FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

tomos
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la tomos » 02 okt 2013, 11:43

zaboljisportuBiH je napisao/la:
tomos je napisao/la:Nesta para nesta i drugara kaže meni tare hodžić gdje će dino biti trener, pa taj veze nema, mi se kaže bojimo slavije ja sam dao želji 1997 30 hiljada svojih maraka nikad mi nisu vratili neću da se bakćem sa njima više.
Nesta para nesta i drugara tako kaže za amara.
A hajd malo pojasni. Kojih drugara?
Ovo se odnosilo na amara osima kad sam mu pomenuo, kaže on se okoristio o želju ko i njegov tata, upravo ovako mi je rekao, čim je nestalo para sklonio se nigdje ga u javnosti nit bilo gdje.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 02 okt 2013, 11:46

:lol: :lol: :lol: :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 02 okt 2013, 11:48

tomos je napisao/la: Ovo se odnosilo na amara osima kad sam mu pomenuo, kaže on se okoristio o želju ko i njegov tata, upravo ovako mi je rekao, čim je nestalo para sklonio se nigdje ga u javnosti nit bilo gdje.
Znas sta je zanimljivo kako ti koji to pricaju uvijek pronadju neke idiote da bi proturali svoju pricu, valjda je to jedini nacin da im neko povjeruje.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

tomos
Kontakt:

Post Postao/la tomos » 02 okt 2013, 12:14

pile87 je napisao/la:
tomos je napisao/la: Ovo se odnosilo na amara osima kad sam mu pomenuo, kaže on se okoristio o želju ko i njegov tata, upravo ovako mi je rekao, čim je nestalo para sklonio se nigdje ga u javnosti nit bilo gdje.
Znas sta je zanimljivo kako ti koji to pricaju uvijek pronadju neke idiote da bi proturali svoju pricu, valjda je to jedini nacin da im neko povjeruje.
Ništa tu nije čudno kaže on meni vidi se na tebi da si ti kulturan i obrazovan čovjek tebi mogu reći, ovim klošarima koje vidim odmah po njima da su to, ne vrijedi pričati oni gone svoje ko kad konju staviš uzdu na glavu.

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 02 okt 2013, 12:26

exbabilon je napisao/la:2007-2008 Beroe Stara Zagora 2 (0)
2009 Kaposvári Rákóczi 1 (0)
2010-2011 FK Zeta 6 (1)
2011 BSK Borča 0 (0)
2012 Čukarički Stankom 5 (0)

14 utakmica od 2007. godine, to nama treba. Jos kad vidis da je za to vrijeme dao i jedan go, sve ti se samo kaze.
Strasno!!! :D :lol: :| :evil: :oops:
P.s. Tomos haj ****,**** te Tarik Hodzic i ostali misevi...
Amare hvala ti...

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 02 okt 2013, 12:49

tomos je napisao/la:
zaboljisportuBiH je napisao/la:
tomos je napisao/la:Nesta para nesta i drugara kaže meni tare hodžić gdje će dino biti trener, pa taj veze nema, mi se kaže bojimo slavije ja sam dao želji 1997 30 hiljada svojih maraka nikad mi nisu vratili neću da se bakćem sa njima više.
Nesta para nesta i drugara tako kaže za amara.
A hajd malo pojasni. Kojih drugara?
Ovo se odnosilo na amara osima kad sam mu pomenuo, kaže on se okoristio o želju ko i njegov tata, upravo ovako mi je rekao, čim je nestalo para sklonio se nigdje ga u javnosti nit bilo gdje.
Misliš Amar i Željo nisu više drugari? Pa AMar je još tu i sa ove sad pozicije ima više mogućnosti za lovu nego sa terena, a sad nema love. Eh sad može zaključvati ko kako hoće kad parcijalno stvari gleda, ali generalno niko od nas pa ni Tarik veze nema sa detaljima pogotvo kakvi su sad u Želji, a u detaljima je suština a ne u tim parcijalnim stvarima preko kojih svi mi ovdje gledamo na sve tako da ti mahalski zaključci ne piju vode. Žao mi je što te digao na tu foru kao digao ti malo samopouzdanje sa tim mogu tebi reći jer si fin i obrazovan. Stari mahalski fol.
A Ivica se okoristio o Želju kao i Tarik i svi ostali tj Željo mu dao mogućnost da postane igrač i kasnije trener i to je to. Što se love tiče to je bilo daleko daleko gore nego sada, mada je i tad to bila veća lova nego kod nekih direktora firmi i sl.

