FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Gospoda 

ili smo mi predobri il je ovaj celik katastrofa, trece nema 

- DzoleZeljo
- Kontakt:
Joj Debila... Bravo Kerla....
Ma jeste, ali opet uvijek dodje do izražaja njegova ograničenost i neznanje pa nam to trenutno nije od ogromne koristi...PeteDunham je napisao/la:
Bori se i makar je 'zainteresovan' za igru za razliku od pojedinaca.
Umalo da Vernes zavrne..
Osim - drugo ime za Želju !
odeš log out i gledaš ko guest i neće ti premium nikad izbacit 

Željo
Thierry Henry. Najveći!
Emir Spahić
Arsenal
Thierry Henry. Najveći!
Emir Spahić
Arsenal
aaaaaj sudije **** vam sve zastooooooo
Oni apsolutno ništa nisu pokazali za cijelo drugo poluvrijeme koje igraju sa igračem više, čak što više mi smo bili puno konkretniji...
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Umalo supci da dadno opet supacki gol....
**** ti zivot, igra bez igra i dva gola ti dadnu...
Ja ne znam ima li ovih Robijasa uopste...Da nisu izasli od poravnanja....(Neka probaju philips baterije)
Sta ovaj komentator sve istace. "Nekako sta se sve desavalo sa bodom moze biti Zeljeznicar zadovoljan"...
Joj, providnog pitara.
**** ti zivot, igra bez igra i dva gola ti dadnu...
Ja ne znam ima li ovih Robijasa uopste...Da nisu izasli od poravnanja....(Neka probaju philips baterije)
Sta ovaj komentator sve istace. "Nekako sta se sve desavalo sa bodom moze biti Zeljeznicar zadovoljan"...

Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 28 sep 2013, 17:26, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Bravo momci, ovaj bod je odlican svaka cast na drugom poluvremenu borili su se momacki. Bit ce **** sljedeca utakmica falit ce Hodzic
nakon onog crvenog, dosta bod, bili smo bolji i na tribinama i na terenu, ja zadovoljan, mada crveni nas zeznu pravo, al sta je tu je...
zaista šteta igre. da smo onda poveli 0-2 raznijeli bi ih. ali igra stvarno ohrabruje i daje nadu.
Nismo osvojili bod nego smo izgubili 2.... Jer ovaj Celik je jadan za nepovjerovati, uz Leotar i Travnik najgora ekipa lige...
Sa igracem manje puno bolji bili od njih, al' opet ne treba biti bezobrazan, barem smo prekinuli niz poraza na strani...
Sa igracem manje puno bolji bili od njih, al' opet ne treba biti bezobrazan, barem smo prekinuli niz poraza na strani...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Eno u konzumu akcija 1,80 KM 4 baterijeDzoleZeljo je napisao/la:.(Neka probaju philips baterije)

Vise bih volio da su izgubili nego sto su remizirali protiv skupa kloceva koji se nazivaju Celik...
No sami smo krivi, kada imas GLUPOG trenera i GLUPE igrace onda ne mozes ocekivati nista bolje nego ovaj jedan bod.
Ostavimo po strani da nas je sudija odstetio, jer njegova odluka ne bi imala toliku tezinu da imamo sposobnije i pametnije igrace.
No sami smo krivi, kada imas GLUPOG trenera i GLUPE igrace onda ne mozes ocekivati nista bolje nego ovaj jedan bod.
Ostavimo po strani da nas je sudija odstetio, jer njegova odluka ne bi imala toliku tezinu da imamo sposobnije i pametnije igrace.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Cinjenica je da igramo ljepse s Dinom na celu nego s Amarom, al s Amarom smo imali puno bolju defanzivu nego s dinom, da imamo bogija pozadi bili bi 1 na tabeli
Zadnja izmjena: amko27, dana/u 28 sep 2013, 17:30, ukupno mijenjano 1 put.
evo sad se na kraju vidilo da je njihov prvi go cisti ofsajd jos na to dodamo crveni koji nije trebo biti i opet smo pokradeni
FKŽ !
- SarajlijaTM
Ja kuci sto gledam preko onog stopavog streama,nisam mogao sebi doci od huje sta nam je onaj tokmak od sudije radio,a mogu misliti kako je bilo momcima na terenu...amerosm je napisao/la:Vise bih volio da su izgubili nego sto su remizirali protiv skupa kloceva koji se nazivaju Celik...
Dobro smo i bod uspjeli izvuci,protiv onakve pristrasnosti sudije.
10+ za manijake,svaka cast momci

drug moj bratski savjet......uci, citaj sto vise ......cuj odstetio :Samerosm je napisao/la:Vise bih volio da su izgubili nego sto su remizirali protiv skupa kloceva koji se nazivaju Celik...
Odlicna igra, sudija nas je pokrao samo tako, umjesto da bude 1-1 i penal za nas, bilo je 1-1 i igrac manje i opet smo se dobro izborili. Ovo hocu da gledam do kraja sezone.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.