FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma zezam se malo da nam preotimaju igrace:-), Sharbini je tamo polusezonu. Al pitanje je na sta bi pristao da ga je Zeljo pozvao. Fakat bi volio da je dosao( ako je u iole pristojnoj kondiciji), jer je on majstor koji bi nam puno znacio
Ljudi zar je jos Dino trener.Nedajmo da postanemo mahalski klub pa nemoze svako bit trener Zelje.Pa nije Zeljo mahala a ovo sa Dinom i pojedinim igracima mi baca malo na mahalu jer izgleda da se sve okrece oko par ljudi i par igraca tipa Stana,Svraka i ostali.
A motiva i gov.ana, ee, moj Tornjace, sreca je sto Ara ne igra, a nada je da ce Zeljo zakazati, pa stvarno sa ovakvim podljudskim motivima i nije cudo da je tu gdje je. On je primjer da je igrac bez mozga, mrtav igrac."Najveća opasnost nam prijeti od Selimovića i Jamaka, a naša velika sreća je što ne igra Hodžić. Željo je jak kolektiv, ali nekako se nadamo da će protiv nas ponovo zakazati"
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
-
- Kontakt:
@invincible
da citam onako post a da ne znam o kojem se igracu radi, sigurno bih mislio da je lukaku ili demba ba. da valja cemu ne bi isao u drugu ligu BiH.
da citam onako post a da ne znam o kojem se igracu radi, sigurno bih mislio da je lukaku ili demba ba. da valja cemu ne bi isao u drugu ligu BiH.

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- Hordas Doboj
- Kontakt:
"Standardna boljka našeg kluba je da uvijek ima zaljubljenih, uvrijeđenih i povrijeđenih, ali mi se naravno moramo izdići iznad toga. Svi su zadovoljni nakon remija u Zenici, a posljednja dva treninga su zbog povreda propustili Kerla i Jamak."
Gospodin veliki!
Gospodin veliki!

Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
sta,ti dosao provocirati ili?Hordas Doboj je napisao/la:"Standardna boljka našeg kluba je da uvijek ima zaljubljenih, uvrijeđenih i povrijeđenih, ali mi se naravno moramo izdići iznad toga. Svi su zadovoljni nakon remija u Zenici, a posljednja dva treninga su zbog povreda propustili Kerla i Jamak."
Gospodin veliki!

19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Nisam bolan. Zar ovo nije jos jedna u nizu blago receno smijesnih izjava?Southboy je napisao/la:sta,ti dosao provocirati ili?Hordas Doboj je napisao/la:"Standardna boljka našeg kluba je da uvijek ima zaljubljenih, uvrijeđenih i povrijeđenih, ali mi se naravno moramo izdići iznad toga. Svi su zadovoljni nakon remija u Zenici, a posljednja dva treninga su zbog povreda propustili Kerla i Jamak."
Gospodin veliki!

Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
dvostruki, trostruki, ubjedljivo najbolji itd... a dino ko dinoHordas Doboj je napisao/la:Nisam bolan. Zar ovo nije jos jedna u nizu blago receno smijesnih izjava?Southboy je napisao/la:sta,ti dosao provocirati ili?Hordas Doboj je napisao/la:"Standardna boljka našeg kluba je da uvijek ima zaljubljenih, uvrijeđenih i povrijeđenih, ali mi se naravno moramo izdići iznad toga. Svi su zadovoljni nakon remija u Zenici, a posljednja dva treninga su zbog povreda propustili Kerla i Jamak."
Gospodin veliki!Ipak je on trener prvaka nase drzave (ma kakav on bio)
-
- Kontakt:
Sasvim Ok izjava,pa covjek koji sam ima vise trofeja od kluba za koga navijas je davao triput gore izjave.Hordas Doboj je napisao/la:"Standardna boljka našeg kluba je da uvijek ima zaljubljenih, uvrijeđenih i povrijeđenih, ali mi se naravno moramo izdići iznad toga. Svi su zadovoljni nakon remija u Zenici, a posljednja dva treninga su zbog povreda propustili Kerla i Jamak."
Gospodin veliki!
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
- inacefindecko
- Kontakt:
ako je bilo izvinjavam se
hoće onaj iz obale slonovace da dodje kod nas, 20 godina štoper
https://www.facebook.com/irisparide.dieke?fref=ts

hoće onaj iz obale slonovace da dodje kod nas, 20 godina štoper

- champions1921
Ovaj izgleda samoprozvani fudbalerinacefindecko je napisao/la:ako je bilo izvinjavam se![]()
hoće onaj iz obale slonovace da dodje kod nas, 20 godina štoper![]()