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 02 okt 2013, 13:00

Željezničar je i dalje najbolje rangirani klub iz BiH u Evropi prema portalu Euroclubindex.com, koji je objavio novu listu najboljih evropskih klubova.

Plavi sa Grbavice zauzimaju 257.mjesto sa 1753 boda. Četiri mjesta ispod se nalazi Sarajevo, koje ima 13 bodova manje u odnosu na gradskog rivala. Borac zauzima 293.poziciju (1677), dok je Široki Brijeg na 335.mjestu (1544). Olimpic je 341.klub u Evropi (1507), dok je Zrinjski 365., a Čelik 399.
Il club piu titolato al mondo!

veteran 1987
Kontakt:

Post Postao/la veteran 1987 » 02 okt 2013, 13:59

FKZ1921 je napisao/la:Ja vjerujem da bi AO jako dobro znao probrati i kupiti igrača. "Mali"problem su pare.
Umjetnost je ovo što on radi zadnjih par godina. Dakle u tom periodu su dovedeni igrači za koje nije placeno ništa za poitpis ugovora.Evo vam provjerene matematike za Kajkuta:potpisao je ugovor sa Celikom na godinu,uslovi:100000 km, dato mu 25000 odmah,di polusezone toliko, ostatak do kraja marta, dalje, plata 3000km, stan(on, zena i dijete). Et, nakon godine, adioverce, Celiku 0 km. Jel to ima ikakvog smisla?
Mi imamo ekipu koja je sastavljena od nasih igraca, sto ovih malo starijih (svraka, jamak, kerla, stanic,hasanovic, mladih (zola, benjo, baja, dado),sto od ovih koji su dovedeni za platu (selim, tomo, ara, bucan, skaljic, zeljkovic, jani).
Vecina igraca je pod ugovorom, posebno ni u kojima su kakve takve pare.
Po meni jedino ovakva orjenacija ima smisla. Stim da se jos vise paznje mora posvetiti juniorima. Popizdio sam kad sam cuo od da se odugovlacilo sa pitpisom ugovora sa Zajmovicem, i neko ga jr odveo u Lokomotivu u zagreb, odmah je pitpiso ugovor i evo vec dvije utakmice je na klupi prvog tima i igra ligu za drugi tim. Nevjerovatan propust.
Ovo za Kajkuta nije tacno, ma ne da nije tacno nego nije ni blizu.
"JOŠ OD 1926"

zumba
Kontakt:

Post Postao/la zumba » 02 okt 2013, 15:07

Kadeti Zeljeznicar-Celik 5:0.Dva gola Amera Gojaka,jedan jako atraktivno skaricama :) 8-)

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 02 okt 2013, 15:12

Joj ovog uhvatio se Hodzica ovog cijeli dan :lol: Nek Hodic bude trener da vidimo njegovu sposobnost :lol:

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 02 okt 2013, 15:20

bacelonafan je napisao/la:Joj ovog uhvatio se Hodzica ovog cijeli dan :lol: Nek Hodic bude trener da vidimo njegovu sposobnost :lol:
Ne bi da sad pljujem ni po kome, posebno ne po našim bivšim igračima, a Hodžić je svakako veliko ime ne samo kod nas nego i u Turskoj.

Međutim, sjećam se da je i Tarik jedno vrijeme bio trener Želje. Borili smo se za sredinu tabele. Istina da su bili teški uslovi, al su bili možda i gori 2009 kad je AO preuzeo ekipu, pa je donio titulu na kraju.

A Dini treba dati podršku jer se našao u nezavidnoj situaciji. To ti je kao da dođeš u Bayern poslije Heynckesa, pa tamam i da si Guardiola sve što uradiš će biti samo lošije nego ono ranije. Meni se sviđa kako igramo. Fali nam discipline i uigranosti, a mislim da će to već sa jednom-dvije utakmice doći na svoje.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 02 okt 2013, 15:22

kakvi insajderi :lol: :lol:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 02 okt 2013, 15:26

jel se iko od vas sjeca prvog mandata dininog? imao je strasnu ekipu, najjacu ekipu poslije rata od svih bh klubova, rekao bih, i sta je dino uspio da postigne s tim? otkaz!!! kad se sjetim kiseljaka, ili mostara kada su napali nasi navijaci igrace i strucni stab... dino je uspio da od strasne ekipi koja je harala bh ligu napravi tek treci tim u ligi... iza brotnja i sarajeva... sva sreca pa je nogiran to proljece...

