Još da je onaj kloc Pavlović zamislio da igra s Atalantom...Virtu4l je napisao/la:i Atalantomkolezeljovac je napisao/la:Ma njima kad dodju kone i Mi oni se ufuraju ko mi kad igramo s Plzenom, Standardom i sl...
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Kako bi na cevljanovicima ?skoroalen je napisao/la: Još da je onaj kloc Pavlović zamislio da igra s Atalantom...
23
Ide suplja ko halva..BadrHari je napisao/la:I opet lekcije iz ljubavi i odanosti klubu dajemo cijeloj drzaviBosniaBoston je napisao/la:Vrijeme je vise da ovaj celik ispadne.Nista ligi ne doprinose,tavore na sredini tabele vec 15 godina,nekad i na dnu.![]()
Ove atmosfere i posjete a 20 godina bez trofeja, ustat kad se kaze Zenica
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
-
belosevic28
- Kontakt:
Selam za brata priŽuna.
Samo da sisoja "udune" slobodu, lako cemo za ostalo...
Samo da sisoja "udune" slobodu, lako cemo za ostalo...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
A krenulo ga jbg, zeznuto je kad se golman razbrani, tada obično još primiš gol, mada ga vama Čelik ne bi zabio da se do bajrama igraloskoroalen je napisao/la: Još da je onaj kloc Pavlović zamislio da igra s Atalantom...
Ja od onog Kozića imam noćne more, gdje god je branio, protiv nas je igrao utakmice karijere
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
veselizenicanin
- Kontakt:
Otkide Sa bod jedva

- HordasOdMalena
- Kontakt:
A dokad ćete čekati na pobjedu?S-Y-L-A-R je napisao/la:Aj pa dogodine novu tricu najavite, čekati ćemo još.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Velez je ispadao u konkurenciji Drine, Rudara, Olimpica i slicnih. Ove godine je liga takva da nema sigurnih bodova nigdje nikome. Tako da cemo vidjeti, po mom misljenju uz Zvijezdu i Mladost glavni kandidatrishovski je napisao/la:Nema šanse jarane,nema šanse... 1000% To što bi neki željeli je jedno a stvarnost sasvim drugo... To samo moze reci neko ko Velež nikad nije gledaosvabo8 je napisao/la:Kako je krenulo vraćaju se Rođeni.
Al u rikverc
FK Željezničar-najpoznatiji, najtrofejniji, najgledaniji i najveći klub iz Bosne i Hercegovine.
- WestTrebina
- Kontakt:
Zagor je krepoOsim13 je napisao/la:Čuvaj se načitanog Zagoja TenejaWestTrebina je napisao/la:Yebem usrefu zvanom usro najmilije. Yebo ga sin retardirani
Fino, čestitam na pobjedi u koridi, najjači si bio.GOAT je napisao/la:Kako bi na cevljanovicima ?skoroalen je napisao/la: Još da je onaj kloc Pavlović zamislio da igra s Atalantom...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tako je ljudinoveselizenicanin je napisao/la:Otkide Sa bod jedva![]()
![]()
![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sunce ti žarko, ja tek sad skontao da je Krupa ispala
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
I protiv nas je na Koševu kad uzeše 0:1, u Buffona se pretvorio.Virtu4l je napisao/la:A krenulo ga jbg, zeznuto je kad se golman razbrani, tada obično još primiš gol, mada ga vama Čelik ne bi zabio da se do bajrama igraloskoroalen je napisao/la: Još da je onaj kloc Pavlović zamislio da igra s Atalantom...
Ja od onog Kozića imam noćne more, gdje god je branio, protiv nas je igrao utakmice karijere
To je bilo vrijeme kad Velež nije imao marke,nije imao nikog da stane uz njeg i normalno da ćeš ispasti... Sad je neko drugo vrijeme,i vidjet ces da ce Velež bez ikakvih problema biti na sredini,na kraju sezone... stavi sebi ovaj moj komentar gore u bookmars,pa kad zavrsi sezona opet cemo prokomentarisat... Doći će još najmanje 3 kvalitetnija pojačanja,do kraja prelaznog roka..svabo8 je napisao/la:Velez je ispadao u konkurenciji Drine, Rudara, Olimpica i slicnih. Ove godine je liga takva da nema sigurnih bodova nigdje nikome. Tako da cemo vidjeti, po mom misljenju uz Zvijezdu i Mladost glavni kandidatrishovski je napisao/la:Nema šanse jarane,nema šanse... 1000% To što bi neki željeli je jedno a stvarnost sasvim drugo... To samo moze reci neko ko Velež nikad nije gledaosvabo8 je napisao/la:Kako je krenulo vraćaju se Rođeni.
Al u rikverc
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- ElCartel11
- Kontakt:
skoroalen je napisao/la:Fino, čestitam na pobjedi u koridi, najjači si bio.GOAT je napisao/la:Kako bi na cevljanovicima ?skoroalen je napisao/la: Još da je onaj kloc Pavlović zamislio da igra s Atalantom...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Izazvati interesovanje u gradu iznova iako: je klub u finansijskoj dubiozi (jedva licencu dobije za ligu kamol Evropu), nije osvojio ni kup kamol ligu hebeni 20 plus godina, skoro se ugasio, nije izasao u Evropu 12 godina, prosao dugogodisnje bojkote i hladjenja ko niko u ligi- ne moze vise niko.Raonffa je napisao/la:Nemate kontinuitet, posjeta vam previše zavisi od faktora rezultata, niste loši al' daleko od toga da nekome dajete lekcije iz ljubavi i odanostiBadrHari je napisao/la: Kad god zagusti. Onu kad smo rezultatski ispali u najgoroj sezoni u historiji kluba, protiv Borca je bilo 9000.
Mi protiv dva kluba u ligi napunimo stadion, vi i pitice samo međusobnoznaci bolji smo
10 000 ljudi bukvalno ne bude nigdje sem na sarajevskom derbiju. Nego sta je nego odanost i ljubav, ne punimo sigurno zbog rezultata
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Pa realnost tebra... Uzmi broj titula, kako kao igraca, tako i kao trenera, velikih utakmica, oni mu ni blizu nisu....Vanja8 je napisao/la:Kole...Od mene...kolezeljovac je napisao/la:Kao navijac Zelje mogu Vama Zenicanima reci.... Niste Vi tom Usrefu ni do koljena(ukljucujuci i klub)... Nema vecih kompleksasa od Vas, kakvi ste Vi bijednici....
A njihov opcenito odnos prema svima nasim iz Sehera... Mimo mrznje prema Osimu i Husrefu... Mulalic napadanje na tribini, odnos prema Ćali, Adzemu..... **** ba
Zadnja izmjena: kolezeljovac, dana/u 28 jul 2019, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Čestitamo vam neprimanje trice. Nekad vam je svrha postojanja bila da ponekad nas dobijete, sad je da ne primite 3+. Tako je i sa Željom, mada oni i trica idu skupa u nekom drugom kontekstu.S-Y-L-A-R je napisao/la:Aj pa dogodine novu tricu najavite, čekati ćemo još.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
U svakom slučaju mnogo manje od vaše trice koja je aktuelna svake godine.HordasOdMalena je napisao/la:A dokad ćete čekati na pobjedu?S-Y-L-A-R je napisao/la:Aj pa dogodine novu tricu najavite, čekati ćemo još.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
skoroalen je napisao/la:Fino, čestitam na pobjedi u koridi, najjači si bio.GOAT je napisao/la:Kako bi na cevljanovicima ?skoroalen je napisao/la: Još da je onaj kloc Pavlović zamislio da igra s Atalantom...
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.