PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Goosman
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Goosman » 29 jul 2019, 16:16

Veća komedija će biti kad naprave seriju loših rezultata pa krenu oni kao upravu tjerat.
💩💩

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 29 jul 2019, 16:18

Novinar: Osjecate li pritisak pred 10 hiljada navijaca ?
Krpic: Ne,pritisak je na beskucniku koji nema gdje igrati.Pritisak je na Sabrini koja mora skupiti novac za stanarinu.Mi imamo armiju navijaca koji nas podrzavaju bez obzira na sve.
23

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 29 jul 2019, 16:18

Nova himna udbasa
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 29 jul 2019, 16:18

Gledaj nasladjivanja a nes kao robiji sinoc lekciju drze o kompleksima, ljudi moji kako je doslo do toga da ljudi koji nam ne postuju drzavu zvizde himnoj , ubijaju navijace , nemaju ni 2 % mrznje koja se stvara izmedju šrobosanskih klubova , ja ne kontam to i ja sam malo stariji pitar kazem vam ovo se nekad ne bi dogodilo nikad..... zalosna vremena
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

duplakruna46
Kontakt:

Post Postao/la duplakruna46 » 29 jul 2019, 16:18

Sabrina, od sad, pa dok se ne ugase samo ovako. Popišaj levate, ne bi ti bilo prvi put, pa makar plaćali i kaznu Savezu zbog nepoštivanja reciprociteta, pravilnika i ostalih sranja. Halali bilo da ulaznice za ostale utakmice u sezoni budu marku skuplje, da se od tih para pokrije kazna.

slika
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”

broj6
Kontakt:

Post Postao/la broj6 » 29 jul 2019, 16:19

Goosman je napisao/la:Veća komedija će biti kad naprave seriju loših rezultata pa krenu oni kao upravu tjerat.
Reče navijač kluba koji je promijenio tri uprave za polusezonu

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 29 jul 2019, 16:20

paulus je napisao/la:Gledaj nasladjivanja a nes kao robiji sinoc lekciju drze o kompleksima, ljudi moji kako je doslo do toga da ljudi koji nam ne postuju drzavu zvizde himnoj , ubijaju navijace , nemaju ni 2 % mrznje koja se stvara izmedju šrobosanskih klubova , ja ne kontam to i ja sam malo stariji pitar kazem vam ovo se nekad ne bi dogodilo nikad..... zalosna vremena
Gledaj to s pozitivne strane, bar belosevic neće biti na stadionu
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 29 jul 2019, 16:23

Pored sehera silnog vi u smrdigradu igrate,za vas su krave i livade kad se nicega ne stidite hahahahhaha
23

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 29 jul 2019, 16:26

GOAT je napisao/la:Pored sehera silnog vi u smrdigradu igrate,za vas su krave i livade kad se nicega ne stidite hahahahhaha
Polako, doći ćeš i ti i Grbavica na red, krajem augusta već.

duplakruna46
Kontakt:

Post Postao/la duplakruna46 » 29 jul 2019, 16:27

alacious je napisao/la:
GOAT je napisao/la:Pored sehera silnog vi u smrdigradu igrate,za vas su krave i livade kad se nicega ne stidite hahahahhaha
Strah prijatelju, strah od 46-te!
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 29 jul 2019, 16:28

duplakruna46 je napisao/la:Moja zelja je bila da igramo na Grbavici, jbg kontam u nasem gradu, rivalitet je jedna stvar, internacionalni nastupi potpuno druga. Valjda jos zivim u vremenu kada je u ovom gradu bila vecina normalnih ljudi, navijaca, koji su prvenstveno voljeli i navijali za jedan klub a ne mrzili onaj drugi.

Medjutim, nakon niza derbija na Grbavici, bezobrazluka prema nasim navijacima, otvorenog izrazavanja mrznje, kompleksa, seljakluka...ovaj njihov posljednji odnos je bojim se ubio i ono malo zdravog, sportskog, gradskog rivaliteta koji je ostao.

Sama njihova spoznaja da mi igramo trece pretkolo a oni imaju "euro nastup" u Hrasnici, sama realna pretpostavka da bi njihov stadion bio svjedok najveceg navijackog spektakla otkako postoji, nije im dozvolila da pobjede svoje komplekse i strah.
I gledam, smatraju se nekakvim pobjednicima, kao ismijavaju nas, a ne vide koliko su jadni i koliko su furde i ovim postupkom ubili duh ovog grada i sve ono sto ga je cinilo drugacijim od drugih.

