PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Glupog prepucavanja između sarajlica

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Vijetnamska prćija: Možemo li na vaš stadion kojeg nazivamo Sugavica, ponizno i spuštene glave, nemamo gdje, komšije smo, shvatite nas.
Amar: Mrš !
- WestTrebina
- Kontakt:
I popusicemo vam gratis, na poluvremenu, samo izaberite nas, zacvilise oni
Sad pogotovo Necemo, odgovori Sabrina

- BosniaBoston
- Kontakt:
Cuo sam da je Bartolomeu zamolio fk torpedo da provjere ponudu Barcelone prije odlaska na Bilino Poljelet3 je napisao/la:Vijetnamska prćija: Možemo li na vaš stadion kojeg nazivamo Sugavica, ponizno i spuštene glave, nemamo gdje, komšije smo, shvatite nas.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Nece se lutvinom gazdi obit o glavu nego navijacima selje.. logicno.. avlijaner se i moze samo ku*cit preko tudjih ledja...let3 je napisao/la:Vijetnamska prćija: Možemo li na vaš stadion kojeg nazivamo Sugavica, ponizno i spuštene glave, nemamo gdje, komšije smo, shvatite nas.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Rokoko87 je napisao/la:Gledaj to s pozitivne strane, bar belosevic neće biti na stadionupaulus je napisao/la:Gledaj nasladjivanja a nes kao robiji sinoc lekciju drze o kompleksima, ljudi moji kako je doslo do toga da ljudi koji nam ne postuju drzavu zvizde himnoj , ubijaju navijace , nemaju ni 2 % mrznje koja se stvara izmedju šrobosanskih klubova , ja ne kontam to i ja sam malo stariji pitar kazem vam ovo se nekad ne bi dogodilo nikad..... zalosna vremena

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- Dokoljenko
- Kontakt:
Bordo ganci. Dali im robijasi tarabu za setnju po gradu.Goosman je napisao/la:Vidi fakat bordo brod.Dokoljenko je napisao/la:
Čergari zla.

Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Sabrina je zahtjevala da ga ona izdoji lutvi ali se benjo isovic nije slagao sa tim.WestTrebina je napisao/la:I popusicemo vam gratis, na poluvremenu, samo izaberite nas, zacvilise oni![]()
![]()
23
- WestTrebina
- Kontakt:
Mi smo skoro otkrili sredstvo za ciscenje. Sve cemo ocistiti, cak i kosevo ako tako zelite. Samo izaberite nas.
Ne treba, hvala. Odgovori Sabrina

Ne treba, hvala. Odgovori Sabrina

A ono kao da vec niste spucali 5%, pa sabili manijake u onaj čošak juga u derbiju kojio je bio za titulu, još slavili titulu Zrinjskog na kraju ko da su je oni uzelisimidobar je napisao/la:Nece se lutvinom gazdi obit o glavu nego navijacima selje.. logicno.. avlijaner se i moze samo ku*cit preko tudjih ledja...let3 je napisao/la:Vijetnamska prćija: Možemo li na vaš stadion kojeg nazivamo Sugavica, ponizno i spuštene glave, nemamo gdje, komšije smo, shvatite nas.

Sve se vraca u životu. A mogli ste gledati svoj klub u svom gradu, ko sav normalan svijet.. željovci nikad nisu morali ici u Zenicu ili neki drugi grad,da igraju svoje evropske utakmice

jbg, teška je sudbina čergaška, kad nemaš svoje adrese

-
- Kontakt:
400 milja eUrića će nas tješiti...Dokoljenko je napisao/la:Nece vas dvije milje biti na utakmici.BordoArmy88 je napisao/la:eeee štrumfeto, ali nama je na livadi U EVROPI gdje ćemo se opariti....dok vi možete na livadi protiv famosa košpice tražiti i druge sjemenke ne bi li se najeli...GOAT je napisao/la:Pored sehera silnog vi u smrdigradu igrate,za vas su krave i livade kad se nicega ne stidite hahahahhaha

Slažem se, al znaš kako kažu "nek se nešta dešaje"sviunapad1010 je napisao/la:Glupog prepucavanja između sarajlica![]()