BUDI ŽELJO !!!
-
- Kontakt:
http://www.themaniacs.org/tm/vijesti/na ... ar-olimpic" onclick="window.open(this.href);return false;
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ti nemaš pametnijeg posla na današnji dan nego da provociraš i klebariš se? Nije te stid.Hordas Doboj je napisao/la:"Standardna boljka našeg kluba je da uvijek ima zaljubljenih, uvrijeđenih i povrijeđenih, ali mi se naravno moramo izdići iznad toga. Svi su zadovoljni nakon remija u Zenici, a posljednja dva treninga su zbog povreda propustili Kerla i Jamak."
Gospodin veliki!
Bez prepucavanja danas, moliću lijepo.
Adžem: Stalno razgovaram sa Osimom, nekoliko igrača bi trebalo pokucati na vrata prvog tima
Kadeti Željezničara ove sezone igraju fenomenalno. U-17 tim Plavih nakon deset kola (imaju utakmicu manje) nalaze se na prvom mjestu sa 24 boda. Pod vodstvom trenera Admira Adžema igraju napadački nogomet, te imaju fascinantnu gol razliku od 30:7.
U kadetskom timu Željezničara ima nekoliko zaista talentovanih igrača, a za njihove fantastične igre velike zasluge ima upravo Adžem, koji je pokazao svoje trenerske kvalitete. Nekadašnji fudbaler tima sa Grbavice nije krio oduševljenje ostvarenim rezultatima svojih izabranika ove sezone.
"Sigurno da moram biti zadovoljan. Imam grupu finih igrača. Tu se nalazi četiri - pet talentovanih igrača. Treba nastaviti dobro raditi, da ne bi ostali samo talenti. Nadam se da će nastaviti raditi i da će napraviti ono što se od njih očekuje, a to je da uskoro dođu do prvog tima Željezničara", rekao je Adžem za ****.ba.
Cilj "napraviti" igrače za prvi tim
Adžem je prošle sezone napravio odličan potez - u juniorski tim stavljao je nekoliko mlađih igrača. Prošle sezone je za to platio ceh (izgubio titulu), a sada mu se to vraća. Ipak, primarni cilj omladinskih kategorija je "napraviti" igrača.
"Naš osnovni cilj je napraviti igrača. Kada imaš dobre igrače uz to se veže i dobar rezultat. Prošle sezone stavljao sam nekoliko igrača s godinu starijim dječacima i sada se ispostavilo da je to bila dobra procjena. Opravdavaju sada to povjerenje. Nekoliko njih bi uskoro trebalo pokucati na vrata prvog tima", dodao je trener kadetskog tima Plavih.
Nezadovoljan unatoč pobjedi od 5:0
U posljednjem kolu Omladinske Premijer lige Bosne i Hercegovine za kadete Željezničar je sa ubjedljivih 5:0 savladao Čelik. Adžem je nakon utakmice, unatoč ubjedljivom trijumfu, istakao nezadovoljstvo. Vrijedi istaći da je ovo bila čak treća utakmica ove sezone u kojoj su Plavi postigli pet pogodaka.
"Idemo utakmicu po utakmicu. Prošlu smo savladali Čelik sa 5:0, a ja sam nakon utakmice rekao da sam nezadovoljan. To je bila jedna od naših najlošijih utakmica. Nije pametno sada pričati o titulu. Treba istripiti ove igrače. Idemo korak po korak. U kontaktu sam s Osimom i on je upoznat sa svima njima. Pričamo stalno kako se razvijaju", kazao je Adžem.
Ovakve stvari trebaju radovati svakog naseg navijaca,radi se sa djecom koja nam mogu dati nadu za lijepu buducnost...Uz ovu djecu i 2-3 igraca sa strane svaku sezonu dok je AO mozemo imati tim za titule..
