

limvolikce1945 je napisao/la:
06 avg 2023, 14:52
laudrop je napisao/la:
06 avg 2023, 10:22
Napokon da i ovo naprave, ovo mi je bila najveća zamjerka multimedija timu, jer su mi isječeni golovi (sad da ne pretjerujem, i šanse) važniji od livestream-a.

Ja mislim da ovo imamo pravo raditi i u ligi, valjda i snimci ne potpadaju u kategoriju ovih Mtel prava?
Mislim da su ovo snimci Neđle Međuseljac, Alijeve sestre.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!

denisov

Post Postao/la denisov » 06 avg 2023, 15:30

Bandit88 je napisao/la:
06 avg 2023, 15:13
Nadam se da će se klub oglasiti o povredama Brkića,Karića i Hrelje i koliko ćemo biti bez njih. Kao i o trenutnom statusu Salčinovića u klubu, kao i A. Mehića.

Iskreno jedan minus je što fan shop još nije otvoren, pogotovo jer je grad pun dijaspore. Nadam se da će biti uskoro, ali ne vidim niti jedan slobodan prostor u stadionu da se renovira. Osim ako fan shop neće biti negdje drugo u gradu.

Od olovljana traziti maksimalan broj ulaznica i da pošalju u klub da se mogu ovdje kupiti. Ili dogovoriti s njima besplatan ulaz, jer će sigurno i njihovi navijači doći u Zenicu.
Brkic je tesko povredjen Hrelja se uhvatio za lozu nebi trebalo duze od mjesec za Karica ne znam.Salcinovic dolazi na treninge kako hoce i tako pravi cirkus od kluba.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 06 avg 2023, 15:37

https://nkcelik.ba/prva-liga-fbih/

Mladost DK nema reflektore, kako igramo s njima u 20:00h?
Da nije neka greška?

Hodza95
Kontakt:

Post Postao/la Hodza95 » 06 avg 2023, 16:21

Convicts je napisao/la:
06 avg 2023, 15:37

Da nije neka greška?
U 17:00 je

slika

kirat410
Kontakt:

Post Postao/la kirat410 » 06 avg 2023, 16:25

Malo da sumiram ovih par stranica sto ste ispisali :mrgreen:

Mozda da se okupimo pred Olovo, otici na posljednji trening, igracima dati podrsku da znaju sta ih ceka sa tribina i kakav trud od njih ocekujemo.

Skols je igrac koji treba ovoj ekipi. Obzirom da ima dosta momaka mlađih i fizicki slabijih, Skols mora da im cuva leđa. Mora se nekada i zaraditi karton, nije fudbal balet.

S ove slike vidim da Ali radi na sebi i vrijeme mu je za to ukoliko planira da se ozbiljno bavi fudbalom.

Za prijenose mozemo vidjeti sa Nedžlom neka strima na svom profilu na Fbu :urnebes:

SVI U OLOVO!

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 06 avg 2023, 16:43

Hodza95 je napisao/la:
06 avg 2023, 16:21
Convicts je napisao/la:
06 avg 2023, 15:37

Da nije neka greška?
U 17:00 je

slika
Ispravili su :mrgreen:

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 06 avg 2023, 17:01

@Pasha možemo li učestiti anketu u prvenstvu? Da od ponedjeljka do petka imamo anketu šta očekujemo od naredne utakmice (pobjeda, poraz i nerješeno).

Već od sutra da krenemo sa Stupčanicom. :D

NekiForumas
Kontakt:

Post Postao/la NekiForumas » 06 avg 2023, 17:13

Odlicno prvo poluvrijeme tri gola, protivnik se nije sastavio s loptom ali opet nisam zadovoljan veznim redom, bilo je poteza viska, gresaka u dodavanjima. Na tome jos moraju poradit da to ide jednostavnije.
Durmis odigrao mnogo bolje nego u prethodnim pripremnim utakmicama i drago mi je zbog njega, nadam se da ce uvezati par dobrih utakmica ostalo ce se posloziti. Spremniji je od Sarica trenutno, vise se trudi i moje misljenje je da ce poceti protiv Stupcanice al opet Duvnjak zna bolje.

Za gol Karalica ne bih se slozio sto neko napisa da je zabrinjavajuce, ja sam bas iznenadjen mirnocom, lagano kao na treningu, prijem s osjecajem, pogled u golmana i sut sve u 2 sekunde, rutinski. Da je bila situacija da je bilo vise igraca oko njega logicno da bi i sam igrac postupio drugacije. Jedino sto ocekujem od njega je neki potez, neko biciklo ili slicno da se protivniku zamanta, a ostalo je top.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 06 avg 2023, 17:25

Ima ista od Isakovića ove sezone? Treba nam njegovo iskustvo i visina u ekipi. Kako povreda? Kad ga mozemo i da li ga uopste mozemo ocekivati na treningu?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 06 avg 2023, 17:59

slika

Klub prijavio crno-crveni dres za domaće utakmice i crni dres za gostujuće utakmice.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.