Sramotno i jadno.
Da im je Ivica tu besplatna bi grbavica bila, al posto je tu retardirani sin 3x je skuplje, 5% stadiona za gostujuce i jos mali milion carlama u njegovoj reziji.. Preslikao je sda taktiku "zavadi pa vladaj"..
Jeftino lozenje masa za mir u kuci i sretne navijace..

Ivica je bio svjetski covjek dok mu je sin avlijaner obicni.. Prvi na ponos grada drugi na sramotu...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

WestTrebina
Kontakt:

Post Postao/la WestTrebina » 29 jul 2019, 16:29

Zenica je odma prijavljena kao rezervna opcija.
Mala plava kurava nam nudila svoje usluge ali mi smo je odbili i to njima kao smijesno :lol:
Pa nije ni cudo sto ih sin osudjenog kriminalca uzima ko lopatom :lol:

UDHZSA
Kontakt:

Post Postao/la UDHZSA » 29 jul 2019, 16:29

Ne znam kako imaju obraza da se javljaju smrde sa sugavice u ovom slučaju . Kako znam za sebe igraju na kosevu Europu a ove sezone igraju u hrasnici često . Kakve su to logike ja ne vjerujem .
#DIVOVI

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 29 jul 2019, 16:30

duplakruna46 je napisao/la:
alacious je napisao/la:
Strah prijatelju, strah od 46-te!
Jeste strah veliki.Vise pobjeda u derbiju,trofeja,bolji europski uspjeh,imamo svoj stadion,vise navijaca itd...Vama je ocigledno dovoljno da nam budete “strah”,zasluženo 2.mjesto itd...
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

duplakruna46
Kontakt:

Post Postao/la duplakruna46 » 29 jul 2019, 16:33

Strah prijatelju, strah!
Vidi ti se iz price.

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 29 jul 2019, 16:34

Pitari Čergari.

Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 29 jul 2019, 16:35

GOAT je napisao/la:
duplakruna46 je napisao/la:Moja zelja je bila da igramo na Grbavici, jbg kontam u nasem gradu, rivalitet je jedna stvar, internacionalni nastupi potpuno druga. Valjda jos zivim u vremenu kada je u ovom gradu bila vecina normalnih ljudi, navijaca, koji su prvenstveno voljeli i navijali za jedan klub a ne mrzili onaj drugi.

Medjutim, nakon niza derbija na Grbavici, bezobrazluka prema nasim navijacima, otvorenog izrazavanja mrznje, kompleksa, seljakluka...ovaj njihov posljednji odnos je bojim se ubio i ono malo zdravog, sportskog, gradskog rivaliteta koji je ostao.

Sama njihova spoznaja da mi igramo trece pretkolo a oni imaju "euro nastup" u Hrasnici, sama realna pretpostavka da bi njihov stadion bio svjedok najveceg navijackog spektakla otkako postoji, nije im dozvolila da pobjede svoje komplekse i strah.
I gledam, smatraju se nekakvim pobjednicima, kao ismijavaju nas, a ne vide koliko su jadni i koliko su furde i ovim postupkom ubili duh ovog grada i sve ono sto ga je cinilo drugacijim od drugih.

Sramotno i jadno.
Duh grada je ubijen kada je organizacija za koju je posle radio ratni zlocinac Arkan,osnovala fudbalski klub torpedo.
:lol: :lol: :lol: Jel' to najbolje sto zna tvoj napaceni mozak??
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

WestTrebina
Kontakt:

Post Postao/la WestTrebina » 29 jul 2019, 16:35

Izaberite nas mowim vas.
Plati kae trece, igraj cetvrto gratis :rol: :rol: :rol:
Sabrina samo odmahnula rukom :bow:

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 29 jul 2019, 16:35

Kako ste i jedni i drugi pripremili teren za obje varijante :rol:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 29 jul 2019, 16:36

Dokoljenko je napisao/la:Pitari Čergari.

Jel mortem Perhan ?
23

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Bing [Bot], denimen99, leo1946, TylerBurey i 24 gosta.