e sad da ne bude da nesto mrzim dinu, ali smatram da nije dostojna zeljine klupe... tu treba neko ko zna sta radi... sto ne odovic ili vratiti pliseka mozda?!
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 02 okt 2013, 15:47

jovanmaksimovic je napisao/la:jel se iko od vas sjeca prvog mandata dininog? imao je strasnu ekipu, najjacu ekipu poslije rata od svih bh klubova, rekao bih, i sta je dino uspio da postigne s tim? otkaz!!! kad se sjetim kiseljaka, ili mostara kada su napali nasi navijaci igrace i strucni stab... dino je uspio da od strasne ekipi koja je harala bh ligu napravi tek treci tim u ligi... iza brotnja i sarajeva... sva sreca pa je nogiran to proljece...

e sad da ne bude da nesto mrzim dinu, ali smatram da nije dostojna zeljine klupe... tu treba neko ko zna sta radi... sto ne odovic ili vratiti pliseka mozda?!
uh, tad je baš bila strašna ekipa. bešlija je bio po rejtingu tad možda peti ili šesti igrač.

međutim, bilo je puno zvjezdica a dino ili nije mogao ili nije smjeo da ih ukloni iz ekipe (kao što je osim poslije njega izbacio gušu i šabića iz ekipe).

međutim, sad je napravio dobar potez sa stavljanjem svrake na klupu, tako da sam zato da mu damo finu šansu.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 02 okt 2013, 15:52

zumba je napisao/la:Kadeti Zeljeznicar-Celik 5:0.Dva gola Amera Gojaka,jedan jako atraktivno skaricama :) 8-)
Ovaj Gojak je strašan potencijal za budućnost,ima još par igrača u kadetima koji bi uz pravilan razvoj izrasli u odlične igrače.. 8-)
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

neno1
Kontakt:

Post Postao/la neno1 » 02 okt 2013, 15:54

Ja bih sada ostavio Dinu da pokaze da li je trener za Zelje ili nije,valjda je nesto naucio iz prvog mandata-a sto jeste-jeste tada je imao extra igrace za danasnje uslove :roll: -a sto se tice Tarika Hodzica,on je na klupu dosao samo privremeno i nije se bas proslavio,a ovo sto kaze za Amara ne bih komentarisao-cinjenica jeste da su svi uz one koji imaju pare -jbg
Mehmed Mesa Bazdarevic

Rios

Post Postao/la Rios » 02 okt 2013, 15:59

Nisam pristalica Dine,ali treba ga pustiti bar do polusezone..Preuzeo je vruc krompir u ruke i nije fer da se sad vrsi neki pritisak na njega..Ako rezultati budu na nekom pristojnom nivuo,neka ga do kraja a ako ne onda vidjeti prije svega sa Odovicem..Mislim da je Oda jedino moguce rjesenje ako bi se trazila Dini zamjena,ovo ostalo je sve talasika trenerska u PL,bar za nas renome..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

neno1
Kontakt:

Post Postao/la neno1 » 02 okt 2013, 16:03

i ja sam za Odovica ako Dinu ne bude krenulo kako treba,ali sam i za Mesu-znam sigurno da bi covjek dzaba radio u Zelji.Eh sada koliko je po ukusu nekih u klubu to bogami ne znam
Mehmed Mesa Bazdarevic

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 02 okt 2013, 16:07

Ne kontam što se vi tu razbacujete nekim imenima trenera.Pa nije ovo termin da vi birate ko će igrati i ko će biti trener :lol: :lol: Svašta ljudi sebi dopuštaju.
DRUG NEBI TI PUNCA

Rios

Post Postao/la Rios » 02 okt 2013, 16:08

bagrcavi je napisao/la:Ne kontam što se vi tu razbacujete nekim imenima trenera.Pa nije ovo termin da vi birate ko će igrati i ko će biti trener :lol: :lol: Svašta ljudi sebi dopuštaju.
A nisi ni ti moderator da odlucujes sta ce se pisati a sta ne :lol: Svasta ljudi sebi dopustaju :lol:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 17 gostiju.