Kadeti Željezničara ove sezone igraju fenomenalno. U-17 tim Plavih nakon deset kola (imaju utakmicu manje) nalaze se na prvom mjestu sa 24 boda. Pod vodstvom trenera Admira Adžema igraju napadački nogomet, te imaju fascinantnu gol razliku od 30:7.
U kadetskom timu Željezničara ima nekoliko zaista talentovanih igrača, a za njihove fantastične igre velike zasluge ima upravo Adžem, koji je pokazao svoje trenerske kvalitete. Nekadašnji fudbaler tima sa Grbavice nije krio oduševljenje ostvarenim rezultatima svojih izabranika ove sezone.
"Sigurno da moram biti zadovoljan. Imam grupu finih igrača. Tu se nalazi četiri - pet talentovanih igrača. Treba nastaviti dobro raditi, da ne bi ostali samo talenti. Nadam se da će nastaviti raditi i da će napraviti ono što se od njih očekuje, a to je da uskoro dođu do prvog tima Željezničara", rekao je Adžem za ****.ba.
Cilj "napraviti" igrače za prvi tim
Adžem je prošle sezone napravio odličan potez - u juniorski tim stavljao je nekoliko mlađih igrača. Prošle sezone je za to platio ceh (izgubio titulu), a sada mu se to vraća. Ipak, primarni cilj omladinskih kategorija je "napraviti" igrača.
"Naš osnovni cilj je napraviti igrača. Kada imaš dobre igrače uz to se veže i dobar rezultat. Prošle sezone stavljao sam nekoliko igrača s godinu starijim dječacima i sada se ispostavilo da je to bila dobra procjena. Opravdavaju sada to povjerenje. Nekoliko njih bi uskoro trebalo pokucati na vrata prvog tima", dodao je trener kadetskog tima Plavih.
Nezadovoljan unatoč pobjedi od 5:0
U posljednjem kolu Omladinske Premijer lige Bosne i Hercegovine za kadete Željezničar je sa ubjedljivih 5:0 savladao Čelik. Adžem je nakon utakmice, unatoč ubjedljivom trijumfu, istakao nezadovoljstvo. Vrijedi istaći da je ovo bila čak treća utakmica ove sezone u kojoj su Plavi postigli pet pogodaka.
"Idemo utakmicu po utakmicu. Prošlu smo savladali Čelik sa 5:0, a ja sam nakon utakmice rekao da sam nezadovoljan. To je bila jedna od naših najlošijih utakmica. Nije pametno sada pričati o titulu. Treba istripiti ove igrače. Idemo korak po korak. U kontaktu sam s Osimom i on je upoznat sa svima njima. Pričamo stalno kako se razvijaju", kazao je Adžem.
Ovakve stvari trebaju radovati svakog naseg navijaca,radi se sa djecom koja nam mogu dati nadu za lijepu buducnost...Uz ovu djecu i 2-3 igraca sa strane svaku sezonu dok je AO mozemo imati tim za titule..

19TM87

19TM87
http://www.sportsport.ba/tabela/Premije ... Kadeti/656" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sportsport.ba/tabela/Premije ... uniori/655" onclick="window.open(this.href);return false;
Jesu li tacne ove tabele ?
http://www.sportsport.ba/tabela/Premije ... uniori/655" onclick="window.open(this.href);return false;
Jesu li tacne ove tabele ?
NO PYRO NO PARTY
Nisu.Kasne jedno kolo.U zadnjem kolu su mlatnuli Čelika 5:0, samo ne znam jel kadeti ili juniori.
DRUG NEBI TI PUNCA
kadeti su 5:0 uzeli..bagrcavi je napisao/la:Nisu.Kasne jedno kolo.U zadnjem kolu su mlatnuli Čelika 5:0, samo ne znam jel kadeti ili juniori.
19TM87
juniori su 5-2 ja mislim
Kako god primili su po srednju sa lukom 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, WeekendOffender i 21 gost.