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Od sada pa nadalje i ubuduće, sve dok je dunjaluka:let3 je napisao/la:A ono kao da vec niste spucali 5%, pa sabili manijake u onaj čošak juga u derbiju kojio je bio za titulu, još slavili titulu Zrinjskog na kraju ko da su je oni uzelisimidobar je napisao/la:Nece se lutvinom gazdi obit o glavu nego navijacima selje.. logicno.. avlijaner se i moze samo ku*cit preko tudjih ledja...let3 je napisao/la:Vijetnamska prćija: Možemo li na vaš stadion kojeg nazivamo Sugavica, ponizno i spuštene glave, nemamo gdje, komšije smo, shvatite nas.
Amar: Mrš !![]()
Sve se vraca u životu. A mogli ste gledati svoj klub u svom gradu, ko sav normalan svijet.. željovci nikad nisu morali ici u Zenicu ili neki drugi grad,da igraju svoje evropske utakmice
jbg, teška je sudbina čergaška, kad nemaš svoje adrese

- Dokoljenko
- Kontakt:
Cigani čergari, ako niti dnao.

Mi smo Željini, Željo je naš!
Al vidis da je Evropska verzija: subtitled in EnglishGoosman je napisao/la:Vidi fakat bordo brod.Dokoljenko je napisao/la:

Ko zna mozda cemo gledat grupne faze el po prvi put u Zenici.. dajete motivaciju sa tim niskim udarcima..
Mozda ovo bude bolje od uplatnice..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- WestTrebina
- Kontakt:
I nase zene cemo vam dovesti. Bice vam ko u haremu. Samo izaberite nas
Necemo, kazu nasi

Necemo, kazu nasi

- BosniaBoston
- Kontakt:
Bate Borisov nastupao u grupama LŠ i pitarske fukare se nadaju da ih mogu proc.Nek prime petaka ko protiv celtika i puna saka brade
#Punoljetstvo
Cekaj amar rekao NE? HAHAHAHHA
Rekao je amar da, samo za kuravicu nismo platili dovoljno
Koliko para toliko pm...
Rekao je amar da, samo za kuravicu nismo platili dovoljno
Koliko para toliko pm...
Imal licenceBosniaBoston je napisao/la:Bate Borisov nastupao u grupama LŠ i pitarske fukare se nadaju da ih mogu proc.Nek prime petaka ko protiv celtika i puna saka brade
Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 29 jul 2019, 17:34, ukupno mijenjano 1 put.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Gospodine , hocemol' kopirat diplome na pp. Nema potrebe da se blamiramo ovdje ( Ja dokazujuci ti da imam skolu iz drzave u kojoj nisi mogao kupit diplomu , ti skakajuci na druge teme ). Dok kucam na tel. i obavljam jos dvije stvari, tacno ,fulam zarez tu i tamo .ZenickiLC je napisao/la:Nekada je patriotizam najbolje pokazati njegovanjem jezika i pisma, ali ocigledno da ti kroz pravopis to neces pokazati pa pokusavas na lazima od sebe praviti veceg Bosnjana od nas iz Bistua Nuove.paulus je napisao/la:Gledaj nasladjivanja a nes kao robiji sinoc lekciju drze o kompleksima, ljudi moji kako je doslo do toga da ljudi koji nam ne postuju drzavu zvizde himnoj , ubijaju navijace , nemaju ni 2 % mrznje koja se stvara izmedju šrobosanskih klubova , ja ne kontam to i ja sam malo stariji pitar kazem vam ovo se nekad ne bi dogodilo nikad..... zalosna vremena
Nisam skoncentrisan na forumu kao recimo na poslu i naravno da i dijalekt koji koristim u privatnom zivotu ne krijem na forumu , za razliku od posla na kojem uglavnom pisem na Engleskom. Ako ces patriotizam u ovim vremenim gdje svi svojataju sve zivo trazit kroz pismo , blago nama. Sine dragi , ne mozes citat i mislit da mozes osramotit nekog na osnovu jednog posta. Prijatan dan patrioto koji pismom ne koristi sansu da izgladi ovaj jad koji je nastao medju navijacima u centralnoj Bosni i Hercegovini.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Trenutno korisnika/ca: AVNOJ, bhfanatic14, Google [Bot], Lecler, Zeko87 i 30 gostiju.